Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizle mi kızla mı konuştunuz bu kısım biraz karışık olmuş.Arkadaşlar bu kız her şeyi tiye alan ağzını yaya yaya konuşan tiplerden. zaten bu anlattıklarımdan sonra eve almadım. Almıyorum. en son dediğim gibi dışarı çıkacağız soru çözecek vaktimiz yok dedim reddettim. anlamıştır sanıyorum. ama o günden sonra hiçbir haber yok kızdan bir anda iletişimi tamamen kopardı ki bu benim için mükemmel bir sonuç. Ancak eş kişisiyle benden gizli iletişim kuruyor mu onu beklemek istedim. Dün gece kızın feysine baktım eşimin motorunun aynı model ve rengini kapak fotoprafı yapmış. kan beynime sıçradı. sabah açık açık konuştum eş kişisiyle benden gizli görüşüyormusun dedim. her şeyi anlattım. hesap sordum. paranoyak olduğumu söyledi. kızı görmediğini kapak fotosuyla da alakası olmadığını bilmediğini haykırdı sinirlendi çıktı gitti. her gün arardı gün içinde bugün hiç aramadı. ablasını kahveye çağırdım öğlen sıraları. geldi. biraz bozuk gibiydi. geçen gün dışarı çıkıyoduk y geldi geri çevirdim dedim. çok mu üzüldü hiç sesi çıkmıyo dedim. güldü aman ne üzülecek o deli haftasonu motor gezisine gidecekmiş bi arkadaşıyla oğlan buna kask almış evde lafasında kaskla dolanıyor dedi. ve o kadar sinirlerim bozuldu ki buna güldüm. inanın güldüm. kahkalarla güldüm. ama şuan içim bomboş. ne hissedeceğimi bilmiyorum. bir an önce defolup gitsinler istiyorum hayatımdan..........
Hafta sonu motor gezisine gideceğini söylemiş eşine.Eşinizin motora ilgisi mi vardı.geçmiş konuşmaları hatırlayamadım.
O motora bindirecek arkadaş eşiniz olabilir mi acaba.çok üzülerek soruyorumarkadaşlar bebeğimiz ateşlendi acile gittik. durmadan tlfnu titreyip durdu saat 1 civarıydı. ne bu bu saatte kim yazıyor dedim. motorcu grubu var. cumartesi için toplanıp kamp yapacaklarmış. ondan organizasyonu ayarlıyoruz vs den bahsetti. ara ara yapıyorlar evet. ama bir hafta öncesinden haberim olurdu hep. şimdi pat diye... paranoyak mı oldum nedir. hakikaten saçmalıyor muyum acaba. hala uyuyamadım.
Bu oğlan eşiniz olmasın? O da gidecekti haftasonuArkadaşlar bu kız her şeyi tiye alan ağzını yaya yaya konuşan tiplerden. zaten bu anlattıklarımdan sonra eve almadım. Almıyorum. en son dediğim gibi dışarı çıkacağız soru çözecek vaktimiz yok dedim reddettim. anlamıştır sanıyorum. ama o günden sonra hiçbir haber yok kızdan bir anda iletişimi tamamen kopardı ki bu benim için mükemmel bir sonuç. Ancak eş kişisiyle benden gizli iletişim kuruyor mu onu beklemek istedim. Dün gece kızın feysine baktım eşimin motorunun aynı model ve rengini kapak fotoprafı yapmış. kan beynime sıçradı. sabah açık açık konuştum eş kişisiyle benden gizli görüşüyormusun dedim. her şeyi anlattım. hesap sordum. paranoyak olduğumu söyledi. kızı görmediğini kapak fotosuyla da alakası olmadığını bilmediğini haykırdı sinirlendi çıktı gitti. her gün arardı gün içinde bugün hiç aramadı. ablasını kahveye çağırdım öğlen sıraları. geldi. biraz bozuk gibiydi. geçen gün dışarı çıkıyoduk y geldi geri çevirdim dedim. çok mu üzüldü hiç sesi çıkmıyo dedim. güldü aman ne üzülecek o deli haftasonu motor gezisine gidecekmiş bi arkadaşıyla oğlan buna kask almış evde lafasında kaskla dolanıyor dedi. ve o kadar sinirlerim bozuldu ki buna güldüm. inanın güldüm. kahkalarla güldüm. ama şuan içim bomboş. ne hissedeceğimi bilmiyorum. bir an önce defolup gitsinler istiyorum hayatımdan..........
kızı görmüyorum 2 gündür.Eşinizle mi kızla mı konuştunuz bu kısım biraz karışık olmuş.
kız en az 6 aydır burda. belki ben fark etmeden çok önce başladılar artık kız nasıl yüz bulduysa bana böyle cüretkâr konuşmalara başlamışBu kadar kısa zamanda bir ilişki kurmuş olabilirler mi bana çok olabilirmiş gibi gelmedi ama tabi ki bu kadar tesadüf de olamaz.. sakin kalmaya çalışıp hafta sonu ne olacağına bakın takip edin naçizane önerim size inşallah yanılıyoruzdur sadece kuruntudur..
Bence sustugunuz yeter artık ortalığı ayağa kaldırmanız lazım kızın ablası eniştesi eşinizin ailesi kendi aileniz hepsine ifşa edin yeter bu kadar sakinlik cidi söylüyorumondan başkası olamaz diye düşünüyorum. ama neden. ven onun için kariyerimden vazgeçtim. hayallerimden vazgeçtim. yl mi yarı da bıraktım. şehir şehir gezmeye razı oldum. çirkin değilim kilolu değilim ama sarı saç mavi göz kıvrak işveli de değilim......... akşam gelince harcamalarına bakacağım nakit asla taşımaz yanında kesin kartla aldı o kaskı bakacağım kontrol edeceğim. gözümle görmeden inandıramam kimseye
Hakikaten bu çok güzel bir fikirEşiniz gelince kız her şeyi itiraf etti haftasonu da onla gidecekmişşiniz yazıklar olsun falan de mecbur itiraf eder bu kadar sakin olmayın yaaa göz göre göre gitti resmen evlilik
Hala takip edicem falan diyor böyle susa susa resmen ilişkilerine zemin hazırlamış benim içine oturdu yaHakikaten bu çok güzel bir fikir