Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba kızlar, bir şeyin olmasını istiyorsanız o şey olmuş gibi davranın öyle yaşayın diyorlar ya . Mesela diyelim birisi ile evlenmek istiyoruz hayalimiz o. Şimdi o kişi ile evliymiş gibi mi davranmamız gerekiyor yani ? Peki bu nasıl olabilir ? Yani birisiyle evliymiş gibi davranmak nasıl yapılır ki ben bilemedim. Aklına gelen veya fikir verecek biri varsa yorumlarınızı bekliyoruuuuuuuum

Aşağıdaki alıntılar innuma kullanıcısının yıllar önce yazdığı bir konudan alıntıları. Düşünce gücüyle kalçasını nasıl küçülttüğünü yazmıştı Bu da harika bir ilham değil de ne

Bu aşağıdaki mesaj sanki senin sorunun yanıtı gibi geldi. Sevgiler

"Işıltılı savaşçılar için gerçek savaş devraldığımız karma mirasını aşabilmektir. Böylelikle geçmişte yaptığımız hataları tekrarlamaz ve hayatımızın önceden belirlenmiş gelişim çizgisini değiştirebiliriz. Karşılaştığımız en büyük meydan okuma kendi içimizdedir ve bu efsanevi bir meydan okumadır. Eğer bu savaşı kazanırsak bireysel ve kolektif tarihimizin kabusundan kurtulacak ve daha sonra doğmakta olan varlığımızı düşleyebileceğiz." (Dört Bilgelik)

" Gözleriniz tamamen açıkken düş görmeyi becerebildiğiniz zaman bilinçsizce yaşamaya son verebilirsiniz. Toplumun size sunduğu ortak kabusa uyum sağlamak yerine zengin bir yaşam yaratmaya başlayabilirsiniz - o zaman, etrafındaki olayların bilinçsiz katılımcısı olmak yerine yaşamınızın destansı şiirinin yazarı olursunuz. Düşlemeyi öğrendiğinizde, artık sizi kurban, kurtarıcı ya da suçlu olarak gösteren senaryoları oynamak zorunda kalmazsınız. Sahte bir güvenlik hissi sağlamak için onlara sarılmak yerine, hikayelerinizin sınırlamalarından kendinizi kurtarabilirsiniz."(Dört Bilgelik)

" Karşı yönden gelen bir yolcuyla karşılaşan bir gezgine dair eski bir hikaye vardır.' İlk adam, "Sizin geldiğiniz kasabaya gidiyorum ben. Söyleyin, nasıl bir yer? İnsanlar iyi, dürüst ve güvenilir mi? " der. Bunun üzerine ikincisi, "Ya sizin geldiğiniz kasabadakiler nasıldı? " diye sorar. İlki, "Ah, çok kötüydüler! Soyuldum, kimse beni evine kabul etmedi ve yemek için de çok fazla para ödedim. O kasabada bir tane bile ahlaklı insan yok. " diye cevaplar. İkincisi ise buna karşılık, "O zaman gittiğiniz kasabada da farklı bir şeyle karşılaşmayacaksınız. " der.

Birinci yolcunun fark edemeyip de ikincinin bilincinde olduğu, nereye giderseniz gidin kendinizi yanınızda götürdüğünüzdür. İnançlarınız, zihinsel durumunuz ve duygularınızın enerjisini her durumda taşırsınız ve evren de beklentilerinizi karşılayarak cevap verir. Nesnel bir gerçeklik yoktur, çünkü kehanetler kendi kendilerini doğrular. Bu, düşlemektir. " (Dört Bilgelik)

Sevgiler

.

Dr.Chopra Yöntemi ile Meditasyon
kızlar yazı çok uzundu, sıkılırsınız belki diye sadece bu paragrafı ekledim. isteyen linkten açıp devamını okuyabilir.
A) Gündelik yaşama ilişkin (dünyevi ya da pratik) amaçlar:

1. Zihni sakinleştirmek, beyni düşüncesizleştirerek, bilinçli olarak beyni tam olarak dinlenmeye almak: Bilindiği üzere beyin uykuda dahi hiç dinlemeyen bir organdır. Uyuduğunuzda iç organlarınız büyük ölçüde dinlenir ama beyniniz asla ! Çünkü beyniniz uykuda rüya görür, problem çözmeye devam eder, paralel zamanlarda seyahatler eder, geçmiş yaşamlarınızdaki yarım kalmış öykülerini tamamlamaya çalışır...vs...vs.. Ayrıca bilim adamları zihnimizden günde 60 ila 80 bin düşünce geçtiğini hesaplamaktadırlar. Pekiyi, beyin kendi kendine aynen iç organların yaptığı gibi gece uykusunda TAM OLARAK dinlenemiyorsa, o halde beyni nasıl dinlendireceğiz? İşte MEDİTASYON tam da bu konuda çok ciddi bir seçenek olarak karşımıza çıkmakta... Nörologlar kafamızdan geçen düşüncelerin büyük bir çoğunluğunun ise hep tekrarlanıp duran benzer düşünceler ve hiç susmak bilmeyen "iç diyaloglar"dan oluştuğunu belirtiyorlar. İç diyalogların büyük çoğunluğu ise genellikle ya geçmişle sürekli hesaplaşma hali, ya da geleceğe ilişkin korku ve kaygılardan oluşuyor. Oysa ki aslında geçmiş ya da gelecek yoktur ; tek zaman "şimdi"dir. Zaten uzayda ''zaman'' diye de mutlak bir kavram da yoktur; zaman sadece bizim kendi bulunduğumuz gezegen ile güneş arasındaki etkileşimlere referansla insanlar tarafından yaratılmış sanal ve matematiksel bir bölümlemedir.

"Gerçekleri, bizi sınırlayan inançlarla engellemek çok tehlikelidir, çünkü gelecekte her zaman şaşırmaya hazır olmalıyız. Örneğin, biliyoruz ki 20 yıl önceki tıbbi tedavi yöntemleri bugün geçersizdir ve yenilikçi fizikçilerin önceki kuşak tarafından kabul gören keşiflerinin hatalı olduğu kanıtlanmıştır. Baş etmemiz gereken zorluk, sadece doğrular ve doğru olmayanlarla, gerçekler ve gerçek olmayanlara inanıp ikisi arasındaki herhangi bir durumu reddetmemizdir. Neyin yapılabilir neyin yapılamaz olduğuna dair katı inançlar bizi arzuladığımız dünyayı düşlemekten alıkoyar. " (Dört Bilgelik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…