düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. O kiz ( cocuk) dediğin koskaca kadin
2. Evet, eşine göz koymuş
3. Whatsapp işe yarar ama diğer komunikasyon applerinden konuşuyorlardir. Whatsappin suyu cikdi. Artık millet bu tür isleri başka uygulama üzerinden yapıyor

almıyorum. eve binanın bahçesinde bekliyordu dün elinde kitapla.. karşılaştılar mı bilmiyorum. eşim vana bişey söylemedi. bugün istirahatlı evde eşim ama kızda tık yok. gelmedi. eşimde elinfen tlfn düşmüyo acaba tlfnlaşıyolar mı diye şüpheleniyorum ama tlfnunu karıştıramam. fırsatım hiç olmuyo. tuvalete de tlfnla giriyo.
Daha öncede boyle telefona duskun muydu elinden düsürmez wc ye fln telefonla girer miydi hep o gunden sonra mi oldu???

Kız bayağı zıvanadan çıkmış. Size iki üç kere hakaret etmiş. Buna rağmen neden yüz verdiniz ki? Ne demek "Sonra senin gibi olurum"? Ne demek "Eşin sana nasıl bakmış?"?? Bu kadar da aşikar. Hala iyi niyet gösteriyorsunuz. Üzüldüm. Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim.

Neden açık ve net bir şekilde sınırları çizmiyorsunuz bunu anlayamadım? Kişilerarası tüm sorunlarımız açık iletişim kurmamaktan ve hayır demeyi bilmemekten kaynaklanıyor.
‘Akşamları eşimle başbaşa vakit geçirmeyi tercih ediyoruz, soruların için kendi hocalarından faydalansan daha iyi olur’ diyeceksiniz sadece..

Bir gelişme varmı..nacizane bir fikrim var erkeği ya da kadını denemek bana mantıklı gelmiyor güzel bir kızla eşini denemek onu bana göre şeytanla baş başa bırakmak tıpkı bir kadını çok romantik zeki paralı sırılsıklam aşık tipli bir erkekle sınamak gibi. biliyorum insan karakterini gösterir böyle durumlarda ama siz eşsiniz adamı vesveseye sokma vesveseden çıkar bence.

Ve birşey daha ben olsam adamın gözünden düşürücü bir bahaneyle eşimin yüz vermemesini sağlardım tatlım şu kıza yüz verme söylemek istemiyorum ama burnunu karıştırıp koltuğa sürüyordu oturup kalktığı yer kokuyordu gibi gibi şeyler uydurarak hem tiksindirir hem uzaklaştırırdım( lütfen çok fena görmeyin beni:oops:)

Hahahah kudurmuş, yeni moda da evli erkeklere sarmak oldu herhalde. "Sen hayırdır son zamanlarda sürekli kapımdasın ne iş? Soru moru ayağına başka dertlerin var senin herhalde bir ablanla konuşayım bakayım ben" dedin mi bir tarafları tutuşur, uğramaz daha kapına. Dinsizin hakkından imansız gelir derler, çekinmeyeceksin bunun gibi arsızlardan. Yüzüne pat pat lafları söyleyip yallah tekmeyi basacaksın.

Eşine de ayar çek, gereksiz muhabbetlere girmesin. Eşin de anlıyor da hoşuna gidiyor bu ilgi gibime geldi. Denemek gibi şeylere kalkışmayın, baştan ipi kesin.

Yuh yani allah boyle ergenlerden korusun bey ne ya abi demesi lazim

Herkes ergen ergen demiş ama 23 yaşın nesi ergen anlayamadım , konu başka olsa koskoca kadınsın denilirdi 23 yaşında birine .bende 23 yaşımdayım ve tam olarak kadın kadın hissettiğim bir dönemdeyim , Bahsedilen kız da güzelse dikkat edilmeli bence ergen diyerek geçiştirmeyin .

eşim terslemiyor işte sorun orda. ben de izliyorum bakalım iyice kız ilgisini belli edince kendi napıcak. varsa içinde potansiyel illa ki belli edecektir. o zaman koyarım kapının önüne. dün karşılaştılar aşağıda muhtemelen bana söylemedi.
Bence çok büyük saçmalıyorsunuz. Ben olsam eşimin aldatma potansiyelini, bana olan sadakatini ölçmek için eşimi yem edemem milletin kızına. Eşini seviyorsan saçma sapan beğenilme güdüsünü tatmin etsin diye beklemede kalma. Konuş eşinle kızla muhabbetini kessin eve gelirse de alma gerekirse kapıyı suratına çarp. Bu ne arsızlık bu ne hadsizlik? İzin vermeyin şöyle tiplere yahu kendinize gelin.

Merhaba

hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.

eşim gelir birazdan napıcam ben :KK43:(((
Ne kadar sabirlimiymissin s
Merhaba

hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.

Sabrina hayran kaldim bacim vallahi ben.yerinde olsam bir guzel sayarim agzima geleni.niyeti belli cocugun!ne cocugu ya adi ustunde iste soylemeye gerek yok.ablasiyla da konusur birdaha evime gelmesin uzak dursun derdim.evemi geldi kovardim yuzsuz musun kizim gelme buraya bidaha uzak dur kocamdan derdim yani.birde size laf atmis seningibi mi olayim.yani sacini dola eline.resmen kocana takmis aman sakin sakin durma evine alma kapiyi acma onun derdi okumak deyil mazallah boylelerine acimican.
Selami sabahi kesin evinizden esinizden de uzak tutun derim.

Oo canım elden telefon düşmüyo wc bile onla giriyorsa ben diyim sana kız senn rahatsızlığını sezdiği için demiştir burdan göndersem soru vs die bi soru arkasına muhabbet yapabiliyorsan eşinin vatsapı kopyala whatscan program indir kendi telefonuna ben öyle yakaldım allah yardım etsin
bu işlerden hiç anlamam aslında.. ama bir şekilde öğrenirim nasıl yapacsğımı. tşkler

Takma hic. Hatta sen de onla dalga gec. Cocugum tatlim falan de. Yasi aklina gelsin. O da ergen sonucta. :-)

Merhaba

Ayyy okurken kızın saçını, başını yolasım geldi yeminle.
Tüylerim havaya falan kalktı.
Bu tam bir yelloz ya :sinirli:
Kocanızdan uzak tutun o kızı.
Şeytan belki bugün eşinizin aklında değil ama yarım olmayacağı ne malum. Bu kız bırakmıyo eşinizi baksanıza.
O size nasıl çirkin diyebilir ya. Siz buna izin vermeyip, ipleri burada koprcaktınız aslında.

arkadaşlar bebeğimiz ateşlendi acile gittik. durmadan tlfnu titreyip durdu saat 1 civarıydı. ne bu bu saatte kim yazıyor dedim. motorcu grubu var. cumartesi için toplanıp kamp yapacaklarmış. ondan organizasyonu ayarlıyoruz vs den bahsetti. ara ara yapıyorlar evet. ama bir hafta öncesinden haberim olurdu hep. şimdi pat diye... :KK43: paranoyak mı oldum nedir. hakikaten saçmalıyor muyum acaba. hala uyuyamadım.

arkadaşlar bebeğimiz ateşlendi acile gittik. durmadan tlfnu titreyip durdu saat 1 civarıydı. ne bu bu saatte kim yazıyor dedim. motorcu grubu var. cumartesi için toplanıp kamp yapacaklarmış. ondan organizasyonu ayarlıyoruz vs den bahsetti. ara ara yapıyorlar evet. ama bir hafta öncesinden haberim olurdu hep. şimdi pat diye... :KK43: paranoyak mı oldum nedir. hakikaten saçmalıyor muyum acaba. hala uyuyamadım.
Ee tabi bunca olandan sonra şüpheli yaklaşıyosunuz durumlara. Ben eşinizde sıkıntı görmedim. Eşiniz size sadık bir adam.

Esine güveniyorsan sorun yok. Kizi kafanda büyütme. O senden cekinsin bir otorite kur. Öyle sakalasamazsin. Cirkin vs derse cocugum sen git dersine bak. Tatlim bu aklini degistir sinavdan gecemeyeceksin yoksa falan gibi cümlelerle savin basinizdan. Cekinsin bir kere . Mesafe koyun madem rahatsizsiniz. Ama paranoklik konusunda haklisiniz. Ben ortada bir sey yok. Esinizin aklina sokacaksiniz durup dururken. Cool olun :KK66:
ek : sen diye baslayip siz diye bitirmek :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X