Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Teşekkür ederim canım, inşallah faydası olur. Allah kimseyi darda koymasın.

Evet aynen anneme direkt beni sevmiyorsun zaten dedim hissetiğim şey değersiz hissetmek hem de en sevdiğim insanlar tarafından yani eski sevgilim de hissettiğim duygu buydu ve annemle de bu yüzden tartıştım halbu ki mümkünmü annemin beni sevmemesi dün akşam spora gitmek yerine 1 saat yürüdüm yollarda ve Allaha dua ettim bana son bir şans vermesi için çünkü ben ne yaparsam yapayım o beni hep korudu bunu biliyorum ne olursa olsun ona hiç isyan etmedim biliyorum ki bu da benim sınavım

canım aslında sana çoook şeyler söylemek anlatmak isterdim ama bilmiyrum anlayabilir misin? yani evlilik, aşk-sevgi günümüz koşullarında o kadar zorki, menfaat dünyası, insanlar menfaat için yaşıyor, o yüzden çok çok güçlü olmak zorundasın, kendini korumak zorundasın, bugün olmazsa yarın yine karşına biri çıkacak, ama sen güçlü olmalısın ki, kendi hakkını koruyabilesin. insanların çoğunluğu, hele de erkeklerin aynı maalesef, baban var mı, var ise annenle nasıllar evde? etrafındaki evli erkeklerin eşlerini bir dinlesen keşke, erkekler evleninceye kadar, canım-gülüm balım, ama inan evlendikten sonra %80 i değişiyor. yani anlatmak istediğim aslında kendini inanki boşa üzüyorsun ama dediğim gibi, bunu evlendikten sonra ancak anlayabilirsin maalesef.

Çok teşekkür ederim annemle babam 15 yıldır ayrı benim babamla yıllardır görüşmüyorum evet biliyorum evlilik çok zor zaten aslında evlilikten korktuğum için bütün ilişkilerimi kendim bizzat sabote ediyorum :) bunu ilişki bitince anlıyorum zaten artık evlilik gibi bir beklentim de yok hatta ilişki beklentim bile yok tek istediğim içimdeki sıkıntının gitmesi eski pozitif neşeli hallerime dönmek

Çok doğru evlenene kadar her şey

canım bak aslında sen de biliyorsun demek ki bazı durumları ama inan bana kendini boşuna üzüyorsun. yani bilsem ki, ilerde çok mükemmel birini bulup evli olup mutlu olacaksın, ama maalesef inan yok. o yüzden sen kendini mutlu etmeyi, güçlü olmayı, dik durmayı öğren. inşallah atlatırsın bugünleri de.

Herşeyin farkında olmak daha fazla acı veriyor işte o yüzden bi çıkış yolu arıyorum güçlü olmak için yani ben kendim mutlu olabilen biriydim yani mutlu olmak için illa evlenmem gerekmiyor öyle bir isteğimde yok zaten ben yalnızken eğlendiğim günlerime dönmek huzur istiyorum sadece elbet geçecek ama benden de çok şeyler götürdü bu süreç sevdiklerim yanımda bir sürü hobim var uğraşıp duruyorum ama öyle bir an geliyor ki kendimi bir ot gibi hissediyorum o duygudan kurtulmak için bütün çabam dua ediyorum elimden sadece bu geliyor

bu değersizlik duygusunu atman gerekiyor aslında, sanırım tek sıkıntın bu senin. karıncaya bile can veren Rabbim, emin ol ki, seni de yarattı ki, bu dünyada yaşayasın, Rabbim için en değerli varlıksın. hepimiz öyleyiz, öyleyse bu kadar gam-keder boşuna. Rabbim sevdiği kulunu sınarmış, bunu da unutma lütfen.

Hep sen diye yazdım ama kendimden küçüksün, ablan sayılırım diye öyle yazdım, yanlış anlamazsın umarım.

Hep sen diye yazdım ama kendimden küçüksün, ablan sayılırım diye öyle yazdım, yanlış anlamazsın umarım.

olurmu hiç yanlış anlamam da ben de pek küçük sayılmam 29 yaşındayım :)

bana göre küçüksün ama, ben 40 yaşındayım. hayatının en güzel dönemindesin, inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarını atlatırsın.

teşekkür ederim işte yaz gelsin diye bekliyorum bi umut en sevdiğim yerlere gidicem assos ,olimpos ve fethiye belki bir kaş da yaparım beni getirirse ancak gezmek kendime getirir :)

Kendine değer verdiğinde etrafındakilere de değer verirsin. Burada kendi değerini kabul edip kendini olduğun değerde görmen olmalı. Bunun için her sabah aynaya bakıp, timüs bezine vurarak kendimi seviyorum, ben değerliyim diye tekrarlamanı öneririm. İşe yarayan bir çalışma.

Sevdiğimiz insanlarla zaman zaman ortaya çıkan durumları ve hayatımızda genelde olumsuz durumlar yaşadığımız insanlarla olan bağları şifalandırmak için aşağıda vereceğim çalışmayı uygulayabilirsiniz. Kendi hayatımda ya da başkalrına yaptığım çalışmalarda mutlaka faydalı olan bir çalışma.

Bağ Şifalandırma Çalışması

Gözlerimizi kapatıp 3 derin nefes alıp veriyoruz.

Bağ şifalandırmak istediğimiz kişiyi olayı ya da nesneyi karşımıza alıyoruz.

Seninle karşılaştığım ilk andan bu zamana kadar bana yaptığın her şey için sana teşekkür ederim. Seni seviyorum. (Dilerseniz bu an kucaklayıp sarılabilirsiniz.)
Omuzlarıma yüklediğin olumsuzlukları ben artık taşımak istemiyorum.
Seni benden beni senden özgürleştiriyorum.
Aramızda olan bu negatif bağın sağlıkla, kolaylıkla ve keyifle şifalanmasına niyet ediyorum.

Karşımızdaki kişi ile bizim aramızda sarı göbek bağını görüyoruz.
Bu bağı altın rengi makasla önce kendi göbek deliğimizden sonra karşı tarafın göbek deliğinden kesiyoruz.
Şifa olsun, şifa olsun, şifa olsun diyoruz.

Birbirimizden uzaklaşıyoruz her ikimizin de beyaz ışıkla yıkandığını hayal ediyoruz. Beyaz ışık var olan tüm olumsuzlukları arındırır.

O kişinin sizden uzaklaşmasını görüyorsunuz. Bu sizin hayal gücünüze kalmış. Dilerseniz kapıyı açar yollarsınız dilerseniz beyaz ışık küresi içinde uçarak sizden uzaklaştığını görürsünüz.

Yasemin hanım bu dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremiyorum, küs olduğum kişi ile aynı ortamdayız, ve her ne kadar affetsem de, bağımı kopardım sansam da, biran geliyor geçmiş aklıma geliyor, tekrar kızıyorum. yaptıklarını kesinlikle hak etmediğimi düşünüyorum, beceremedim bir türlü bu işi.

Hmmm galiba bu "hak etmeme - hak etmedim" konusuna çok takılıyoruz...

İnsan neyi hakeder, neyi etmez... Bize çok ağır gelen, kaldıramadığımız, "hak etmeyecek" derecede ağır bulduğumuz bir şeye aşşa yukarı bizimle eş şartlarda bir başka kişi takılmayabiliyor... Buna hiç rastladınız mı ? Hani "geniş insan, amma da genişmiş" deriz...

Bunu konuşmak acaba bizi asıl çözüme götürür mü?

ben Balık burcuyum ve hassas bir insanım, duygusalım, kimseye de zerre kadar zararım olsun istemem, kimseyi üzmemeye kırmamaya çalışırım ama işte karşıdaki insan bu iyi niyetini suistimal edip, seni aptal yerine koydu mu hazmedemiyorsun. inan çok zor günler geçiriyorum, ekmek parası için mecburum çalışayım diyorum, ama içten içe yiyip bitiriyorum kendimi, bazen geceleri aklıma geliyor, uykularım kaçıyor. sanırım bu işten çıkmak tek çözüm olacak diyorum ama eşim de işsiz, mecburen çalışıyorum. Allah yardımcım olsun da, işim çok zor anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…