düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle mi kızla mı konuştunuz bu kısım biraz karışık olmuş.

Ya ona yaa. Allah kahretsin o pisliği. Resmen ayartmis ve konuşmuşlar kanıt olarak kocanın telefon dökümünü al mutlaka ve yüzüne çarp. Ama sakın meydanı onlara verme ve o aptal motor gezisine de gönderme kocani. Göz göre göre bir pisliğin yuvani yikmasina izin verme sakın.

O motora bindirecek arkadaş eşiniz olabilir mi acaba.çok üzülerek soruyorum

Bu oğlan eşiniz olmasın? O da gidecekti haftasonu

Sakın boşanmaya kalkma sakın. O pisliğin istediği bu. Ablasina söyle ortalığı ayağa kaldır gerekirse ama bu kadar güzel ve kur yapan o... maalesef etkilenmiş eşin ki bence normal bu.

Ay okurken deliye döndüm. Allah size peygamber sabrı vermiş çoktan gidip o yellozun saçını başını yolmuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Of bu ikisi gidecek heralde motor gezisine çık ablasının evine ortalığı kaldır

Bu kadar kısa zamanda bir ilişki kurmuş olabilirler mi bana çok olabilirmiş gibi gelmedi ama tabi ki bu kadar tesadüf de olamaz.. sakin kalmaya çalışıp hafta sonu ne olacağına bakın takip edin naçizane önerim size inşallah yanılıyoruzdur sadece kuruntudur..

ondan başkası olamaz diye düşünüyorum. ama neden. ven onun için kariyerimden vazgeçtim. hayallerimden vazgeçtim. yl mi yarı da bıraktım. şehir şehir gezmeye razı oldum. çirkin değilim kilolu değilim ama sarı saç mavi göz kıvrak işveli de değilim......... akşam gelince harcamalarına bakacağım nakit asla taşımaz yanında kesin kartla aldı o kaskı bakacağım kontrol edeceğim. gözümle görmeden inandıramam kimseye

Eşin geldiğinde online işlemlerden telefondaki geçmiş kayıtlarına bak teli vermezse de aptal olmadığını herşeyi bildiğini söyle. Lanet sürtük bela olmuş resmen. Eşinin ailesine söyle gerekirse ama o pisliği de rezil et ki yanına kalmasın bu.

kız en az 6 aydır burda. belki ben fark etmeden çok önce başladılar artık kız nasıl yüz bulduysa bana böyle cüretkâr konuşmalara başlamış

Bence sustugunuz yeter artık ortalığı ayağa kaldırmanız lazım kızın ablası eniştesi eşinizin ailesi kendi aileniz hepsine ifşa edin yeter bu kadar sakinlik cidi söylüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…