Teşekkür ederim canım, inşallah faydası olur. Allah kimseyi darda koymasın.Özelden vereyim linkini , burda paylaşmak yasak canım, ben sürekli okudum bir türlü duzelemedik birde böyle denemek istiyorum , bir dua kitabında okumuştum, sayısıyla okumayla ilgili şöyle diyordu " dua bir anahtar gibi , anahtarın dişleriyle kapının ki aynı olmalı ki kapı açılsın, her anahtar her kapıyı açmaz " hatırladığım kadariyla böyle yazıyordu
Bilinçaltın her iki olayda da kendini muhtemelen aynı duygu içinde hissettiğiniz için orada veremediğiniz tepkiyi burada verdiniz. Hangi duyguyu hissettiğini fark etmelisin. Fark ettiğin duygu üzerine EFT çalışması yapabilirsiniz. Yaşamda acı ile yüzleşmek gerekir. O acı hangi duyguları ortaya çıkarıyorsa o duyguları boşaltmalısınız. Yok saymak çözüm değildir. Kabul edildiği anda durum değişebilir. Yok saymak ve reddetmek aynıdır.
Karşımızdaki insanlar bize aynalama yaparlar. Anneniz direnç göstererek size kendinizdeki neyi göstermeye çalışıyor. Sizdeki durumu çözümlediğinizde annenizle olan ilişkinizde çözümlenecektir. Annenizde yaşadığınız tartışmaya neden olan olaylar için ho'oponopono yapabilirsiniz.
Haklı olmak ihtiyacı insanı sürekli savunma halinde tutar. Bu da beraberinde kişinin kendini ve etrafındaki kişileri yargılamaya başlatır. Yargılamak bize olumsuz yaşam deneyimlerini getirir.
Amin bende çok sıkıntıdayım inşallah iyi olacak her şeyTeşekkür ederim canım, inşallah faydası olur. Allah kimseyi darda koymasın.
canım aslında sana çoook şeyler söylemek anlatmak isterdim ama bilmiyrum anlayabilir misin? yani evlilik, aşk-sevgi günümüz koşullarında o kadar zorki, menfaat dünyası, insanlar menfaat için yaşıyor, o yüzden çok çok güçlü olmak zorundasın, kendini korumak zorundasın, bugün olmazsa yarın yine karşına biri çıkacak, ama sen güçlü olmalısın ki, kendi hakkını koruyabilesin. insanların çoğunluğu, hele de erkeklerin aynı maalesef, baban var mı, var ise annenle nasıllar evde? etrafındaki evli erkeklerin eşlerini bir dinlesen keşke, erkekler evleninceye kadar, canım-gülüm balım, ama inan evlendikten sonra %80 i değişiyor. yani anlatmak istediğim aslında kendini inanki boşa üzüyorsun ama dediğim gibi, bunu evlendikten sonra ancak anlayabilirsin maalesef.Evet aynen anneme direkt beni sevmiyorsun zaten dedim hissetiğim şey değersiz hissetmek hem de en sevdiğim insanlar tarafından yani eski sevgilim de hissettiğim duygu buydu ve annemle de bu yüzden tartıştım halbu ki mümkünmü annemin beni sevmemesi dün akşam spora gitmek yerine 1 saat yürüdüm yollarda ve Allaha dua ettim bana son bir şans vermesi için çünkü ben ne yaparsam yapayım o beni hep korudu bunu biliyorum ne olursa olsun ona hiç isyan etmedim biliyorum ki bu da benim sınavım
inşallah canım. aslında sıkıntıların çoğu da kendimizden kaynaklanıyor sanırım, burda yazanlara göre, keşke kendimizi tam anlamıyla düzeltebilsek. inşallah başarırız.Amin bende çok sıkıntıdayım inşallah iyi olacak her şey
canım aslında sana çoook şeyler söylemek anlatmak isterdim ama bilmiyrum anlayabilir misin? yani evlilik, aşk-sevgi günümüz koşullarında o kadar zorki, menfaat dünyası, insanlar menfaat için yaşıyor, o yüzden çok çok güçlü olmak zorundasın, kendini korumak zorundasın, bugün olmazsa yarın yine karşına biri çıkacak, ama sen güçlü olmalısın ki, kendi hakkını koruyabilesin. insanların çoğunluğu, hele de erkeklerin aynı maalesef, baban var mı, var ise annenle nasıllar evde? etrafındaki evli erkeklerin eşlerini bir dinlesen keşke, erkekler evleninceye kadar, canım-gülüm balım, ama inan evlendikten sonra %80 i değişiyor. yani anlatmak istediğim aslında kendini inanki boşa üzüyorsun ama dediğim gibi, bunu evlendikten sonra ancak anlayabilirsin maalesef.
Çok doğru evlenene kadar her şeycanım aslında sana çoook şeyler söylemek anlatmak isterdim ama bilmiyrum anlayabilir misin? yani evlilik, aşk-sevgi günümüz koşullarında o kadar zorki, menfaat dünyası, insanlar menfaat için yaşıyor, o yüzden çok çok güçlü olmak zorundasın, kendini korumak zorundasın, bugün olmazsa yarın yine karşına biri çıkacak, ama sen güçlü olmalısın ki, kendi hakkını koruyabilesin. insanların çoğunluğu, hele de erkeklerin aynı maalesef, baban var mı, var ise annenle nasıllar evde? etrafındaki evli erkeklerin eşlerini bir dinlesen keşke, erkekler evleninceye kadar, canım-gülüm balım, ama inan evlendikten sonra %80 i değişiyor. yani anlatmak istediğim aslında kendini inanki boşa üzüyorsun ama dediğim gibi, bunu evlendikten sonra ancak anlayabilirsin maalesef.
ama bunu bekarlara anlatmak o kadar zor kiÇok doğru evlenene kadar her şey
canım bak aslında sen de biliyorsun demek ki bazı durumları ama inan bana kendini boşuna üzüyorsun. yani bilsem ki, ilerde çok mükemmel birini bulup evli olup mutlu olacaksın, ama maalesef inan yok. o yüzden sen kendini mutlu etmeyi, güçlü olmayı, dik durmayı öğren. inşallah atlatırsın bugünleri de.Çok teşekkür ederim annemle babam 15 yıldır ayrı benim babamla yıllardır görüşmüyorum evet biliyorum evlilik çok zor zaten aslında evlilikten korktuğum için bütün ilişkilerimi kendim bizzat sabote ediyorum :) bunu ilişki bitince anlıyorum zaten artık evlilik gibi bir beklentim de yok hatta ilişki beklentim bile yok tek istediğim içimdeki sıkıntının gitmesi eski pozitif neşeli hallerime dönmek
Herşeyin farkında olmak daha fazla acı veriyor işte o yüzden bi çıkış yolu arıyorum güçlü olmak için yani ben kendim mutlu olabilen biriydim yani mutlu olmak için illa evlenmem gerekmiyor öyle bir isteğimde yok zaten ben yalnızken eğlendiğim günlerime dönmek huzur istiyorum sadece elbet geçecek ama benden de çok şeyler götürdü bu süreç sevdiklerim yanımda bir sürü hobim var uğraşıp duruyorum ama öyle bir an geliyor ki kendimi bir ot gibi hissediyorum o duygudan kurtulmak için bütün çabam dua ediyorum elimden sadece bu geliyorcanım bak aslında sen de biliyorsun demek ki bazı durumları ama inan bana kendini boşuna üzüyorsun. yani bilsem ki, ilerde çok mükemmel birini bulup evli olup mutlu olacaksın, ama maalesef inan yok. o yüzden sen kendini mutlu etmeyi, güçlü olmayı, dik durmayı öğren. inşallah atlatırsın bugünleri de.
bu değersizlik duygusunu atman gerekiyor aslında, sanırım tek sıkıntın bu senin. karıncaya bile can veren Rabbim, emin ol ki, seni de yarattı ki, bu dünyada yaşayasın, Rabbim için en değerli varlıksın. hepimiz öyleyiz, öyleyse bu kadar gam-keder boşuna. Rabbim sevdiği kulunu sınarmış, bunu da unutma lütfen.Herşeyin farkında olmak daha fazla acı veriyor işte o yüzden bi çıkış yolu arıyorum güçlü olmak için yani ben kendim mutlu olabilen biriydim yani mutlu olmak için illa evlenmem gerekmiyor öyle bir isteğimde yok zaten ben yalnızken eğlendiğim günlerime dönmek huzur istiyorum sadece elbet geçecek ama benden de çok şeyler götürdü bu süreç sevdiklerim yanımda bir sürü hobim var uğraşıp duruyorum ama öyle bir an geliyor ki kendimi bir ot gibi hissediyorum o duygudan kurtulmak için bütün çabam dua ediyorum elimden sadece bu geliyor
Hep sen diye yazdım ama kendimden küçüksün, ablan sayılırım diye öyle yazdım, yanlış anlamazsın umarım.bu değersizlik duygusunu atman gerekiyor aslında, sanırım tek sıkıntın bu senin. karıncaya bile can veren Rabbim, emin ol ki, seni de yarattı ki, bu dünyada yaşayasın, Rabbim için en değerli varlıksın. hepimiz öyleyiz, öyleyse bu kadar gam-keder boşuna. Rabbim sevdiği kulunu sınarmış, bunu da unutma lütfen.
Hep sen diye yazdım ama kendimden küçüksün, ablan sayılırım diye öyle yazdım, yanlış anlamazsın umarım.
bana göre küçüksün ama, ben 40 yaşındayım. hayatının en güzel dönemindesin, inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarını atlatırsın.olurmu hiç yanlış anlamam da ben de pek küçük sayılmam 29 yaşındayım :)
bana göre küçüksün ama, ben 40 yaşındayım. hayatının en güzel dönemindesin, inşallah tez zamanda tüm sıkıntılarını atlatırsın.
Evet aynen anneme direkt beni sevmiyorsun zaten dedim hissetiğim şey değersiz hissetmek hem de en sevdiğim insanlar tarafından yani eski sevgilim de hissettiğim duygu buydu ve annemle de bu yüzden tartıştım halbu ki mümkünmü annemin beni sevmemesi dün akşam spora gitmek yerine 1 saat yürüdüm yollarda ve Allaha dua ettim bana son bir şans vermesi için çünkü ben ne yaparsam yapayım o beni hep korudu bunu biliyorum ne olursa olsun ona hiç isyan etmedim biliyorum ki bu da benim sınavım
ben Balık burcuyum ve hassas bir insanım, duygusalım, kimseye de zerre kadar zararım olsun istemem, kimseyi üzmemeye kırmamaya çalışırım ama işte karşıdaki insan bu iyi niyetini suistimal edip, seni aptal yerine koydu mu hazmedemiyorsun. inan çok zor günler geçiriyorum, ekmek parası için mecburum çalışayım diyorum, ama içten içe yiyip bitiriyorum kendimi, bazen geceleri aklıma geliyor, uykularım kaçıyor. sanırım bu işten çıkmak tek çözüm olacak diyorum ama eşim de işsiz, mecburen çalışıyorum. Allah yardımcım olsun da, işim çok zor anlayacağınız.Hmmm galiba bu "hak etmeme - hak etmedim" konusuna çok takılıyoruz...
İnsan neyi hakeder, neyi etmez... Bize çok ağır gelen, kaldıramadığımız, "hak etmeyecek" derecede ağır bulduğumuz bir şeye aşşa yukarı bizimle eş şartlarda bir başka kişi takılmayabiliyor... Buna hiç rastladınız mı ? Hani "geniş insan, amma da genişmiş" deriz...
Bunu konuşmak acaba bizi asıl çözüme götürür mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?