düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah herşey güzel şekilde neticelenir.aklımız hep sende olacak bizi de haberdar et. Allah yardımcın olsun

Bak bu kızın eşine musallat olması sen buraya konu açtığın sıralarda olmuş. Bana göre geçmişi yok bunun. Kız fingirdemiş belki de abii beni de götür dedi şeytan değil mi o...
Ama sakın bunun için yuvani yıkma. Kızı da herkese rezil et.

Ben güzel haberlerini bekliyorum burda,aklım sizde. hiçbir şey gizli kalmaz ortaya çıkacak üzülme yanındayız

Son düzenleme:

Bu kadar tesadüf olmaz ! Üzüldüm ! Ablası ile konuştuysan , şüphelerine emin olunca ablası ile tekrar konuş . Bilsin Kardeşinin ne pislik olduğunu . Kız psikopata olabilir belki kendine öyle bir dünya kurdu , seni delirtmeye mi çalışyor . Böyle manyaklarda var .

Bence kesinlikle uzak durmalısnız.Tamam peki eşiniz dürüst, gözü dışarda değil ama bir süre sonra aklı karışabilir, şeytana uyabilir.Alımlı çalımlı diyorsunuz bence kesinlikle evinize almayın türlü bahaneler bulun onlar anlar sanırım. AA densiz bir de sizin evinizde size laf mı söylüyor. Çok sabırlıymışsınız valla.

Bence kesinlikle blöf yapmayın yarına ne kaldı ki
Akrabanız varsa bebeği akrabaya verin yoksa aracınız varsa koyun otokoltuga yoksa tutun taksiyi takip edin hiic zor değil takip etmek direkt görmeniz çok daha iyi olur inkar etme olasılığı 0,boyle bir durumda kızı da rezil edersiniz kocanızı da
Bir gece sabredin çok zor biliyorum ama sabredin
Lütfen haber verin,merakta bırakmayın bizi,herşeyin üstesinden gelecek bir kadınsınız güçlü olun

Kesinlikle katılıyorum, takip edin. O gün gelsin ve bir şekilde izleyin bir şeyler yapın ama eşinize belli etmeyin daha çok işkillendirmeyin. Lütfen buraya da bilgi verin böyle pisliklerin ne kadar kolay yuva yıkabildiğine şaşırıyorum...

Sinirlerim bozuldu okuyunca inşallah kardeşim eşin öyle bi hata yapmamıştır. Senden başkasına yan gözle bile bakmamıştır inşallah inşallah inşallah.. bebeğinizi beraberce aşk huzur sağlık dolu yuvanızda büyütürsünüz... iyi haberleri bekliyor olacağım...

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır bu durum.

Benim bile kalbim sıkıştı sizi düşünemiyorum. Açıkcası bende asil ve güçlü bir kadın izlenimi bıraktınız. Yukarıda da yazmışlar ama bence de blöf yapmayın. Yarını bekleyin takip edin. İnkar edemesin eğer öyle bir şey varsa.Zor beklemek ama bekleyin dayanın derim.Allah yardımcınız olsun.

İnşallah eşiniz değildir o kaskı alan
Fotoğrafı değiştirmiş mi kız bu olaydan sonra baktınız mı hiç

Merhaba canim. Bak çok hassas bir konu ve buradan destek aliyorsunuz manevi olarak. Bunu kesmenizi onermem. 2 gundur hepimiz sizinle birlikte ayni duyguları paylasiyoruz. Fake diyenlere vs kulak asmayin biz size inaniyoruz elbette ki sizin kimseyi inandirmaya falan da ihtiyacınız yok ayrica. Sanırim bir aralar sosyal deney amaciyla konular açılmış burada ondan oyle bi tepki verilmiş sizin üzerinize alinmaniz gereken bir durum degil. Bakin, biz derdinizi paylasip yorum istediginiz uzaktan da olsa arkadaslariniz olarak sizi cok merak ederiz sonra. Burada cok guzel yönlendiren arkadaslarimiz olmus. Kendinizi soyutlamayin su durumda. Bu aksam cok kritik. Size dua ediyor olacagim. Aptal yerine konulmayi hak etmeyen cok akilli bir hanimsiniz. Her sey hayırlı ve guzel olacak insaAllah.

ya açıkçası ilk başta motorun aynısını kapak fotoğrafı yapmış yazısını okuyunca dedim bunu size inat kasıtlı yapıyordur.ama sonra kask alınmış falan olunca yok artık dedim.ya erkek dediğinizde açık açık konuşulması çok mantıklı gelmiyor bana.belli siz aklı fikri yerinde bir insansınız eşiniz çok efendi dürüst görünse bile öyle olsa bile bilmiyorum bana sonsuz güven hissi yaratmıyorlar.heleki size söylediği paranoya yaftası ne kadar ayıp ya insan böylesi hayatınızda yeri bile olmayan biri ile ilgili yaşadığınız endiseden dolayı eşine bunumu söylemeli diyeceğim tek şey kendinizi yipratmadan yasayın süreci eşinize ise yansıtmadan ayrıca kız bildiğin takıntılı kaskı kendisi almış çıkabilir sonunda

onun olmadığuna neden inanmıyorsunuz. konuyu tam takip edemedim. eşiniz size haftasonu motor gezisine çıkacağını falan mı söyledi? bence bi sakin olun. bırakın çıksınlar. takip edin. elinizde delil olur. inkar edemezler

Kask için harcama yapmış mı hesap dökümüne bakmak lazım. Ne kadar moral bozucu bir durum. Ya ben bile burada moralim bozuldu sizi düşünemiyorum. Ne yapılablir bu durumda kk nın kadınları bilir belki. Öncelikle olayı ispat etmek lazım.

ya allah aşkına öyle bir durum varsa ayrılıp geçmeyin. dava açın, donuna kadar alın, tazminat, nafaka vs talep edin.
kızı da tüm mahalleye rezil edin. mümkünse annesi ve babası da duysun olayı. hatta gidin tek tek komşulara anlatın. kız rezil olsun. sosyal medyada da yazın ne b.k yediğini fotolarının altına falan. herkese rezil olsun.
yanlarına bırakmayın lütfen.
ama umarım bunlara gerek kalmaz.
aklımız sizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…