Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Çok güzelmiş listen süper Enerjin cok güzel Canim ayrılma buralardan motive ediyorsun bizi
Gül yağı çok iyi fikir bende şu kuru vücut yağlarından almayı düşünüyorum var mi marka önerisi olan içinde gül de olursa iyi olur banyo sonrası terapi gibi gelir zira 2 yildir bebeyle banyo sonrası elime krem surebilmek bile lüks e giriyor yoğunluk ve yorgunluktan

Gülümsetti bu mesaj,teşekkürler Ben gül yağı olarak Arifoğlunu kullanıyorum. Duşta da lifi sabunladiktan sonra 1 damla lifin üzerine döküyorum miss gibi kokuyor banyo lavanta yağını da almıştım hatta bi damla da ondan döküyorum

Lütfen gitme bu topigin dinamiği ateşleyicisi sensin
Dinlenip geri gelirsin dilerim

Hayallah böyle birden bire bırakıp gitmek oluyor mu?
Başka neler var yazabileceğin aktarabileceğin? Acaba hangi dönüşümler bizi mutlu edecek?

buttrfly paylaştı mı göremedim ama dilerse instagramdan takip edebilirsiniz... Bana sorarsanız bütün topik takip etmeli
Orda da harika

Bana ilham veren yabancı bir forumdan yıllar önce kopyaladığım bir çekim yasası örneği. Translate ile çevirdim(biraz düzelttim kendimce) orjinali de ekliyorum. Madem sadece enerjiden oluşuyoruz e o zaman fiziksel görüntümüzün bile düşünce gücüyle değişmesi neden bizi şaşırtsın ki. Sevgiler

" "Pozitif" düşünmek sizi daha güzel yapabilir mi?

Ablamla aynı daireyi paylaşıyorum, bu yüzden herhangi bir ameliyat veya tedavi geçirmediğini biliyorum ama son 6 ayda görünüşünü gerçekten değiştirdi . Şimdi 34 yaşında ve 20'li yaşlarının sonundan beri oldukça şişmandı ve her zaman sivilcelerle mücadele etti. Sağlıklı beslenme, egzersiz yapma, yoga vb. gibi birçok olumlu şey yaptı ve 75 kilo verdi ve cildi temizlendi ama gençliğinde ve 20'li yaşlarında zayıftı ve eskisinden çok farklı görünüyor. Her nasılsa, on yıl öncesine göre çok daha iyi ve daha genç görünüyor. Çok kısa sürede çok kilo vermişti ama mayo alışverişine çıktığımızda gördüğüm gibi vücudu ve cildi mükemmel görünüyor.

Her zaman güzel olan bendim ama son zamanlarda erkeklerin tek konuşmak istediği ablam. Onun adına sevindim ama sırrını bilmek istiyorum. Ona sordum ve her gün kendini ince ve güzel olarak hayal ederek, mükemmel bir cilt, saç, vücut vb. ile kendisinin ideal bir versiyonu olduğunu hayal ederek zaman geçirdiğini söyledi. Her zaman biraz büyük olan burnu bile şimdi bir şekilde daha rafine görünüyor ve yemin ederim ameliyat olsaydı bilirdim. Gerçekten inanılmaz.

Yaratıcı görselleştirmenin bir kişinin görünüşünü değiştirmesine ve daha güzel olmasına yardımcı olması gerçekten mümkün mü?

Güncelleme: Ama şimdi 10 yıl önce zayıf ve sağlıklıyken olduğundan çok daha iyi görünüyor. Yemin ederim sadece diyet ve egzersizden daha fazlası! "

" Can "positive" thinking make you more beautiful?

I share a flat with my older sister so I know she hasn't had any surgery or treatments but in the past 6 months she has really changed the way she looks. She is 34 now and since her late 20's she has been quite fat and has always struggled with acne. She has done lots of positive things like eating healthy,... show more I share a flat with my older sister so I know she hasn't had any surgery or treatments but in the past 6 months she has really changed the way she looks. She is 34 now and since her late 20's she has been quite fat and has always struggled with acne. She has done lots of positive things like eating healthy, working out, yoga etc and has lost 75lbs and her skin is cleared up but she used to be slim in her teens and 20's and she looks so different to how she used to. She somehow looks a whole lot better, and younger than she did ten years ago. She has lost so much weight in such a short period of time but her body and skin looks perfect as I saw when we went shopping for swimsuits.

I was always the pretty one but recently it's my older sister all the guys want to talk to. I'm happy for her but want to know her secret. I asked her and she said she spends time everyday imagining herself as slim and beautiful, seeing herself become an ideal version of herself withfcerfect skin, hair, body and so on. Even her nose which was always a bit big looks somehow more refined now and I swear I would know if she has had surgery. It is incredible really.

Is it really possible that creative visualization could help a person change how they look and be more beautiful?

Update: But she looks a lot better now than she used to 10 years ago when she was slim and healthy. It is more than just diet and exercise I swear! "

Ben çok negatif bir insandım . Yavaş yavaş bu özelliğimi bırakmaya başladım çok şükür ama siz de bilirsiniz ki bunu hemen bırakmak kolay değil . Ben hayalleri gerçekleşenlere soru sormak istiyorum benim de var bir iki naçizane dileğim.
Birincisi hayal kurarken günün hangi zamanlarını tercih ediyorsunuz ve ne kadar sürüyor
İkincisi nasıl hayal kuruyorsunuz ? Mesela gerçekleşen bir hayalinizi kurarken nasıl kurdunuz neler yaptınız ?
Üçüncüsü her gün aynı hayali mi kuruyorsunuz yoksa gün içinde birden fazla imajinasyon yapıyor musunuz ?
Cevap verirseniz çok sevinirim :)

Şefkatin, sevginin, nezaketin gücünü seçiyorum. Huzuru, mutluluğu, dinginliği, keyfi, coşkuyu seçiyorum. Şansım açık, yolum aydınlık. Hayatım huzurlu, kolay, basit, değerli ve neşeli. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. ❤❤

Benim önerim şöyle olabilir;
Neden negatif düşünüyorum? Bunu yok saymak yerine belki kaynağını bulup çözümlemeli miyim? Sakin bir odada oturup derin nefeslerle vücudumu adım adım gevşettikten sonra(gözlerim kapalı). 5-10 dk nefes aldıktan sonra bu negatif düşüncenin kaynağını bilinçaltıma soruyorum. Neden negatif düşünüyorum? Annem mi bişey demişti arkadaşlarım mı, sürekli kulak misafiri mi olmuştum negatif düşüncelere? olayı, durum bulduğumda(kök düşünce vardır her şeyde, diğerleri onun üstünde büyür, temeli yıkarsak puff uçup gider hepsi illüzyonmuşçasına) EFT noktalarına vuruş yapıp döne döne o duyguyu yaşıyorum(vuruşlar önemli). Büyütüyorum belki kızıyorum ağlıyorum sonra alevi sönen bir ateş gibi yavaş yavaş sönüyor(vuruşları devam ediyorum). En son "bu duygulara teslim oluyorum" ve "serbest bırakıyorum" diyorum. Gözlerimi açıp derin nefesler alıyorum. Bir bardak suyu içiyorum. "Bye bye bana kattıkların için teşekkür ederim" diyorum.

Sevgiler.

artık dönüp dönüp eskilerden paylaşım yapacağız, tekrar tekrar okunası mesajlar var çünkü.

...

....

artık dönüp dönüp eskilerden paylaşım yapacağız, tekrar tekrar okunası mesajlar var çünkü.
Harika düşünmüşsün. Tam da eski mesajlara bakıyordum ne güzel şeyler yazıyor tekrar okumalıyım derken bunu attın. Yıllardır yazıyor çünkü kim bilir neler neler ne ilhamlar var. Ellerine sağlık

Yıllarca yazmış; kim ne sorduysa yanıtlamış, ufuklar açmış..
Birbirinden güzel ve değerli bilgileriyle dolu burası.

buttrfly 'nin kişisel gelişimle ilgili instagram sayfası (Umarım paylaşmamda bi sakınca yoktur)

alberto villoldo dört bilgelik kitabını eklicektim ama sistem izin vermiyor doğal olarak. Buttrfly dan görünce heyecanlandım. Etkilendiğim sayfaları eklerim. Sevgiler. ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…