ben de inanıyorum,mesela birşeye yada birine yoğunlaştığımız zaman pat diye karşımıza çıkmıyor mu :) bu da düşünce gücünün bi ürünükesinlikle düşünce gücüne inanıyorum (bir psikolog olarak )
kesinlikle doğru bununla ilgili bircok örneğım var ve ayrıca the secret kitabını okudunmu okumadıysan tavsiye ederimben de inanıyorum,mesela birşeye yada birine yoğunlaştığımız zaman pat diye karşımıza çıkmıyor mu :) bu da düşünce gücünün bi ürünü
Aaa süper paylaşabilir misin eğer özel değilse?evet okudum o kitabı :)kesinlikle doğru bununla ilgili bircok örneğım var ve ayrıca the secret kitabını okudunmu okumadıysan tavsiye ederim
kesinlikle doğruben de seneler önce bu konu üzerinde çok araştırma yapmıştım. hayatıma da uygulamıştım. ve istediğim şeye kavuştum şükürler olsun. gerçekten çok şaşırıyor insan gerçek olunca. tabi bunu okuyanlar ne yani " mutluyum zenginim şöyleyim böyleyim" deyince oluyor mu diye düşünmesinler. bu kadar basit değil olay. yürekten istemek ve Allaha bunun için dua etmek ve bilinç altını istediğin şeye hazır olduğuna inandırmakla ilgili bir şey. bazı insanlar bu tarz şeylerin Allahı yok saymak(haşa) olarak algılayabiliyorlar aksine ben o dönemde hayatımın o dönemine değin hiç olmadığım kadar Rabbime yakınlaşmıştım. yürekten istemenin ve dua etmenin nasıl onurlandırıldığını gördüm.
ben de seneler önce bu konu üzerinde çok araştırma yapmıştım. hayatıma da uygulamıştım. ve istediğim şeye kavuştum şükürler olsun. gerçekten çok şaşırıyor insan gerçek olunca. tabi bunu okuyanlar ne yani " mutluyum zenginim şöyleyim böyleyim" deyince oluyor mu diye düşünmesinler. bu kadar basit değil olay. yürekten istemek ve Allaha bunun için dua etmek ve bilinç altını istediğin şeye hazır olduğuna inandırmakla ilgili bir şey. bazı insanlar bu tarz şeylerin Allahı yok saymak(haşa) olarak algılayabiliyorlar aksine ben o dönemde hayatımın o dönemine değin hiç olmadığım kadar Rabbime yakınlaşmıştım. yürekten istemenin ve dua etmenin nasıl onurlandırıldığını gördüm.
tşk ederim :)Çok guzel bi topık
bana çok uzun gelmişti sıkılıp bırakmıştım ama kitabını okudum :)peki ya the secretin filmini izlediniz mi
aa çok sevindiimm sizin adınıza..bizimle de paylaşır mısınız neler olduğunu?
tşk ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?