Kedilerden önce hayatınız nasıldı? O boşlukta neler vardı, kimler vardı? Hayvanları sevmeniz ve ilgilenmeniz harika bir şey, peki onların bu kadar çok olmasının nedeni ne? Hayatınızdaki hangi boşluğu dolduruyor ya da duyguyu bastırıyor olabilir? Bu kadar fazla kedi olmasaydı hayatınızda kim, neler olsun isterdiniz?Merhaba, güzel, farkındalıklı paylaşımlar olmuş fakat bazıları çok uzundu kesitler okudum.
Son iki yıldır hayatımda olanların aslında benim kurgum olduğunu düşünmeye başladım. Hatta başıma gelen kötü olayları bile farkında olmadan bir şekilde ben hayatıma çektiğimi düşünüyorum. Yaşadıklarım kendimde farketmem gereken şeyleri dönüştürmem için başıma geliyor sanırım. Bu farkındalıklı süreçte giderek yalnızlaştığımı da farkettim. Bugünlerde de şunu düşünüyorum. Yalnız yaşıyorum, evimde 4 kedim var, bahçemde kediler besliyorum,evimin çatı arasında kediler doğum yapıyor. Yani kedileri seviyorum ama son zamanlarda onlara bakmakta zorlanıyorum (çalışmıyorum) ve etrafımı kediler sarmış durumda ve insanlar yok. Son senelerde çatıda kediler doğum yaptığı için zorluklar yaşadım, çatı arasında yavru kedi aradım telefonun ışığıyla falan. Şimdi yine bir kedi doğurdu. Diğer taraftan şikayet etmek istemiyorum ama seyahat etme özgürlüğümde kısıtlanmış durumda. Bu kedilerin hayatımda bu kadar çok var olmalarının sebebi ne olabilir. Mutlaka benim kendimle ilgili farketmem gereken bir şeyler olmalı ama ne. Evet arkadaşlar sizce ne olabilir
Kedilerden önce hayatınız nasıldı? O boşlukta neler vardı, kimler vardı? Hayvanları sevmeniz ve ilgilenmeniz harika bir şey, peki onların bu kadar çok olmasının nedeni ne? Hayatınızdaki hangi boşluğu dolduruyor ya da duyguyu bastırıyor olabilir? Bu kadar fazla kedi olmasaydı hayatınızda kim, neler olsun isterdiniz?
Sevgiler
Hayatımda eşim olsun isterdim ama kedilerde olmaya devam etsin istiyorum. Kedilerin yerine ne olabilirki. Bunu düşüneceğimKedilerden önce hayatınız nasıldı? O boşlukta neler vardı, kimler vardı? Hayvanları sevmeniz ve ilgilenmeniz harika bir şey, peki onların bu kadar çok olmasının nedeni ne? Hayatınızdaki hangi boşluğu dolduruyor ya da duyguyu bastırıyor olabilir? Bu kadar fazla kedi olmasaydı hayatınızda kim, neler olsun isterdiniz?
Sevgiler
"Siz huzuru hâlâ arıyor ve bu arayış halinden kurtulamıyorsunuz. Belki bir sonraki seminer, belki şu yeni yöntem işe yarayacaktır diye düşünüyorsunuz. Size şunu söyleyebilirim: Huzuru aramayın. Şu anda içinde bulunduğunuzdan başka bir hal aramayın; aksi takdirde, içsel çatışma ve bilinçsiz direnç yaratırsınız. Kendinizi huzur içinde olmadığınız için bağışlayın. Siz huzursuzluğunuzu tamamen kabullendiğiniz anda, huzursuzluğunuz huzura dönüşür. Tamamen kabul ettiğiniz herhangi bir şey sizi ona, huzura kavuşturacaktır. Bu teslimiyet mucizesidir. " (Şimdinin Gücü)
Tanrılar Okulu kitabına başladım. Eskiden okumuş ama hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi ise sanki bambaşka ve anlaşılır bir kitap okuyor gibiyim. Tavsiye ederimYa sizinle paylaşımda bulunmayı çok sevdim. Ben bir süredir kendimle ilgili çalışıyorum. Sizinde bu konularda bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Bunun için teşekkür ederim
Ben bir süredir çalışmıyorum. İç sesim bana diyorki hiç iş aramasam bile bir şekilde ben hazır olduğumda işi bulacağım/karşıma çıkacak. Müzik dinlemeyi çok severim ve bazı müzikleri dinlediğim zaman ruhumda farklı duygular uyanıyor, sanki transa geçmiş gibi, mutlu huzurlu, veya gelecekle ilgili bir şeyler hissediyorum. Bunu bazen meditasyon yaparkende hissediyorum veya bir film şeridi gibi görüyorum. Son zamanlarda "the theorist - lovely" parçasını dinlerken kendimi dans ederken sahnede görüyorum. Profesyonel bir dansçıyım ve bunu kalbimde o anı yaşıyor gibi hissediyorum.kendimi dans ederken gördüğümde ruhumun aradığı şeyin bu olduğunu kalbimde hissettim. O kadar gerçekki bunun olacağına eminim. Bu arada düğünlerde bile kalkıp dans eden biri değilim, buna karşı bir yeteneğim olup olmadığını da bilmiyorum.
Okanacaklar listeme aldım. Evet o bana da oluyor. Değişiyor, gelişiyoruzTanrılar Okulu kitabına başladım. Eskiden okumuş ama hiçbir şey anlamamıştım. Şimdi ise sanki bambaşka ve anlaşılır bir kitap okuyor gibiyim. Tavsiye ederim
Hoşgeldinnnn. Pozitiflik dalga dalga büyüyorMerhaba pozitif akıllı kadınlar , Bu harika konudan bildirim almak istiyorum, ben geldim
Bu muazzam bişeyBunun daha önce video halini paylaşmıştım. Bugün metin kısmını yazmak istiyorum. Çok değerli çünkü. Pozitif düşünceyle göz numarasını sıfırlayan bir ilham kaynağı :) Bunu her isteğimizde kullanabiliriz
"Yaptığım tek şey şuydu, gözlerimin varlığına şükretmek. Gördüğüm için şükretmek. Öncesinde gözümle ilişkim hep görmüyorum, bulanık görüyorum, göremiyorum şeklindeydi. Yaptığım şey odağım negatifteyken gözümle olan ilişkimde odağımı pozitife çevirmekti. Bir şeye, isteğe sahip olmamızın en birinci koşulu istediğimiz şey hayatımıza gelmeden sanki gerçekleşmişçesine o duyguya girmemiz gerekiyor. Benim yaptığım tek egzersiz buydu. Olmuş gibi sevinmek, gözlerimin varlığına sevinmek, varlığı için şükranda olmak. Yaptığım en birinci şeyim gözlerimin varlığı için teşekkür etmekti. Şükretmek ve neyi nasıl görmediğimden ziyade odağımı neleri gördüğüme değiştirmekti. Bunu yaptıktan sonra 3 ay sürmedi düzelmesi. Her gün yapıyordum dakika tutmuyordum. Bir dakika bile sürse o duygunun içine girmeye özen gösteriyordum. Süre önemli değil önemli olan o duyguya gözleriniz daha iyileşmeden aktive edebilmek. Bu egzersizin en önemli koşulu duyguya girip o hissi gerçekten hissedebilmeniz tıpkı gerçekmişçesine"(Alıntı/Arşel)
Sevgiler
Suçluluk duygusuMerhaba arkadaşlar yaptığımız yapmadığımız seyleri vs sürekli açıklama ihtiyaci hissetmek sizce neden kaynakli ve nasil çözebiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?