• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben de net anlayamadım açıkçası. İnternette çok fazla bilgiler mevcut. Sakin kafayla da başlayamıyorum şu aralar. Facebook'ta eğitim eventleri görüyorum ama onlara ne kadar güvenilir, ondan da emin değilim.

Kendime değer verdiğim, benim de sevildiğim, güzel bir ilişkiyi hak ettiğim konusunda yönlenmem gerekiyor, buna çok ihtiyacım var.

Çalışma için günlük kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Benim anlatacağım şey sizin bilinçaltınızı anında değiştiremez. En basiti kendiniz yapmayıp seans almak isteseniz bile ona da zaman ve para ayırmanız gerekiyor. Ayrıca yapılan çalışmalar ne olursa olsun, yaşamınızda bunu eyleme geçirmeniz gerekiyor. Kendinize tam olarak değer verdiğinizde size değer veren eşi hayatınıza çekersiniz. Kişi kendine içsel olarak ne veriyorsa dışsal olarak da etrafında olan insanlar ona kendi verdiklerini yaşatırlar.

Çalışma için günlük kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Benim anlatacağım şey sizin bilinçaltınızı anında değiştiremez. En basiti kendiniz yapmayıp seans almak isteseniz bile ona da zaman ve para ayırmanız gerekiyor. Ayrıca yapılan çalışmalar ne olursa olsun, yaşamınızda bunu eyleme geçirmeniz gerekiyor. Kendinize tam olarak değer verdiğinizde size değer veren eşi hayatınıza çekersiniz. Kişi kendine içsel olarak ne veriyorsa dışsal olarak da etrafında olan insanlar ona kendi verdiklerini yaşatırlar.

Günlük çalışmaya vakit ayırabilirim tabii. Seve seve. Bir şeyleri kökten değiştirmek istiyorum artık. Kendime değer vermeyi ve değer verildiğimi hissetmeye ihtiyacım var. Psikoterapi görüyorum ama o bu anlamda çok fazla işe yaramadı. Yani eskiye göre elbette daha iyiyim ama kat etmem gereken daha çok yol varmış gibi hissediyorum ve 1 senede bu kadar az yol kat ettiysem, kaç seneye daha ihtiyacım olabilir diye düşünmeden edemiyorum.

Bu terapinin eğitimini almak gerek mi sizce? Yoksa internetten araştırma yaparak o açığı kapayabilir miyiz?

Bir de benim bildiğim link paylaşmak yasak değil ama emin de değilim. Birçok kişisel gelişim topiğinde youtube linkleri gördüm çünkü, hepsinden de dönem dönem faydalandım.

Youtube linki video olduğu için olabilir. Ben de yorumlardan öğrendim link paylaşmamak gerektiğini.

Bilinç ve bilinçaltı buz dağı gibidir. Bizler belki buzdağının çok az bir kısmını görürüz ve bunun çok çabuk halledilmesi gerektiğini düşünürüz. Bilinçaltı düzey belki de çok büyük bir buz kütlesidir. Bunun çözümlenmesi gerekir. Bu çözülme sürecini gerçekleştiriyorsunuzdur. Psikoterapi ile birlikte bu yöntemleri uygularsanız daha hızlı sonuç alırsınız.

Değersizlik için örnek çalışmayı vereyim. Bunu uygulayın dilerseniz.

Şu an yapmış olduğum çalışma esnasında oluşan çözümlenmelerin hepsi bilincimden, bilinçaltımdan, fiziksel bedenimden ve enerji bedenlerimden kaynağa dönüyor. Ortaya çıkan boşluk altın enerji ile doluyor ve beni şifalandırıyor.

Fotoğrafta bulunan EFT noktaları sıralaması (Siyah noktaların)
1- Karate noktası (Her turun sadece başında buraya vurulur. Eğer ikinci çalışma yapılacaksa 12 turdan sonraki ilk turda buraya vurulur. )
2- Tepe noktası
3- Kaş Başı
4- Göz Yanı
5- Göz Altı
6- Burun altı
7- Çene üstü
8- Yaka Kemiği
9- Koltuk altı
10- Baş parmak dış kenar
11- İşaret parmak dış kenar
12- Orta parmak dış kenar
13- Yüzük parmak dış kenar

Değersizlik duygusunu 0-10 arasında numaralandırın.

EFT başlangıç noktasına (Karate noktası) vurarak “Kendimi değersiz hissetmeme/görmeme/bilmememe rağmen kendimi bütünüyle ve derinden kabul etmeyi, bağışlamayı ve sevmeyi seçiyorum."
Her EFT noktasına vururken " Değersizlik duygusuna sahibim. (Bunu 4 tur dönüyorsunuz.)
EFT noktalarına vurarak "Değersizlik duygusuna sahip olmayı bırakıyorum." (4 tur)
EFT noktalarına vurarak " Değersizlik duygusuna sahip olmayı bıraktım." (4 tur)

Toplam 12 tur döndükten sonra değersizlik duygusunu yeniden numaralandırın. Diyelim ilkinde 8'di, şimdi 4'e düştü. O zaman yukarıdaki uygulamayı tekrarlayın. Verdiğiniz numara sıfır oluncaya kadar bu çalışmayı tekrarlayın. Sıfırladıktan sonra bu defa olumlamaları yapmaya başlayın.

Bu defa anlaşılır olmuştur umarım yazdıklarım :)

Ben yarın dikkatlice okuyabileceğim mesajınızı, şimdi çıkmam gerek ama şimdiden çok teşekkür ederim. :KK54:

Merhaba arkadaşlar,
bir süredir yazmak istiyordum ama pek nasip olmadı.

Benim birinci hedefim zayıflamaktı ve olumlamamı zayıflamak üzerine yapmaya karar vermiştim. 22 martta olumlamalarıma ve esmalara başladım.Daha evvelinde bir ibadete niyetlenmiş ve Peygamberimizin,"acıkmadan sofraya oturmayın,tam doymadan sofradan kalkın." tavsiyesini hayatıma uygulamaya sokmuştum.Ama sünneti uygulasam da aklım yemekte kalıyordu çoğu kez.Ta ki bilinçaltı mucizesiyle tanışana kadar.On dört gündür resmen bir devrim yaşıyorum.Olumlamalar ve esmalar o kadar işime yaradı ki,"yıllardır boşuna kilo vermeye uğraşmışım." diye düşünüyorum.Artık az yiyorum,doyuyorum ve aklım yemediğim yemekte kalmıyor.En önemlisi her şeyi yiyorum ve kilo vermeye başladım.Bu durum Allah'ın izniyle geçici bir süre değil hayat felsefem artık:)Çünkü ben midemle ve bilinçaltımla savaşı bırakıp onlarla barış ilan ettim:)
Nasil yap tiniz biraz anlatir misiniz

Toplam 49 tane olumlama arasından o an size uygun olan olumlamayı size ileteceğim.

Bu olumlamaları nasıl kullanacaksınız?
Sizin için yazmış olduğum olumlamayı söylerken EFT noktalarına ya da en basiti timüse vurarak yaparsanız daha etkin olacaktır.

Ne kadar süre ile yapmalısınız?
Bu olumlamaya bilinçaltı düzeyde inandığınız zaman bitirebilirsiniz. Bu inancı anlamak için kiynesyoloji kas testini uygulayabilirsiniz. Çeşitli yöntemmler mevcut benim her zaman her yerde kolayca kullanabildiğim yöntemi paylaşıyorum. Sol eliniz baş ve işaret parmağınızı birleştirerek daire oluşturun. Sağ elinizin baş ve işaret parmağını bu oluşturduğunuz dairenin ortasında birleştirin. Zincir gibi iç içe olacak. Daha sonra olumlama cümlesini tekrarlayın ve parmaklarınız sıkıca birbirine değerken ellerinizi birbirinden ayırmaya çalışın. Eğer birbirinden çok kolay ayrılıyorsa söylediğiniz olumlamaya bilinçaltı düzeyde inanmıyorsunuzdur. Birbirinden ayrılmayacak ya da zor ayrılacak noktaya gelene kadar o olumlamayı tekrarlamanız gerekir.

Kendimizi olumsuz olan inançlarımızdan özgürleştirip özümüze dönüşteki araçlardan biri olması için bu olumlamaları yazdım. İsteyenlere olumlama cümlesi gönderebilirim.

İyi geceler arkadaşlar,
geçmiş sayfalarda gezegen saatleri,açık gün,kapalı gün gibi konulardan bahsedilmişti.Bir sitede bu konuyla ilgili çok güzel,bilgilendirici bir yazı buldum.Ayrıca açık günleri parayla satan şahıslardan farklı olarak sitede açık günler ücretsiz verilmiş.Konuyla ilgilenenler için yazıyı aşağıya bıktırıcı olmasın diye parça parça kopyalıyorum.

NİSAN AYI AÇIK GÜNLERİN TARİHLERİ
  • 2016 NİSAN – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 11 – 13 – 14 – 15 – 19 – 21 – 22 – 24 – 25 – 26 – 27 – 28 – 29

Not: 6 Nisan Hicri Cemaziyel Ahir Ayının Son Çarşambasıdır..

GEZEGEN SAATLERİ KONUSU :
Öncelikle konuya gezegen saatleri nedir ve neden önemlidir ve nerelerde işimize yarıyor gibi konularda kısa bir anlatım yapayım..

Bu konudaki en detaylı ve derin bilgiler Muhyiddin Arabi ve İbrahim Hakkı Erzurumi’ inin eserlerinde yer alır.

Kısaca bu konuları hiç bilmeyen ilk defa bu konuları araştıran ve öğrenmek isteyen arkadaşların seviyesinde ve anlayabilecekleri şekilde anlatmak gerekirse eğer.

Okuduğumuz zikrettiğimiz hepimizin bildiği Esma-ul Hüsna yani Allah ın Güzel isimleri vardır.. Bu esmaların yani isimlerin her birinin bir tecellisi yani bir etkisi faydası vardır. Ve yine bu esmaların bildiğiniz gibi hepsinin belirli adetlerde zikir sayıları vardır. Buraya kadar bilmeyenimiz yoktur diye düşünüyorum..

Şimdi konumuza gelirsek bahsedilen esmalar örneğin Ya Rezzak c.c. 308 ad. Saati Venüs ( zühre ) diye ek bilgiler verildiğini görürüz.. Burada bahsedilen venüs saati.. bu esmanın en güçlü olduğu etkilerini daha çabuk göreceğimiz kendine ait saati demektir. Şimdi gelelim örnek verdiğimiz venüs saatini nasıl bulacağız.. Hiç gözünüzde büyütmeyin gayet kolay ve sistematik bir konu bu.. neredeyse takvimden bakılan ezan saatini bulmak kadar basit bir konu..

Evvela bu gezegen saatlerinin neler olduğunu isimleri ile yazalım.. Bu isimler bazı kaynaklarda eski dildeki isimleri ile karşınıza çıkacağı için karışıklık yaşamayın gözünüz alışsın diye hem eski isimlerini hemde günümüzdeki isimlerini birlikte yazacağım.. Bu isimlere zamanla alışacaksınız. İster istemez aklınızda kalacak emin olabilirsiniz.

GÜNEŞ ( ŞEMS ) –AY( KAMER ) –MARS(MERİH) –MERKÜR ( UTARİT ) – JÜPİTER ( MÜŞTERİ ) – VENÜS ( ZÜHRE ) – SATÜRN ( ZUHAL )
Yukarıdaki belirtilen gezegen saatleri gün içerisinde ve gecesinde bir kaç defa dönüşümlü olarak yerini alır.. Her gün farklı saatlerde kendilerine ait saatleri vardır. Gün içerisinde örneğin Ya Musavvir esmasını zikredecekseniz Ya Musavvir esmasının gezegen saati Ay saati olduğu için ay saatinde .. Ya Allah esmasının zikredecekseniz Güneş saatini bekleyip o saatte zikirlerimizi yapıyoruz.. Yani her esmayı ait olduğu kendi saatinde zikretmeye çalışıyoruz..

Bunuda belirtmek gerekir ki. Bahsedilen bu saatlerin ayrıca ait oldukları ve etkilerinin daha güçlü olduğu günleri vardır.. Yani Ya Rezzak esması her gün venüs saatinde zikredilebildiği gibi en güçlü olduğu ve en iyi sonucu alabileceğimiz günleri vardır. Tabiri caizse normal günde gücü 50 ise kendi günü ve saatinde etkisi 100 dür. gibi düşünebiliriz. o günleri de Aşağıda yazıyorum..

• GÜNEŞ SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN PAZAR GÜNÜ İÇİNDEKİ GÜNEŞ SAATLERİDİR.
  • AY SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN PAZARTESİ GÜNÜ İÇİNDEKİ AY SAATLERİDİR.
  • MARS SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN SALI GÜNÜ İÇİNDEKİ MARS SAATLERİDİR.
  • MERKÜR SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN ÇARŞAMBA GÜNÜ İÇİNDEKİ MERKÜR SAATLERİ.
  • JÜPİTER SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN PERŞEMBE GÜNÜ İÇİNDEKİ JÜPİTER SAATLERİ.
  • VENÜS SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN CUMA GÜNÜ İÇERİSİNDEKİ VENÜS SAATLERİ.
  • SATURN SAATİNİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU GÜN İSE CUMARTESİ GÜNÜ İÇİNDEKİ SATURN SAATİ.
NOT: Esmalar ile dua edeceğimiz zaman ve bir çok dua tertibinde hicri takvim esas alınır.. Misal Cuma gecesi deniyorsa eğer.. Bu Perşembe akşam ezanından sabah ezanına kadar olan zaman dilimidir.. Hicri takvimde gece gündüzden önce gelir.. GÜN AKŞAM EZANI VAKTİNDE BAŞLAR ERTESİ GÜN AKŞAM EZANINA KADAR DEVAM EDER.. Yani çarşamba günü misal salı günü akşam ezanından sonra başlamış oluyor.. Sabah güneşin doğuşu vaktinde çarşamba gününün gündüzü başlamış olur.. ve akşam ezanına kadar sürer.. sonra perşembe gününün gecesine girilmiş olur..

Toparlayalım hemen konuyu.. Örneğin maddi sorunlar yaşadığınız bir dönem.. esmalara baktınız rızık için Ya Rezzak esmasını okumayı seçtiniz. Hemen bakıyoruz yanında adetini vermiş 308 adet. Zikir saatine bakıyoruz .. venüs saati diyor.. Gün içerisinde venüs saatlerini bekliyoruz atıyorum o gün saat öğlen 12 ile 13 saatlerinde görünüyor.. bu saatlerde başlıyoruz 308 AD. Ya Rezzak esmasını zikrediyoruz. Ayrıca bu esmadan daha fazla istifade etmek istiyorsak. özellikle venüs saatinin en güçlü olduğu cuma günü de yine venüs saatlerinde zikretmeyi ihmal etmiyoruz..
Buraya kadar gezegen isimlerinin ne olduğunu esmaların yanında yazan gezegen isimlerinin ne işe yaradığını anlamış olduk..

Şimdi bu bahsedilen gezegen saatlerini misal jüpiter saatini nasıl bulacağız..
Bunun için hazırlanmış olan programlar ve siteler var.. Örneğin akıllı telefon kullanıyorsanız YILDIZ SAATLERİ diye bir program var.. bende onu kullanıyorum. O uygulamayı indirip bulunduğunuz ülkeyi , şehiri vs. bilgileri giriyorsunuz.. ve o size bulunduğunuz saatin hangi gezegen saati olduğunu zaten gösteriyor hatta dilerseniz ses ile uyarıyor.. Orada bulunduğunuz saate bakıyor ve ona göre zikrinizi yapıyorsunuz.. Bu programın kullanımı ile ilgili detayları bu linke tıklayarak ilgili sayfadan edinebilirsiniz.

Akıllı telefona sahip değilseniz yada telefonunuza böyle bir program indirmek istemiyorsanız ikinci alternatif Planet Hours sitesi gibi yıldız saatlerini gösteren siteler var bunun detayını da buradaki ilgili sayfadan edinebilirsiniz.. Tıklayıp ilgili sayfaya gidebilirsiniz.

Mecbur değilseniz eğer en güzeli ve temizi bu uygulamayı telefonunuzdan kullanmanızdır.. çünkü siteden bahsettiğim siteden bakıldığında gece 12 den sonra ertesi gününün saatlerini gösterdiği için gece saatlerinde genelde konuya vakıf olmayan arkadaşlar sorun yaşıyorlar.. bu gibi sorunlar yaşarsanız eğer sorular bölümünü veya ilgili yazıların altındaki mesajları incelerse daha önceden sorulan sorulara verilen cevaplardan bilgi sahibi olacaklardır..

AÇIK VE KAPALI GÜNLER KONUSU :
Açık günler (ESMALAR ile dua edeceksek eğer) gökyüzündeki gezegenlerin uyumlu olduğu, duaların daha çabuk kabul gördüğü özel günlerdir..

Bu günlerde esmaların gücü daha açık ve güçlü oldukları için bu günlerde yapılan esma okumalarından daha temiz ve hızlı sonuçlar alırız.. Her şeyin bir kuralı olduğu gibi nasıl esmaları adetlerine sadık kalarak kendi saatinde zikrediyorsak yine aynı şekilde açık günleri takip ederek yaptığımız çalışmalardan daha hızlı sonuçlar alıyoruz..

Öncelikle şunu belirteyim Açık günler konusu daha çok havas işlemlerinde ( vefk, muska, veya şerli büyü yada büyü bozma vs. ) gibi konularda ayrıca esmalar ile yapılan dualar da dikkat edilmesi gereken bir konudur.. onun haricinde günlük yapacağınız ibadetlerle , okuduğunuz salavatlar , kurandan ayetler ile yapılan dualar ile bir ilgisi yoktur.. bu tür dualarınızda ve ibadetlerinizde açık gün kapalı gün takibi yapmanıza gerek yoktur.. Açık gün kapalı gün diye saplantı haline getirmeyiniz. Kapalı gün diye ibadet ,salavat veya dua edilemez diye bir şey söylenemez.

Bu günlerde esmaların gücü daha açık ve güçlü oldukları için bu günlerde yapılan esma okumalarından daha temiz ve hızlı sonuçlar alırız.. Her şeyin bir kuralı olduğu gibi nasıl esmaları adetlerine sadık kalarak kendi saatinde zikrediyorsak yine aynı şekilde açık günleri takip ederek yaptığımız çalışmalardan daha hızlı ve temiz sonuçlar alıyoruz..

Burada dikkatinizi çekmek istediğim bir konuda misal hergün aynı esmayı çekiyorsunuz.. diyelimki ya vedud esmasını hergün okuyorsunuz.. eğer hergün bunu okuyacak ve hiç ara vermeden hergün zikredecekseniz.. açık bir günde niyetinizi edip başlamanız yeterlidir. kapalı gün diye ara vermenize gerek yoktur. Ancak aradabir çekiyorsanız bu esmayı veya bir gün ara verseniz bile ilk açık gün tarihini bekleyip o açık günde niyetinizi edip tekrar başlamanız gerekir..

Birde en önemlisi takıntı haline getirmeyin lütfen bu konuyu.. kapalı gündü ben unuttum okuma yaptım duam tersinemi dönecek sarpamı saracak falan diye düşünüp evham yapmayın.. bu daha çok duanıza zarar verecektir.. bu günleri para ile satan kişiler bu konuyu haddinden fazla abartıp insanları korkutup bu günleri almaya mecbur bırakmak için böyle bir algı yapmışlardır insanlar üzerinde.. Amaç insanlara bu günleri tarihleri almak zorundasınız yoksa dualarınız kabul olmaz duanız tersteper mesajı vererek insanları para karşılığı bu tarihleri almaya mecbur bırakmaktır. Allah ıslah etsin..

Açık günlerin tarihlerini her ay siteden miladi takvime göre ayarlayıp yayınlıyorum.

2016 OCAK AYINA AİT AÇIK GÜNLERİN TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

2016 yılı Ocak Ayının ( Miladi Takvime Göre Tüm Ocak ayının ) Açık Günleri :

Ocak 1 – 2 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10 – 12- 14- 16- 17- 18 – 19- 20- 22- 24 – 27- 28- 29- 30-31

Yukarıda kırmızı ile belirtilen ocak ayının 6. günü hicri ayın son çarşambasına , 9 . gün ise hicri ayın son cumartesi gününe denk gelmektedir.. Özellikle sevgi, muhabbet, için esma okuma çalışması yapacak olan arkadaşlar bu günlerde ara verirlerse iyi olur..

Açık günler konusunda belirtmek istediğim farklı bir konuda.. Her zaman sorulan ve karışıklığa yol açan
simple-smile.png
Hicri ayın son çarşambası ve cumartesi günleri. Bu tarihler bazı aylarda açık olarak görülse dahi.. hayırlı işler ve dualar için mutlaka ara verilmesi gereken günlerdir.. Bu günleri daha çok sihirbazlar, büyücüler, cinler ile iş yapan medyumlar şer işler için özellikte takip edip beklerler .. Çünkü ciddi nasıh yani şerli günlerdir.. Şer işler için uygundur.. Halk arasındaki çıkmaz ayın son çarşambası bu sebeple dilegelmiştir.. Bilindiğinden çok bilinmeyen sırlar ile dolu bu konular.. çok kurcalamadan ihtiyacınız olanını öğrenseniz kafidir. Dönmeyen çarşamba olarak yorumlanır.. Aynı şey Son Cumartesi içinde geçerlidir.. Ancak bunu bazen karıştırabiliyorsunuz.. ÜZERİNE BASA BASA SÖYLÜYORUM HİCRİ AYIN.. BİZİM KULLANDIĞIMIZ MİLADİ AYIN SON ÇARŞAMBASI VS. DEĞİL..Ben zaten tarihlerini kırmızı ile belirtiyorum açık günleri verirken uyarıyorum.. siz yinede yapraklı hicri takvimi gösteren takvimlerden hicri ay kısmına bakarak o ayın son çarşambası ve cumartesi günü hangi tarihe geliyorsa notunuzu alıp işaretleyin.. ve mümkün olduğunca o gün esmalar ile yaptığınız çalışmalara ara verin.. Bu işler ile ilgilenecekseniz de mutlaka hicri takvim nedir miladi takvimle farklı nedir gibi konuları iyice araştırıp öğrenin.. o gün bol bol dualarınızın kabulü için salavat okuyun , kuran okuyun ibadet edin ve o günlerde mümkün olduğunca şerli insanların şerrinden korunmak ve kazalar belalardan korunmak için Ayetel Kürsü , Felak, Nas surelerini okuyunuz..

ZİKİR ADETLERİ VE SAATLERİ NEDEN ÖNEMLİDİR…
Dilimin döndüğünce sade bir dille konuyu dağıtmadan anlatmaya çalışacağım. Şüphesiz ki en doğrusunu Allah bilir.. Önce şunu belirteyim.. Tüm esmaların görevlileri koruyucuları melekleri ve hadimleri vardır..

Dua ederken zikrettiğimiz esmaların bildiğiniz gibi hepsinde adetler saatler günler vs. vardır. Bu bir nevi randevu saati veya randevu alma şekli gibi düşünelim.

Şimdi size yardımcı olabilecek birinin adresini tutuşturdular elinize git oradan falanca kişi ile işini hallet dediler. Sizde aldınız elinize adresi başladınız yolları arşınlamaya söylenilen adresteki apartmanı buldunuz kapısından da girdiniz başladınız bağırmaya apartmanın orta yerinde katları sırayla dolaşıp dolaşıp bağırıyorsunuz atıyorum Ahhmeeeeettt beyyy Ahhhmettt beyyy nerdesinnnn şu işimi hallet
1f600.png
Konu komşu herkes size nasıl tuhaf tuhaf bakar tahmin edersiniz.. Aradığınız Ahmet beyinde sizi nasıl karşılayacağı da meçhul tabi.. Neyse itina ile çıkarılmış yaygaradan sonra Ahmet beyin kapısına geldiniz Ahmet bey sesleri duymuş hatta saygısızca bulduğu için bu hareketinizi taktir edersinizki birazda kızmış pekte istekli ve nazik bir şekilde isteğinizi yerine getirmez.. Çünkü 1. kattan başlamış herkesin ziline basa basaaa gelmişsiniz. Hatta onun zil numarası 25 iken siz 20 numaraya başka birinin ziline basmış Ahmet beye söyleyin benim şu işimi halletsin demişssiniz..
simple-smile.png
bu olmaması gerekenlerdi..

Gelelim doğru adet ve saatlerde yapılan dualarımıza ..

Tatlı dil saygı edep bizim bu alemde her zaman işe yaradığı gibi öbür alemlerde daha fazla işe yaradığını bilin.

Randevu gününde ve saatinde ( bir nevi açık günde ve gezegen saatinde ) Ahmet beyin adresi ve kapı numarasını aldık, güzelce saçımızı başımızı tarayıp temiz elbiseler giydik kokularımızı sürdük tam bir beyefendi veya hanımefendiyiz.. Gayet güzel bir şekilde binaya girdik. Asansöre binip Ahmet beyin bulunduğu kata çıktık, kapı numarası olan 25 nolu dairenin ziline bastık ( kapı numarasını adetler olarak düşünebilirsiniz ) , kapı açıldı ve buyrun denildi, Güzelce Ahmet bey ben bu yüzden gelmiştim, derdimin dermanı sizdeymiş, rica etsem benim bu derdime bir çare olurmusunuz. gibi ilerleyen bir diyalog ta yine taktir edersiniz ki. Çok daha güzel hızlı ve hayırlı sonuçlar ve hizmet alırsınız..

Bu yüzden yol yordam bilmek iyidir.. Bu konu çok kapsamlı ve detaylı olduğu için herkesinde çok detaylı bilmesi de gerekmiyor. Sadece kendi günlük işlerimiz için başvuracağımız kadarını bilsek yeterli..

UMARIM BU KARIŞIK GİBİ GÖRÜNEN KONUYU UYGUN BİR DİLLE ANLATABİLMİŞİMDİR…
simple-smile.png

Bir kusurum oldu ise önce Allah sonra Sizler Affedin..
simple-smile.png

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..

GÜNLERİN ESMA-ÜL HÜSNA LİSTESİ
Arkadaşlar aşağıda adetleri ve zikredilmesi gereken gezegen saatleri verilen esmaların kısa açıklamalarını inceleyerek türlü sıkıntı ve dertlerimiz için çözüm arayabiliriz..

PAZAR GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : GÜNEŞ GÜNÜ VEYA GÜNEŞ SAATİNDE OKUNACAKLAR

Ya Allah (c.c) 66. Güneş – Pazar.
İmanın artması, her çeşit zenginlik, duaların kabulü için; Kansere karşı Celle Celâlüh.

Ya Rahman – 298. Güneş – Pazar.
Dünyada ve ahirette Allah’ın sevgisini kazanmak ve yardım görmek için.

Ya Rahim–258. Güneş – Pazar.
Maddi manevi her türlü rızka ve zenginliğe kavuşmak; burun için.

Ya Selâm – 131. Güneş – Pazar.
Korkulan her şeyden emin olmak ve esenliğe çıkmak için.

Ya Hâlık – 731. Güneş – Pazar:

İşlerde üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmak, başarılı olmak, rahim rahatsızlıkları için.

Ya Bâri’ – 213. Güneş – Pazar:
Her işte başarılı olmak, sıkıntılardan kurtulmak; pankreas, şeker ve böbrek bezleri için.

Ya Hâfid – 1481. Güneş – Pazar.
Kötülükten, kötülerden ve bütün belalardan korunmak ve tansiyon için.
Ya Râfi’–351. Güneş–Pazar.
İnsanlar içinde ve işinde yükselmek, tevazu sahibi olmak; bacaklar için.
Ya Muizz – 117. Güneş – Pazar:
Fakirlikten ve insanlar içinde zelil olmaktan kurtulmak için

Ya Basîr – 302. Güneş – Pazar.
Acizliğin kalkması, basiretli olmak, göz hastalıkları için

Ya Hakem–68. Güneş–Pazar:
Haklı davasını kazanmak, hak ile hükmetmek için

Ya Adl–104. Güneş – Pazar:
Adaletli olmak haklı davayı kazanmak için

Ya Habîr – 812. Güneş – Pazar:
Hafıza ve idrakin güçlenip genişlemesi, kolay anlama ve ezber için

Ya Gafûr–1286. Güneş – Pazar:
Günahların affedilmesi ve kötü ahlaktan korunmak için.
Ya Şekûr – 526. Güneş – Pazar
Talihin açılması, mevcut nimetlerin şükrünü eda ve bol rızık elde etmek için.
Ya Aliyy – 110. Güneş – Pazar
Zilletten kurtulmak ve ilim derecesinin artması için.

Ya Mukıyt – 550. Güneş-Pazar
İhtiyacı olanı kazanmak ve bol rızık elde etmek için

Ya Celil – 73. Güneş-Pazar
Gerçek yüceliğe erişmek, zalim ve zorbayı zelil etmek için

Ya Raşîd – 514. Güneş – Pazar
Güzel ahlâk sahibi olmak, kötü alışkanlıklardan kurtulmak ve prostat için.
Ya Sabûr – 298. Güneş – Pazar
Başladığı işi kolay bitirmek, sinirini yenmek ve sabırlı olmak ve böbrekler için okunabilir…

Ya Hayy – 18. Güneş – Pazar
Sözün tesirli olması, sözü dinlenir olmak; böbrekler için.

Ya Kâdir – 305. Güneş – Pazar
İstediğini yapmaya güç yetirmek için.

Ya Evvel – 37. Güneş – Pazar
Her hayırlı işte öne geçip ilk ve birinci olmak için.

Ya Bâtın – 62. Ay – Pazar
Nefsi mutmain ve kalbi geniş olmak, iç rahatlığının artması için
Ya Vâli – 47. Güneş – Pazar
Sözünün tesirli olması, insanların kendini sevmesi için

Ya Afüvv – 156. Güneş – Pazar
Rızık bolluğu, kalp huzuru, affedilmek için

Ya Zü’l-Celâli ve’l-İkrâm. 1098 Güneş-Pazar
İşlerin kolay ve asan olması, başarılı olmak, sevilmek için…

Ya Ğaniyy–1060. Güneş – Pazar
Zenginlik; bol rızık, sevilmek ve migren ve burun rahatsızlıkları için

Ya Mâni’ – 161. Güneş – Pazar
Beklenmedik, kaza, bela ve felaketlerden korunmak, emniyet ve güvende olmak için

Ya Hâdi – 20. Güneş – Pazar
Doğru yolu bulmak; yaramaz çocuklar; gudde-i snowberi (üzüm gibi) ve idrar kesesi için

Ya Bâki – 113. Güneş – Pazar
Ömrün uzunluğu ve sağlıklı olmak için.

PAZARTESİ GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : AY GÜNÜ

Ya Mü’min – 136. Ay – Pazartesi.
Güvende olmak, güvenilir insan olmak, kötü hastalıklara düşmemek için.

Ya Musavvir–336. Ay–Pazartesi:
Amacına ulaşmak ve ifade etmek, zor işleri başarmak, bir işte uzmanlaşmak için.

Ya Vedûd – 20. Ay-Pazartesi
İnsanların sevgisini kazanmak için

Ya Vâsi’ – 137. Ay-Pazartesi
Ömür uzunluğu, sıhhat ve rızık genişliği için

SALI GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : MERİH GÜNÜ

Ya Aziz – 94. Merih–Salı:
Düşmanlara galip gelmek, şerlerinden korunmak için.
Ya Cebbar – 206. Merih – Salı:
İsteğin yerine gelmesi, insanlar ve cinlerden korunmak; guatr, atardamar ve omurga için.

Ya Kahhâr – 306. Merih – Salı:
Zalimlerin ve din düşmanlarının kahrından kurtulmak için

Ya Müzill – 770. Merih – Salı:
Her çeşit düşmana galip gelmek ve zelil etmek için

Ya Kaviyy–117. Merih – Salı
Kansızlık, kaslar ve vücudun güçlü olması; zor işleri kolay görmek, gudde-i teymusiyye için

Ya Veliyy – 46. Merih – Salı
Her işte Allahın yardımını istemek için

Ya Mümît – 490. Merih – Salı
Harama bakmamak, kötülüklerden vazgeçmek, sürekli âhiret’i hatırlamak…

Ya Vâhid – 19. Merih – Salı
Kalbin uyanıklığı ve isteklerin yerine gelmesi için.

Ya Müntekim – 630. Merih – Salı
Zulüm ve fenalıklardan korunmak; zalimlerden intikam almak için

Ya Dârr – 1001. Merih – Salı
Zararlı kimselerin zararından korunmak ve onları Allaha havale etmek için

ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : UTARİT GÜNÜ

Ya Melik–90. Utarit – Çarşamba.
Maddi-manevi güçlü olmak, insanlara sözlerini anlatıp dinletebilmek için…

Ya Fettâh – 489. Utarit–Çarşamba.
Maddi ve manevi hayır kapılarının açılması, ticarette başarılı olmak için

Ya Azîm–1020. Utarit–Çarşamba
Sözünün tesirli olması ve dinlenmesi için.

Ya Mâlikü’l-Mülk – 212. Utarit-Çarşamba
Mal ve kazanca zarar gelmemesi, maddi ve manevi” derecelerin artması için

PERŞEMBE GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : MÜŞTERİ GÜNÜ

Ya Kuddüs–170. Müşteri – Perşembe.
Maddi” ve manevi her türlü temizliğe sahip olmak, ruhî hastalıklardan kurtulmak için

Ya Müheymin – 145. Müşteri – Perşembe.
İnsanlardan korunmak, düşüncelerini anlamak ve romatizma için.
Ya Mütekebbir – 662. Müşteri– Perşembe:
İzzet, şeref ve büyüklüğe erişmek, halk tarafından sevilmek için

Ya Alîm – 150. Müşteri–Perşembe.
İlim zenginliğine ulaşıp marifet sahibi ve âlim olmak için.

Ya Kâbıd – 903. Müşteri – Perşembe.
Zalimin zulmünden kurtulmak; düşmanlarından korunmak için

Ya Semi’ – 180. Müşteri – Perşembe:
Duaların kabul olması ve Kulak rahatsızlıkları için

Ya Kebîr – 232. Müşteri – Perşembe
Maddi-manevi büyüklük kazanmak; saygı ve hürmet görmek için.

Ya Mücib – 55. Müşteri-Perşembe
Duaların kabul olunması; sözlerinin dinlenmesi için

Ya Şehîd – 319. Müşteri-Perşembe
Şehit olmak, heybetli olmak ve halk arasında sevilmek için.

Ya Hamîd – 68. Müşteri – Perşembe
Kazancın genişlemesi, Allaha çokça hamd etmek, yardım istemek için

Ya Mübdi’ –56. Müşteri–Perşembe
Her işte muvaffak olmak, ummadığı yerden yardım görmek için

Ya Kayyûm–156. Müşteri – Perşembe
Her işte yardımı Allahtan beklemek, isteklerine kavuşmak, rızkın devamı…

Ya Samed–134. Müşteri – Perşembe
Hiç kimseye muhtaç olmamak için.

Ya Tevvâb – 409. Müşteri – Perşembe
Tövbelerin kabul olması için

Ya Muksit – 209. Müşteri-Perşembe
Eşlerin arasını düzeltmek ve adaletli olmak için.
Ya Câmi’ – 114. Müşteri-Perşembe
Küsleri barıştırmak ve hayırların toplanması için

Ya Bedi’ – 86. Müşteri – Perşembe
Allahın yardımına nail olmak, maddi manevi güzelliğe sahip olmak ve saç için

CUMA GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : ZÜHRE GÜNÜ

Ya Gaffar – 1281. Zühre-Cuma:
Affedilmek, günahlardan korunmak, sığınmak, üzüntüyü yenmek için.

Ya Vehhâb – 14. Zühre – Cuma.
Sıkıntısız, rahat bir hayat sürmek ve kalp damarlarının tıkamaması için.

Ya Rezzak – 308. Zühre – Cuma.
Bol rızıklı ve zengin bir ömür geçirmek; kalp kasları ve mide için.

Ya Bâsıt – 72. Zühre – Cuma. Sabah ve İkindi
Rızkının genişlemesi ve bereketin artması; psikolojik ve ruhsal rahatsızlıklar için.

Ya Lâtif – 129. Zühre – Cuma:
Dileklerin olması, kısmet ve rızkın açılıp artması ve burun için.

Ya Hakîm – 78. Zühre-Cuma
İlim ve hikmet sahibi olmak, uzağı görmek, hikmetli iş yapmak için.

Ya Mecîd – 57. Zühre-Cuma
İzzet ve şerefin sahibi olmak ve itibarının artması için.
Ya Bâis–573. Güneş-Pazar
Kuvvetli irade sahibi olmak, alacaklarını tahsil etmek için

Ya Hakk – 108. Zühre-Cuma
Sağlam bir imana ve doğru bir ibadet hayatına sahip olmak, başladığı işi bitirmek için
Ya Vekil – 66. Zühre – Cuma
Allahtan her türlü yardımı görmek, her şeye karşı korunmak için.

Ya Metîn – 500. Zühre – Cuma
Maddi ve manevi dayanıklılık, sağlam ve iradeli olmak, hastalıklardan kurtulmak için

Ya Muhsî – 148. Zühre – Cuma
Akıl dinamikliği, zekânın ve hislerin kuvvetli olması için

Ya Hasîb – 80. Zühre-Cuma
Herkese karşı açık alınlı olmak hesabını kolay vermek için

Ya Kerim – 270. Zühre-Cuma
Zengin ve cömert olmak, her kolaylığa sahip olmak için

Ya Rakîb–312. Zühre-Cuma
Allahın koruması altında olmak, bunu hissetmek ve hafızanın kuvvetlenmesi için

Ya Muhyî – 68. Zühre – Cuma
İşlerde başarılı olmak, hastalıklardan kurtulmak…

Ya Nâfi’ – 201. Zühre – Cuma
Hastalık ve zararlı şeylerden korunmak; yağ keseleri, kemikler ve karaciğer için.
Ya Nûr – 256. Zühre – Cuma
Doğruyu ve yanlışı görüp kalp nuruna sahip olmak ve kalp sağlığı için

Ya Vâcid – 14. Zühre – Cuma
Aradığını ve kaybettiğini bulmak için.

Ya Mâcid – 48. Zühre – Cuma
Bol kazanç elde etmek ve şerefli yaşamak için.

Ya Ehad – 13. Merih – Cuma
Kalbin uyanıklığı ve isteklerin yerine gelmesi…

Ya Âhir – 801. Zühre – Cuma
Ömrün uzaması ve bereketi için.

Ya Berr – 202. Zühre – Cuma
Her halükarda iyilik bulmak için.

Ya Muğnî – 1100. Zühre – Cuma
Rahat bir geçim, bol rızık; zenginlik ve sinirler için

Ya Vâris – 707. Zühre – Cuma
Uzun ömür, bol mal, şeref ve rızık sahibi olmak için.

CUMARTESİ GÜNÜ ÇEKİLECEK ESMALAR : ZÜHAL GÜNÜ
Ya Halim – 88. Zühal – Cumartesi
Güzel ahlâk, yumuşak huyluluk, sükûnet, öfke ve sinir yatışması için.

Ya Hafîz – 998. Zuhal-Cumartesi

Nefsini ve malını her türlü beladan, insan ve cinlerden korumak; tansiyon için

Ya Muiyd – 124. Zühal – Cumartesi

Elden kaçanı geri getirmek, âhiret gerçeğini ruhen hissetmek için

Ya Muktedir – 744. Zühal – Cumartesi
Her işte başarılı olmak için.

Ya Mukaddim – 184. Zühal – Cumartesi
Daima yükselmek için…

Ya Muahhir – 846. Zuhal – Cumartesi
Kötü ve belalı birinin veya kötü bir işin uzaklaşması…

Ya Zâhir – 1106. Zühal – Cumartesi
Her konunun açıklığa kavuşması, gizliliğin kalkması; göz sinirleri için

Ya Müteâli – 551. Zühal – Cumartesi

İstediği makama gelmek, yükselmek; göz damarları için

Ya Raûf – 286. Zühal – Cumartesi
Merhametin artması, hiçbir varlıktan zarar görmemek; kolon ve dizler için.

alıntı

Hz. Ali'ye atfedilen çok güzel,motivasyonu yüksek bir söz vardır.Bu topikten sonra çok daha anlamlı geldi.İzninizle paylaşıyorum.

Çare içinizde;ama siz bilmiyorsunuz.
Hastalık sizden geliyor,ama siz görmüyorsunuz.
Sizler,harfleri,sırları beyan eden netleştirici keşif kitabısınız.
Küçük bir bedenden ibaret olduğunuzu sanıyorsunuz;
halbuki en büyük dünya sizin içinizde inkişaf ediyor.
Eğer kendiniz hakkında tefekkür ederseniz,kendiniz
dışında olana ihtiyaç hissetmeyeceksiniz;ama siz tefekkür etmiyorsunuz.

Bu sabah ilk olumlamamı sonuçlandırmış bulunuyorum.Kendi adıma gayet başarılı bir süreç geçirdim.Bir hafta ara verip yeni olumlamaya geçeceğim inşallah.Şimdiden şu bir hafta bir an önce geçsin diye sabırsızlanıyorum.:)

Bu sabah ilk olumlamamı sonuçlandırmış bulunuyorum.Kendi adıma gayet başarılı bir süreç geçirdim.Bir hafta ara verip yeni olumlamaya geçeceğim inşallah.Şimdiden şu bir hafta bir an önce geçsin diye sabırsızlanıyorum.:)
hadi maşallah canım, nasıl var mı değişen birşeyler? tam 21 gün mü yaptın, sabah akşam mı yaptın?

hadi maşallah canım, nasıl var mı değişen birşeyler? tam 21 gün mü yaptın, sabah akşam mı yaptın?
Teşekkür ederim:)
Ben 21 gün boyunca zayıflamak ve sağlıklı beslenmek için sabah uyandığımda, bir de gece yatarken olumlama yaptım, esmalarla da destekledim.Haricinde yemek yerken çok olumlamalar yaptım.Bu süreçte devrim niteliğinde şeyler yaşadım diyebilirim.Çocukluğumdan beri sağlıklı beslenme konusunda çok kötüydüm.Dengesiz beslenme sebebiyle sürekli kilo alıp verdim.Yıllardır düzgün bir beslenme edinmeye çalışsam da en fazla bir iki gün başarılı oldum.Sonrasında eski alışkanlığıma geri döndüm.

Bu 21 günlük süreçte ise, yeme alışkanlığımı komple değiştirdim ve üç kilo verdim.Şimdi artık bilinçaltıma komut verebiliyorum.Mesela öğle yemeği yerken kendime, "bu yemek beni akşama kadar tok tutuyor." diyorum. Hakikaten de acıkmıyorum. Acıksam bile açlığımın üzerine düşmüyorum. Yani kalıcı olarak bir beslenme sistemi oturttum kendime.Psikolojik olarak yaşadığım rahatlığı yazmıyorum bile.

Asıl enteresan olan şeyi söyleyeyim mi, çocukluğumdan beri tırnak yeme alışkanlığım vardı. Bir kaç kez bırakmayı denesem de, en fazla bir gün sonra yine farkında olmadan kendimi tırnaklarımı kemirirken bulurdum. Olumlamamın birinci haftası dolarken o hafta tırnaklarımı hiç yemediğimi farkettim.Halbuki benim olumlamamın görünürde tırnaklarımla bir alakası yoktu.Hala da bu durumu çözebilmiş değilim.Ama uzun yıllardan sonra ilk defa tırnak makası kullanmak ayrı bir keyifmiş:))

Yani hem psikolojik hem de fiziksel anlamda çok mutluyum:)

Bu güzel ve faydalı topiği açan pofu pofu , mesajlarını çok çok beğendiğim buttrfly buttrfly , neden sizleri göremiyoruz artık?
merhaba herkese
kızlar acaip yoğunum
hayatımda hiç bu kadar koşturmacayı-yorgunluğu-yoğunluğu bir arada yaşamadım
fırsatım olmuyor
kendime bile zamanım yok
sürekli bişeylerle uğraşırken buluyorum kendimi
müzik dinlemeyi bile unutmuşum
sürekli bişeylere çalışmam lazım
ordan oraya...
anlıyacağınız topik ''şimdilik'' sizlere emanet
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
mutlu ve umutla kalın :)