- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
Sen aldatılıp affetmiş bir kadın mısın
Çünkü bu her erkek yapar lafı onlara aittir genelde
'Her erkek' diyor ya. Anla işte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen aldatılıp affetmiş bir kadın mısın
Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.İyi biz de yakışıklı adamlarla öpüşüp kocalarımıza itiraf edelim bi bakalım nolcak ?
Her erkek değil hanımefendi, sizin gibilerin yetiştirdiği erkekler !
Ne kadar da iyi bir erkekDurustce opustum demis.ben hic bisey yapmadim.kiz bana takintili pesimi birakmiyor da diyebilirdi.
Ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi.. böyle söyleyince içinizin ateşi sönüyorsa ne ala dolaştırın siz kucaktan kucağa..Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.
Insallah.bu arada yorumlara baktim begeniyi bulamadim kaldırmış herhalde :/Şu malum üyenin yorumuna bakarsan beğenmiş
Ben de uzuldum acikcasi
Tabiki kimsenin evinde yuvasında gözümüz yok ammavelakin bu konu gerçekten acım oldu
Yani müthiş uzuldum
Umarım kararligini devam ettirebilir
kızın hamile olduğuna inanmıyorum aslında ha emin olabilir miyim . değilim. ama sırf rezillik çıkarmak için yapmıştır çğnkü eşim büyük yeminler etti asla öpüşmeden ileri gitmedim diye. ha benim affetmem mesele değil ama değil gibi geliyor bana.
Durustce anlatiyorsa affederim.Boşayipta karşı tarafa zil taktirmam.son bir sans veririm.Evladi da var.Adam af diliyor daha ne yapsin.Sen aldatılıp affetmiş bir kadın mısın
Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.
Ayıptır sormasıDurustce anlatiyorsa affederim.Boşayipta karşı tarafa zil taktirmam.son bir sans veririm.Evladi da var.Adam af diliyor daha ne yapsin.
Durustce anlatiyorsa affederim.Boşayipta karşı tarafa zil taktirmam.son bir sans veririm.Evladi da var.Adam af diliyor daha ne yapsin.
Erkeklerin dogasi mi? Nefse hakim olamama erkeklerin dogasinda varsa, yaratan oyle yaratmis demek oluyor bu. O zaman bu zavalli erkeklerin hic sucu yok.Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.
Çok güzel belirtmişsiniz lakin bir şeyi duzeltmeme izin verin.Aleyhine kelimesi olumsuz bir anlam içerir.Zararina anlamına gelir.Doğru kelime lehine olmalıdır.Şu an neden mutlu oldum bilmiyorum ama cidden bu konu hakkında huzurluyum artık .
Birincisi hayatınızdan bir pisliği def ettiniz .
İkincisi olaylar aleyhinize dönmeye başlamış .
Üçüncüsü iki mahlukda hayatlarını bir namus lekesiyle sürdürecek .
Dördüncüsü sizin hala güçlü olmanız .
Beşincisi artık bahar geldi yaz geliyor mat_ruj bu senin için yeniden doğmak demek.
Mevsimler bile aleyhine işliyor . Sen çok güzel ve güçlü bir kadınsın . Artık senin mevsimin geldi umarım hep çiçekler sunarsın hayata ...
Erkeklerin dogasi mi? Nefse hakim olamama erkeklerin dogasinda varsa, yaratan oyle yaratmis demek oluyor bu. O zaman bu zavalli erkeklerin hic sucu yok.
ne kotu insanlar var yarabbim.allah korusun.o ablada az degilmis terbiyesiz kardesine kizacagina.zirta pirta gondermemesi lazimdi.cok ayip etmisler vede cok gunah cokBu zamana kadar anlattıklarına bakılırsa kız o kadar rezil ki her türlü çirkeflik beklenir ondan..
Yani yalan mı söylüyor doğru mu bilemeyiz tabi ama ne yaparsa yapsın bu kadar da olmaz denilmez
bu kız söz konusu olduğunda..
Bence saplantı haline getirmiş en başta yazmıştın konuşurken
eşimle fotoğraflarımıza bakarak konuşuyor diye.. Sonra ablasının sana gelerek konuyu anlamanı sağlamaları
filan.. Yani kız hedef seçmiş resmen plan kurmuş ve adım adım da uygulamış.
Nasıl bildirmeyecek nizamiye de olan hersey kayda geçer kim girdi kim çıktı ne vukuat oldu hepsi yazılırÜstleri bildirmeyebilir bile kapıda yaşanan bu olayı.Bosanir tayin ister bu arkadaşla evlenir.Ha konu sahibi kızın güvenlik önünde olay çıkardığını mahkemeye bildirir,mahkeme kanalıyla kamera vb.kayit istenir(verilmez ama huzursuzluk olsun) işyerine bu olaylar iyice yansır o zaman başka
Çok güzel belirtmişsiniz lakin bir şeyi duzeltmeme izin verin.Aleyhine kelimesi olumsuz bir anlam içerir.Zararina anlamına gelir.Doğru kelime lehine olmalıdır.
af dilese nolucak.konu sahibinin her ani yasadiklarini dusunmekle gececek.kocasi ona yaklassa bile onla oylemi yapti boylemi yapti diyecek.yasadigi travmanin izleri kolay silinecek cinsten degil.ahh keske bastan hareketleri garip geldiginde sokmasaydi kizi evineDurustce anlatiyorsa affederim.Boşayipta karşı tarafa zil taktirmam.son bir sans veririm.Evladi da var.Adam af diliyor daha ne yapsin.