Allah kolaylık versin canım.merhaba herkese
kızlar acaip yoğunum
hayatımda hiç bu kadar koşturmacayı-yorgunluğu-yoğunluğu bir arada yaşamadım
fırsatım olmuyor
kendime bile zamanım yok
sürekli bişeylerle uğraşırken buluyorum kendimi
müzik dinlemeyi bile unutmuşum
sürekli bişeylere çalışmam lazım
ordan oraya...
anlıyacağınız topik ''şimdilik'' sizlere emanet
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
mutlu ve umutla kalın :)
aslında 21 gün ile sınırlandırmamak lazım. dileğimiz 21 günden daha önce veya daha sonrada olabilir. kendimden örnek vereyim. ilk dileğim ile alakalı gelişme olumlamaya başladıktan 1 gün sonra oldu, cok şaşırmıştım, hiç beklemediğim birşeydi. diğer dileğimle ilgili olan da 3 gün sonra gerçekleşti. şuan bıraktım ama biliyorum ki olumlamaya devam edersem dileğim tamamiyle gerçek olacak ama işte şu sıralar pek enerjim yok, enerji olmayıncada kendinizi veremiyorsunuz. bu işin sırrı dileğinizle alakalı olumlama cümleleri oluşturmak bunları sürekli inanarak tekrar etmek ve yanında esmalardan da okumak..Kızlar iyi akşamlar.. Butterfly eline sağlık. Çok ayrıntılı yazmışsın. Ben ve annem yazdıklarından faydalandık. Teşekkürler.
Allah da senin işlerinde yar ve yardımcın olsun..
Ben bir şey daha danışcam. Misal olumlama yapıyoruz ya 21 gün.. Ama o konu diyelim biraz sıkıntılı bir konu, çözülmesi zaman alacak bir konu.. 21 gün bitti faydası oldu ama sorun çözülmüş değil.. Nasıl bir yol izlemek lazım acaba, siz neler yapıyorsunuz bu durumda.. Daha çok inanarak daha şevkle devam ediyyor musunuz.. Ya da araya başka şeyler mi deniyor sunuz, misal dualar, bioenerji, kitaplar.. Ne yapmalıyız şevkimizin devam etmesi için acaba..
Cok tesekkur ederim tatlim, malesef cok uzun sure kalamiyorum sadece bakip cikabiliyorum ancak.Surekli bir kosturm icindeyiz bebek olunca.Insallah tekrar yazmaya devam ederim onumuzdeki aydan sonra.
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin.Konu zaman alacak demissiniz ya, isteKızlar iyi akşamlar.. Butterfly eline sağlık. Çok ayrıntılı yazmışsın. Ben ve annem yazdıklarından faydalandık. Teşekkürler.
Allah da senin işlerinde yar ve yardımcın olsun..
Ben bir şey daha danışcam. Misal olumlama yapıyoruz ya 21 gün.. Ama o konu diyelim biraz sıkıntılı bir konu, çözülmesi zaman alacak bir konu.. 21 gün bitti faydası oldu ama sorun çözülmüş değil.. Nasıl bir yol izlemek lazım acaba, siz neler yapıyorsunuz bu durumda.. Daha çok inanarak daha şevkle devam ediyyor musunuz.. Ya da araya başka şeyler mi deniyor sunuz, misal dualar, bioenerji, kitaplar.. Ne yapmalıyız şevkimizin devam etmesi için acaba..
En kısa zamanda bekliyoruz sizleri...Cok tesekkur ederim tatlim, malesef cok uzun sure kalamiyorum sadece bakip cikabiliyorum ancak.Surekli bir kosturm icindeyiz bebek olunca.Insallah tekrar yazmaya devam ederim onumuzdeki aydan sonra.
Bu arada bilincaltimin anasi,annem yanimda 5 aydir .Yıktıgımi düsündügüm kaliplar yine karsima cıktı annemle.Ailenin en kücüğü olmam gercegi 30 yasima gelsem de degismiyor,hala annem ayni.Biraz cabalamam gerekiyor sanki canlanan kaliplari yine temizlemem icin :)
Sevgiyle, bol pozitif enerjiyle kalinnnn.
Cok tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin.Konu zaman alacak demissiniz ya, iste
"zaman alacak" diye sartlarsaniz gercekten zaman alir.Onun yerine inansanizda inanmasanizda her gecen gün daha iyi oluyor,kendimi bu konuda cok daha rahat hissediyorum diye telkinleyin.21 gunluk olmasin,hayat felsefesiymis gibi dusunun.Kendinize görüntüler olusturun bol bol mutlu oldugunuz,enerji dolu kelimelerle de eslestirin.Güzel farkli bir koku edinin mesela; kokuyla da eşleştirin.Hemen kendimden ornek vereyim :) Gecenlerde bir mum aldim tarcin,karanfil kokulu.Amacimi onunla bütünlestirdim, cok guzel hisler olusuyor her defasinda yaktigimda.Onemli olanda o guzel hissin olisturdugu enerji :)
Çok teşekkürler önerileriniz için... Her şeye rağmen olumlu düşünmek gerek.. Takıldığım konu borçlarımız konusuydu, kredi borçları filan.. bugünde dolunay varmış sanırım. Başlayım Bugün. Bolluk bereket olumlamasına. 12 mayısa kadar.. Bide ya Rezzak ya Fettah okuyayım..
Her sabah balkonu açıp temiz havayı içime çekip 'borçlarım tıkır tıkır ödeniyor. Bolluğu bereketi seçiyorum. Allah her zaman veren el olmak nasip etsin diyeyim, tüm yakınlarıma faydalı olmayı seçiyorum' Bide şükür için fatiha suresi okuyum her sabah... Gelişmeleri burdan size yazarım..
borçlarınız için olumlama yaparken borcunuzun ödenmiş olduğunu düşünmekte borcu çağırır.Çok teşekkürler önerileriniz için... Her şeye rağmen olumlu düşünmek gerek.. Takıldığım konu borçlarımız konusuydu, kredi borçları filan.. bugünde dolunay varmış sanırım. Başlayım Bugün. Bolluk bereket olumlamasına. 12 mayısa kadar.. Bide ya Rezzak ya Fettah okuyayım..
Her sabah balkonu açıp temiz havayı içime çekip 'borçlarım tıkır tıkır ödeniyor. Bolluğu bereketi seçiyorum. Allah her zaman veren el olmak nasip etsin diyeyim, tüm yakınlarıma faydalı olmayı seçiyorum' Bide şükür için fatiha suresi okuyum her sabah... Gelişmeleri burdan size yazarım..
Kızlar eşimle ayrılık derecesine geldik Ortada olan herşey sudan sebepler...
Ne gibi olumlamalarla eşim tekrar düzelir bana karşı?
Merhaba kızlar. Bende hayatımda olumlamalar yapmaya karar verdim buna gerçekten çok ihtiyacım var. Ilk olarak affetme olumlamasi yapmalıyız yazıyor forumda. Ben sadece eşime çok kırgınım çok üzdü beni bir ay boyunca hergün onu affettimmi diyeceğim yani nerden nasıl başlamalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?