- 24 Mart 2016
- 60
- 76
- 18
- 46
Ben de net anlayamadım açıkçası. İnternette çok fazla bilgiler mevcut. Sakin kafayla da başlayamıyorum şu aralar. Facebook'ta eğitim eventleri görüyorum ama onlara ne kadar güvenilir, ondan da emin değilim.
Kendime değer verdiğim, benim de sevildiğim, güzel bir ilişkiyi hak ettiğim konusunda yönlenmem gerekiyor, buna çok ihtiyacım var.
Çalışma için günlük kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Benim anlatacağım şey sizin bilinçaltınızı anında değiştiremez. En basiti kendiniz yapmayıp seans almak isteseniz bile ona da zaman ve para ayırmanız gerekiyor. Ayrıca yapılan çalışmalar ne olursa olsun, yaşamınızda bunu eyleme geçirmeniz gerekiyor. Kendinize tam olarak değer verdiğinizde size değer veren eşi hayatınıza çekersiniz. Kişi kendine içsel olarak ne veriyorsa dışsal olarak da etrafında olan insanlar ona kendi verdiklerini yaşatırlar.
Nasil yap tiniz biraz anlatir misinizMerhaba arkadaşlar,
bir süredir yazmak istiyordum ama pek nasip olmadı.
Benim birinci hedefim zayıflamaktı ve olumlamamı zayıflamak üzerine yapmaya karar vermiştim. 22 martta olumlamalarıma ve esmalara başladım.Daha evvelinde bir ibadete niyetlenmiş ve Peygamberimizin,"acıkmadan sofraya oturmayın,tam doymadan sofradan kalkın." tavsiyesini hayatıma uygulamaya sokmuştum.Ama sünneti uygulasam da aklım yemekte kalıyordu çoğu kez.Ta ki bilinçaltı mucizesiyle tanışana kadar.On dört gündür resmen bir devrim yaşıyorum.Olumlamalar ve esmalar o kadar işime yaradı ki,"yıllardır boşuna kilo vermeye uğraşmışım." diye düşünüyorum.Artık az yiyorum,doyuyorum ve aklım yemediğim yemekte kalmıyor.En önemlisi her şeyi yiyorum ve kilo vermeye başladım.Bu durum Allah'ın izniyle geçici bir süre değil hayat felsefem artık:)Çünkü ben midemle ve bilinçaltımla savaşı bırakıp onlarla barış ilan ettim:)
Nasil yap tiniz biraz anlatir misiniz
hadi maşallah canım, nasıl var mı değişen birşeyler? tam 21 gün mü yaptın, sabah akşam mı yaptın?Bu sabah ilk olumlamamı sonuçlandırmış bulunuyorum.Kendi adıma gayet başarılı bir süreç geçirdim.Bir hafta ara verip yeni olumlamaya geçeceğim inşallah.Şimdiden şu bir hafta bir an önce geçsin diye sabırsızlanıyorum.:)
Teşekkür ederim:)hadi maşallah canım, nasıl var mı değişen birşeyler? tam 21 gün mü yaptın, sabah akşam mı yaptın?
merhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?