Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke sormasaydın şüphelendiğini belli ederek.cumartesi için kızı da gözlemle. Evde mi nerde ne yapıyorarkadaşlar bebeğimiz ateşlendi acile gittik. durmadan tlfnu titreyip durdu saat 1 civarıydı. ne bu bu saatte kim yazıyor dedim. motorcu grubu var. cumartesi için toplanıp kamp yapacaklarmış. ondan organizasyonu ayarlıyoruz vs den bahsetti. ara ara yapıyorlar evet. ama bir hafta öncesinden haberim olurdu hep. şimdi pat diye... paranoyak mı oldum nedir. hakikaten saçmalıyor muyum acaba. hala uyuyamadım.
katiliyorum ve bu iliskiler nasil bu raddelere geliyor anlamiyorum. Ozellikle de komsu konularinda...Eşin mesafeli bir adamsa sıkıntı olmaz bence.
Kişi ancak ben istediğim kadar bana yanaşabilir.
Yuh yani allah boyle ergenlerden korusun bey ne ya abi demesi lazim
kavgada gibi söylemiyor ki bunları şakaya getirip laf araaında sıkıştırıyo. put gibi durmadım tabi. eşim için × in tek kriteri güzellik değil akıl ve özgüven daha cezbedici gelir erkeklere dedim.
güzel bir kızla eşini denemek onu bana göre şeytanla baş başa bırakmak tıpkı bir kadını çok romantik zeki paralı sırılsıklam aşık tipli bir erkekle sınamak gibi.
Ablasına söyleyin "olmadık zamanlarda gelmesinden eşim rahatsız oldu bu sebeple benim uyarmamı istedi, lütfen sorularını hocalarına çözdürsün. İşimiz olmasına rağmen beni dinlemeyerek aşağıda beklemiş böyle bişey olamaz" deyin. Kızada ayar verin. Güzel bi tersleyin. Ayağını kessin. Hatta eşime olan tavırların beni ve eşimi rahatsız etti diy bastırın belki utanır.
Ne hakla beni yermeye çalışacak. Yok kilo alırmış yok çirkinlik muhabbeti... bi daha böyle derse güzellik önemli olsaydı, senin öncelikli bi yerde olman lazım bak akıl önemli ki kapımı aşındırıyorsun deyin
Hiç iyi niyetli görmedim. Eşinize mesaj atın ya da arayın kızı gördüğünde işimiz var deyip terslesin
AYNEN ÖYLE NE DEMEK YANİDüşündüm de ,bana o kadar hakaret edecek ,üstüne eşime sarkıntılık, yüzsüzlüğün dozunu yükseltip ders bahanesiyle evime gelecek ,içimdeki merve aksak dışarı çıkar ,kızı yanlışlıkla merdivenden aşağı iter :) bu fazla geldiyse , saçlarını elime dolar doğal su dalgası yaparım :) malum öğrenci kız ,kuaföre para vermesin
gerçekten ya biz çok sinirliyiz yada siz çok sakin,bi daha ki konuya ağzının payını vermiş olun lütfenAllahaşkına böyle densiz konuşmalara niye hanım hanım cevaplar veriyorsunuz. sizi kendi evinizde aşağılıyor, size hakaret ediyor. hadi kızım evine deyip göndermiyorsunuz da dinliyorsunuz.
kocanızın da telini kurcalayın derim. sizi ciddiye almayıp hala aşağıda eşinizi bekleyen arsız her türlü iletişimi kurar.
ÜÇKENBenim aklima üçgen koca geldi. Benzemiyor mu konu allah aşkına