düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun,bence kıza haddini bildir ama gözün eşinin üzerinde olsun,hic birşey belli etme ,icini ferah tut inşallah birşey cıkmaz

arkadaşlar bebeğimiz ateşlendi acile gittik. durmadan tlfnu titreyip durdu saat 1 civarıydı. ne bu bu saatte kim yazıyor dedim. motorcu grubu var. cumartesi için toplanıp kamp yapacaklarmış. ondan organizasyonu ayarlıyoruz vs den bahsetti. ara ara yapıyorlar evet. ama bir hafta öncesinden haberim olurdu hep. şimdi pat diye... :KK43: paranoyak mı oldum nedir. hakikaten saçmalıyor muyum acaba. hala uyuyamadım.
Keşke sormasaydın şüphelendiğini belli ederek.cumartesi için kızı da gözlemle. Evde mi nerde ne yapıyor

Müsait olmadıgınızı söyleyip eve almayın. Eşinizde soğuk mesafeli bir durus sergilesin. Gerekirse kesin irtibatı

Ergen demissiniz iste tam da yaşi ilgisini cekmeye calişiyor bana senin gibi olurum dese almam onu daha eve konusmam esimi de konustrmam .uzak durun ben iyiniyet sezemedim

Yani şu adam inşallah bu ergenle bişey yapmaz. Bebekleri de varmış bu kadar basit mi ya evlilik, sadakat. Bunun altından bişey çıkarsa pes diyeceğim zaten kıza deli oldum yolarım onu ben.

İlk başta “bu kız sana mı asılıyor nedir” diyerek eşinizin dikkatini bu konuya yöneltmişsiniz. Bu gibi durumlarda erkeği gizliden gözlemlemek gerek bence. Yani olayı önemseyip eşinizin de bu konuda gözünü açmışsınız farkında olmadan. Siz o cümleyi kurmasaydınız “ergen” der geçerdi. Ama şimdi beğenildiğini o da biliyor ister istemez egosu okşanmıştır. Şüpheci yaklaşmayın ya da yaklaşırsanız bunu kesinlikle eşinize belli etmeyin ki daha da aklına karpuz kabuğu düşmesin. Bence eşiniz size sadık paranoya yapmaya da gerek yok ama dediğim gibi pusuda olmakta fayda var. Kıza da ayrıca sinir oldum laflara bak! İnsan biriyle çok samimi olsa bile kuramaz onun kurduğu cümleleri “x bey sana nasıl bakmış” nasıl bir cümledir?! Bu cesarete nasıl sahip olabilir gıcık oldum.

Vallahi kuracağım ilk cümleye karar veremedim.Yuh bence nasıl ergen o ya başlarım onun hormonunada ergenliginede genç kızların aşık olma mevzuları olur evet öyle şeylerde yeni nesilde hormonlu oylehicte masum yada sevimli degiller.k.bakma hala onu evinemi alıyorsun.sana o şekilde konuşuyor eşin hala ona sorumu çözüyor.senin gibi olacakmış demek rejimdeymis.Sende de ne sabır varmış arkadaş.

ergen deyince ben 15 16 sandım 23 yaşında ergenmi olur.Siz denemek falan yazmışsınız eşiniz için yahu bir kendini bilmez için esinizi bu şekilde sinamayin ki üzülen olmayın.Evt bu kadar basit olmamalı evet evli barklı çocuklu adam ama maalesef adamın egosunu bir oksatmissiniz siz aklına düşürmüş
sünüz bu kız sana mi asılıyor derken.lutfen defedin gitsin.

"x bey sana nasıl bakmış"
dediği an saçından sürükler evden kovardım bi daha asla yüz bulamazdı. ne gelirdi ne arardı. en güzel fırsatı kaçırmışsınız. o bücür kim ki bana hakaret ediyor.

kavgada gibi söylemiyor ki bunları şakaya getirip laf araaında sıkıştırıyo. put gibi durmadım tabi. eşim için × in tek kriteri güzellik değil akıl ve özgüven daha cezbedici gelir erkeklere dedim.

Allahaşkına böyle densiz konuşmalara niye hanım hanım cevaplar veriyorsunuz. sizi kendi evinizde aşağılıyor, size hakaret ediyor. hadi kızım evine deyip göndermiyorsunuz da dinliyorsunuz.
kocanızın da telini kurcalayın derim. sizi ciddiye almayıp hala aşağıda eşinizi bekleyen arsız her türlü iletişimi kurar.

Ablasına söyleyin "olmadık zamanlarda gelmesinden eşim rahatsız oldu bu sebeple benim uyarmamı istedi, lütfen sorularını hocalarına çözdürsün. İşimiz olmasına rağmen beni dinlemeyerek aşağıda beklemiş böyle bişey olamaz" deyin. Kızada ayar verin. Güzel bi tersleyin. Ayağını kessin. Hatta eşime olan tavırların beni ve eşimi rahatsız etti diy bastırın belki utanır.

Ne hakla beni yermeye çalışacak. Yok kilo alırmış yok çirkinlik muhabbeti... bi daha böyle derse güzellik önemli olsaydı, senin öncelikli bi yerde olman lazım bak akıl önemli ki kapımı aşındırıyorsun deyin

Hiç iyi niyetli görmedim. Eşinize mesaj atın ya da arayın kızı gördüğünde işimiz var deyip terslesin

"bi daha böyle derse güzellik önemli olsaydı, senin öncelikli bi yerde olman lazım bak akıl önemli ki kapımı aşındırıyorsun"

okuyunca offf dedim.... süper laf :halay::halay:

Düşündüm de ,bana o kadar hakaret edecek ,üstüne eşime sarkıntılık, yüzsüzlüğün dozunu yükseltip ders bahanesiyle evime gelecek ,içimdeki merve aksak dışarı çıkar ,kızı yanlışlıkla merdivenden aşağı iter :) bu fazla geldiyse , saçlarını elime dolar doğal su dalgası yaparım :) malum öğrenci kız ,kuaföre para vermesin :KK53:

Düşündüm de ,bana o kadar hakaret edecek ,üstüne eşime sarkıntılık, yüzsüzlüğün dozunu yükseltip ders bahanesiyle evime gelecek ,içimdeki merve aksak dışarı çıkar ,kızı yanlışlıkla merdivenden aşağı iter :) bu fazla geldiyse , saçlarını elime dolar doğal su dalgası yaparım :) malum öğrenci kız ,kuaföre para vermesin :KK53:
AYNEN ÖYLE NE DEMEK YANİ

Allahaşkına böyle densiz konuşmalara niye hanım hanım cevaplar veriyorsunuz. sizi kendi evinizde aşağılıyor, size hakaret ediyor. hadi kızım evine deyip göndermiyorsunuz da dinliyorsunuz.
kocanızın da telini kurcalayın derim. sizi ciddiye almayıp hala aşağıda eşinizi bekleyen arsız her türlü iletişimi kurar.
gerçekten ya biz çok sinirliyiz yada siz çok sakin,bi daha ki konuya ağzının payını vermiş olun lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X