düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burdan delirdim sizi tahmin edemiyorum Saricik3 çok mantıklı bir fikir vermiş. Deneyin bir varsa bir şey dökülür ki umarım yoktur.
Kız boşuna öyle konuşmamış demekki. Görüşüyolar hatta adama bile söylüyo ki konu sahibi hakkında. Birliktelerken de sçylemiş eşi de hiç tepki vermemiş yazıklar olsun. Hala konu sahibi susarsa o kız evden bile atar konu sahibini

Yok sakin olun asla olgunluğunuzdan taviz vermeyin.gerekirse motora bir zarar verin gizlice.eşiniz gidemesin.kızda evdeyse eğer eşinizin olup olmadığını anlarsınız. İnşallah eşiniz değildir.ve şu pis sürtük bir an önce defolur

Takip etmeye fırsat vermez ki adam zaten eşinin işkillendiğinin farkında. Bir de yaşadığınız aynı gün tesadüfi şekilde ikisinin motor gezisine gideceğimi tutuyor?
Kız ablasının şehrine gelip de hemen kimle tanışıp ilişki yaşayacak hem. O bahsettiği oğlan büyük ihtimalle eşi

Lütfen sakin olmaya çalış çok zor bir durum biliyoruz. Bize bile fenalık geldi ama çocuğun için en azından sakin ve mantıklı hareket etmen lazım.delil bulursan ikisini de pişman edersin. Delil bulmak içinde sakin hareket etmelisin

önce bir kaskı aldığına dair kanıt bulmaya çalışacağım bulamazsam nakit alma ihti aline karşı blöf yapacağım. umarım işe yarar.

önce bir kaskı aldığına dair kanıt bulmaya çalışacağım bulamazsam nakit alma ihti aline karşı blöf yapacağım. umarım işe yarar.
Motorcu arkadaşlarından güveneceğin biri var mı ya da eşini filan tanıyorsan yarın ki geziyi sorsan.ya da bir kulüpleri filan var sanırım ordan araştırsan

Cidden ben bile burda sinir oldum seni düşünemiyorum eğer öyle bir kask aldığını görürsen nolcak düşünmek bile istemiyorum belki karşı taraf seni delirtmek için böyle yapıyolar canım anladılar senin kıskandığını bu ihtimali de düşün belki eşinin bişeyden haberi Yok kız FaceSine bakıcağını anladığı için o resmî koymuş olabilir

bu akşamdan emin olursam ilişkilerine sonsuza dek göndereceğim.
Eğer kart geçmişinde bulamazsanız bugun kesin telefonu uzağa atın kız itiraf etti her şeyi öğrendim kask olayını yarınki geziyi diyin emin olun inkar edemezzz kararlı durun inkar etme şansı yok. Ama bugun bu konuşmayı yapmadan sakın yarın göndermeyin yoksa asla şansınız olmaz yakalamak için. Demekki çok profesyonel şekilde görüşüyolar 6 aydıe yakalanmadıklarına göre

emin olmadığınız bir konu için niçin blöf yapıyorsunuz..hem eşinin akına niye su kaçıyorsunuz..bence biraz daha sabırlı olun

bu konu bir tek bana mı inandırıcı gelmedi.
kpss ye çalışan kız bir anda canavara dönüştü..
olaylar çok hızlı ilerliyor..
güzel bir senaryoya benziyor..
yani inşallah gerçek değildir..
ortalama 5 ayın özeti bu 3 günlük olay değil. ama aldatmanın ortaya çıkması için genel kabul görmüş bir zaman dilimi var ise ona göre hareket edeyim. ben ne dertteyim siz ne derttesiniz. Ama bir yandan da haklısınız böyle insanlar ve olaylar herkesin başına gelmiyor. Lakin daha bugün internnette zina haberlerini okurken damadına aşk mesajları gönderen kayınpeder haberini okudum. mahkemeye taşınmış olay vs. yani burada böyle bir konu açılsa hangimiz fakr demeyiz ki? fake damgalarıyla uğraşmayacağım. neyse sorunumu kendim çözeceğim. nasıl sonuçlanır bilemiyorum belki buraya da yazarım bir gün. inananlara ve destek olanlara tşkler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…