İnşallah herşey güzel şekilde neticelenir.aklımız hep sende olacak bizi de haberdar et. Allah yardımcın olsunortalama 5 ayın özeti bu 3 günlük olay değil. ama aldatmanın ortaya çıkması için genel kabul görmüş bir zaman dilimi var ise ona göre hareket edeyim. ben ne dertteyim siz ne derttesiniz. Ama bir yandan da haklısınız böyle insanlar ve olaylar herkesin başına gelmiyor. Lakin daha bugün internnette zina haberlerini okurken damadına aşk mesajları gönderen kayınpeder haberini okudum. mahkemeye taşınmış olay vs. yani burada böyle bir konu açılsa hangimiz fakr demeyiz ki? fake damgalarıyla uğraşmayacağım. neyse sorunumu kendim çözeceğim. nasıl sonuçlanır bilemiyorum belki buraya da yazarım bir gün. inananlara ve destek olanlara tşkler.
Ben güzel haberlerini bekliyorum burda,aklım sizde. hiçbir şey gizli kalmaz ortaya çıkacak üzülme yanındayızortalama 5 ayın özeti bu 3 günlük olay değil. ama aldatmanın ortaya çıkması için genel kabul görmüş bir zaman dilimi var ise ona göre hareket edeyim. ben ne dertteyim siz ne derttesiniz. Ama bir yandan da haklısınız böyle insanlar ve olaylar herkesin başına gelmiyor. Lakin daha bugün internnette zina haberlerini okurken damadına aşk mesajları gönderen kayınpeder haberini okudum. mahkemeye taşınmış olay vs. yani burada böyle bir konu açılsa hangimiz fakr demeyiz ki? fake damgalarıyla uğraşmayacağım. neyse sorunumu kendim çözeceğim. nasıl sonuçlanır bilemiyorum belki buraya da yazarım bir gün. inananlara ve destek olanlara tşkler.
Arkadaşlar bu kız her şeyi tiye alan ağzını yaya yaya konuşan tiplerden. zaten bu anlattıklarımdan sonra eve almadım. Almıyorum. en son dediğim gibi dışarı çıkacağız soru çözecek vaktimiz yok dedim reddettim. anlamıştır sanıyorum. ama o günden sonra hiçbir haber yok kızdan bir anda iletişimi tamamen kopardı ki bu benim için mükemmel bir sonuç. Ancak eş kişisiyle benden gizli iletişim kuruyor mu onu beklemek istedim. Dün gece kızın feysine baktım eşimin motorunun aynı model ve rengini kapak fotoprafı yapmış. kan beynime sıçradı. sabah açık açık konuştum eş kişisiyle benden gizli görüşüyormusun dedim. her şeyi anlattım. hesap sordum. paranoyak olduğumu söyledi. kızı görmediğini kapak fotosuyla da alakası olmadığını bilmediğini haykırdı sinirlendi çıktı gitti. her gün arardı gün içinde bugün hiç aramadı. ablasını kahveye çağırdım öğlen sıraları. geldi. biraz bozuk gibiydi. geçen gün dışarı çıkıyoduk y geldi geri çevirdim dedim. çok mu üzüldü hiç sesi çıkmıyo dedim. güldü aman ne üzülecek o deli haftasonu motor gezisine gidecekmiş bi arkadaşıyla oğlan buna kask almış evde lafasında kaskla dolanıyor dedi. ve o kadar sinirlerim bozuldu ki buna güldüm. inanın güldüm. kahkalarla güldüm. ama şuan içim bomboş. ne hissedeceğimi bilmiyorum. bir an önce defolup gitsinler istiyorum hayatımdan..........
Bence kesinlikle blöf yapmayın yarına ne kaldı ki
Akrabanız varsa bebeği akrabaya verin yoksa aracınız varsa koyun otokoltuga yoksa tutun taksiyi takip edin hiic zor değil takip etmek direkt görmeniz çok daha iyi olur inkar etme olasılığı 0,boyle bir durumda kızı da rezil edersiniz kocanızı da
Bir gece sabredin çok zor biliyorum ama sabredin
Lütfen haber verin,merakta bırakmayın bizi,herşeyin üstesinden gelecek bir kadınsınız güçlü olun
Arkadaşlar bu kız her şeyi tiye alan ağzını yaya yaya konuşan tiplerden. zaten bu anlattıklarımdan sonra eve almadım. Almıyorum. en son dediğim gibi dışarı çıkacağız soru çözecek vaktimiz yok dedim reddettim. anlamıştır sanıyorum. ama o günden sonra hiçbir haber yok kızdan bir anda iletişimi tamamen kopardı ki bu benim için mükemmel bir sonuç. Ancak eş kişisiyle benden gizli iletişim kuruyor mu onu beklemek istedim. Dün gece kızın feysine baktım eşimin motorunun aynı model ve rengini kapak fotoprafı yapmış. kan beynime sıçradı. sabah açık açık konuştum eş kişisiyle benden gizli görüşüyormusun dedim. her şeyi anlattım. hesap sordum. paranoyak olduğumu söyledi. kızı görmediğini kapak fotosuyla da alakası olmadığını bilmediğini haykırdı sinirlendi çıktı gitti. her gün arardı gün içinde bugün hiç aramadı. ablasını kahveye çağırdım öğlen sıraları. geldi. biraz bozuk gibiydi. geçen gün dışarı çıkıyoduk y geldi geri çevirdim dedim. çok mu üzüldü hiç sesi çıkmıyo dedim. güldü aman ne üzülecek o deli haftasonu motor gezisine gidecekmiş bi arkadaşıyla oğlan buna kask almış evde lafasında kaskla dolanıyor dedi. ve o kadar sinirlerim bozuldu ki buna güldüm. inanın güldüm. kahkalarla güldüm. ama şuan içim bomboş. ne hissedeceğimi bilmiyorum. bir an önce defolup gitsinler istiyorum hayatımdan..........
ortalama 5 ayın özeti bu 3 günlük olay değil. ama aldatmanın ortaya çıkması için genel kabul görmüş bir zaman dilimi var ise ona göre hareket edeyim. ben ne dertteyim siz ne derttesiniz. Ama bir yandan da haklısınız böyle insanlar ve olaylar herkesin başına gelmiyor. Lakin daha bugün internnette zina haberlerini okurken damadına aşk mesajları gönderen kayınpeder haberini okudum. mahkemeye taşınmış olay vs. yani burada böyle bir konu açılsa hangimiz fakr demeyiz ki? fake damgalarıyla uğraşmayacağım. neyse sorunumu kendim çözeceğim. nasıl sonuçlanır bilemiyorum belki buraya da yazarım bir gün. inananlara ve destek olanlara tşkler.
şimdi ne anlamalıyız bundan ya? yani kaskı eşinizin vermiş olma ihtimali var mı sizce?
onun olmadığuna neden inanmıyorsunuz. konuyu tam takip edemedim. eşiniz size haftasonu motor gezisine çıkacağını falan mı söyledi? bence bi sakin olun. bırakın çıksınlar. takip edin. elinizde delil olur. inkar edemezlerondan başkası olamaz diye düşünüyorum. ama neden. ven onun için kariyerimden vazgeçtim. hayallerimden vazgeçtim. yl mi yarı da bıraktım. şehir şehir gezmeye razı oldum. çirkin değilim kilolu değilim ama sarı saç mavi göz kıvrak işveli de değilim......... akşam gelince harcamalarına bakacağım nakit asla taşımaz yanında kesin kartla aldı o kaskı bakacağım kontrol edeceğim. gözümle görmeden inandıramam kimseye