düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kusura bakma ama buna izin veren sensin yani sen mesafeni koy kapıyı açma bak o zaman nasıl bozuluyor.. Bu ne ya senin evinde sana demediği laf kalmamış gözünün önünde eşinle neler neler ayıp bişey ya

hanımefendicim var mı bir gelişme? mesela hala sert çıkmayı bi daha gelmeni istemiyorum çok sık geliyorsun rahatsız oluyoruz demeyi ne zaman düşünüyorsunuz?

hanımefendicim var mı bir gelişme? mesela hala sert çıkmayı bi daha gelmeni istemiyorum çok sık geliyorsun rahatsız oluyoruz demeyi ne zaman düşünüyorsunuz?
Anladığım kadariyla denemeyi düşünmüyor kocasının meyli varsa ( ki her erkeğin vardir sadece bazilarina eşleri fırsat vermiyordur) ortaya çıksın istiyor... sanki boşanmak istiyor da bu da bahanesi olsun gibime geldi.

ben sınava çalışırken WhatsAppa bakmamak için esimle ve bi arkadasimla tweeterdan mesajlasirdim
erkek kardesim Facebooktan mesajlasirdi genelde, yani whatsap ya da sms gereklo değil illa

ve kızdan o isigi aldiysa numarayi kaydetmez ki sohbetin baslamasi icin kizin yazmasi yeterli, lisede bi bi arkadasim erkek arkadaşı oldugu anlasilmasin diye numarayi kaydetmeden gorusuyodu sevgilisiyle

bence kizin telefonundan kontrol etmesi de gerekir

bu arada cok paranoya yapacak seyler yazmisim ben ama sen ciddiye almayabilirsin bunlar olacak diye bisey yok

ergen diye dusunulmesin ben 23 e girip evlenmistim sen de cok gencsin

biri bana seni nasil almis gibi bisey dese kadınin iyisinden anliyo akilli adam der gulerdim

Anladığım kadariyla denemeyi düşünmüyor kocasının meyli varsa ( ki her erkeğin vardir sadece bazilarina eşleri fırsat vermiyordur) ortaya çıksın istiyor... sanki boşanmak istiyor da bu da bahanesi olsun gibime geldi.
bazı insanlar haksızlığa uğradıklarında çok sert çıkamıyorlar. bir süre "noluyoruz yaa" diye kendi içlerinde düşünürler bir tepki vermezler konu sahibi de öyle birisi bence.

Ee noldu son durum ne konu sahibi. Lütfen güzel şeyler yaz. Senin yerine biz sinir olduk burda.

Merhaba

hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.

eşim gelir birazdan napıcam ben :KK43:(((
Olamaz! Kız aşık eşine. Tüh! İşin zor senin. En iyisi eşinle konuşup kızın davranışlarının normal olmadığını onu ikna et. Bir daha ders falan çalıştırmasın. Görmezden gelsin. Durumlar fena :KK43:

Ya 23 yaşındaki kız ergen değildir. Bildiğin yetişkindir küçük muamelesi yapmayın o yaşta bu forumda 2 çocuklu olanlar var. Bayağı bildiğin eşine sarmış. Ben hanımefendiliğimi koruyayım diyorsun da koca gidiyor. Yok anlamaz tepkisine bakayım dersin kalırsın öylece. Erkek milletine güven olmaz asla. Çok muhattap etmemeniz lazım.

Kpssye hazırlanıyor demiş konu sahibi. Herkes de ergen ergen demiş.

Ne ergeni yahu, gayet yetişkin yaştadır o kız. Ve söylediği şeylerin de acabası yok. Gayet belli yani ne yapmaya çalıştığı.

Ablasıyla açık açık konuşun, kardeşin böyle böyle laflar ediyor, bir daha ne sen beni çağır ne de siz benim evime gelin de.

Merhaba

hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.

eşim gelir birazdan napıcam ben :KK43:(((

canım mesafeni koy direk.. ne o öyle ben çok sinir olurum yani.. laflara bak yaa güzeller çirkinlere bakar ne demek saçları yolmalık :sinirli::sinirli::sinirli:

Hadsiz ne hakla sana nasıl bakmış yersem senin gibi olurum der evlerden ırak
Düpedüz eşinin yanında sana hakaret ediyo adama asılıyo halen eve alıyorsun güzelliği batsın aklı olmadıktan sonra sert bi şekilde koy tavrını :duduk:

Canım benim senin esin gece uyumuyormu bekle uyusun al telefonunu iyice incele
Uyuyamiyorum uykum kaçtı dicene
Valla alırım o tlfnu bir güzel ne yapmış ne etmiş incelerim
Aklımdan kalcana...

Yuhh, haddini bildirmemeniz hata..
Direk olarak evime gelmeni istemiyorum demek en mantıklısı..
Takipte kalın..
Piss kokular geliyor gibi..

Resmen eşinize asılıyor.aşık bile olmuş olabilir. Yerinizde olsam her türlü irtibatı keserdim. Hadsiz yahu..

O kızı dövün. Sıkıştırın eve çağırıp. Sözleriyle dövmüş o da sizi. Kocanıza da aşık olmuş onu da elinizden alır yakında susarsanız. Kocanızı da denemeyin hesap sorun mesaj geldiğinde alıp bakın. Açık açık söyleyin kızla mesajlaştıgını biliyorum diyip zarf atardım ben

Son düzenleme:
Biri eşime bakıp bana seni nasıl almış diyecek, ben de o lafı cevapsız bırakacağım ha....

Bir daha geldiğinde kapıyı aç, tatlım müsait değiliz şu an tam da eşim işten geldi de hınzırca gül, ben zaten hiç anlamam aslında matematikten seni kırmamak için bakmıştım sen bundan sonra dershanedeki hocalarına sor de, içeri filan alma. o ne öyle ya, evli barklı insanın evinde akşam vakti bekar kızın ne işi var ? ablası, eniştesi de mi demiyor kızım senin hocan yok mu onlara sor diye ? Mesafe koyun aranıza ablasıyla da.

Arkadaşlar bu kız her şeyi tiye alan ağzını yaya yaya konuşan tiplerden. zaten bu anlattıklarımdan sonra eve almadım. Almıyorum. en son dediğim gibi dışarı çıkacağız soru çözecek vaktimiz yok dedim reddettim. anlamıştır sanıyorum. ama o günden sonra hiçbir haber yok kızdan bir anda iletişimi tamamen kopardı ki bu benim için mükemmel bir sonuç. Ancak eş kişisiyle benden gizli iletişim kuruyor mu onu beklemek istedim. Dün gece kızın feysine baktım eşimin motorunun aynı model ve rengini kapak fotoprafı yapmış. kan beynime sıçradı. sabah açık açık konuştum eş kişisiyle benden gizli görüşüyormusun dedim. her şeyi anlattım. hesap sordum. paranoyak olduğumu söyledi. kızı görmediğini kapak fotosuyla da alakası olmadığını bilmediğini haykırdı sinirlendi çıktı gitti. her gün arardı gün içinde bugün hiç aramadı. ablasını kahveye çağırdım öğlen sıraları. geldi. biraz bozuk gibiydi. geçen gün dışarı çıkıyoduk y geldi geri çevirdim dedim. çok mu üzüldü hiç sesi çıkmıyo dedim. güldü aman ne üzülecek o deli haftasonu motor gezisine gidecekmiş bi arkadaşıyla oğlan buna kask almış evde lafasında kaskla dolanıyor dedi. ve o kadar sinirlerim bozuldu ki buna güldüm. inanın güldüm. kahkalarla güldüm. ama şuan içim bomboş. ne hissedeceğimi bilmiyorum. bir an önce defolup gitsinler istiyorum hayatımdan..........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X