AÇIK VE KAPALI GÜNLER KONUSU :
Açık günler (ESMALAR ile dua edeceksek eğer) gökyüzündeki gezegenlerin uyumlu olduğu, duaların daha çabuk kabul gördüğü özel günlerdir..
Bu günlerde esmaların gücü daha açık ve güçlü oldukları için bu günlerde yapılan esma okumalarından daha temiz ve hızlı sonuçlar alırız.. Her şeyin bir kuralı olduğu gibi nasıl esmaları adetlerine sadık kalarak kendi saatinde zikrediyorsak yine aynı şekilde açık günleri takip ederek yaptığımız çalışmalardan daha hızlı sonuçlar alıyoruz..
Öncelikle şunu belirteyim Açık günler konusu daha çok havas işlemlerinde ( vefk, muska, veya şerli büyü yada büyü bozma vs. ) gibi konularda ayrıca esmalar ile yapılan dualar da dikkat edilmesi gereken bir konudur.. onun haricinde günlük yapacağınız ibadetlerle , okuduğunuz salavatlar , kurandan ayetler ile yapılan dualar ile bir ilgisi yoktur.. bu tür dualarınızda ve ibadetlerinizde açık gün kapalı gün takibi yapmanıza gerek yoktur.. Açık gün kapalı gün diye saplantı haline getirmeyiniz. Kapalı gün diye ibadet ,salavat veya dua edilemez diye bir şey söylenemez.
Bu günlerde esmaların gücü daha açık ve güçlü oldukları için bu günlerde yapılan esma okumalarından daha temiz ve hızlı sonuçlar alırız.. Her şeyin bir kuralı olduğu gibi nasıl esmaları adetlerine sadık kalarak kendi saatinde zikrediyorsak yine aynı şekilde açık günleri takip ederek yaptığımız çalışmalardan daha hızlı ve temiz sonuçlar alıyoruz..
Burada dikkatinizi çekmek istediğim bir konuda misal hergün aynı esmayı çekiyorsunuz.. diyelimki ya vedud esmasını hergün okuyorsunuz.. eğer hergün bunu okuyacak ve hiç ara vermeden hergün zikredecekseniz.. açık bir günde niyetinizi edip başlamanız yeterlidir. kapalı gün diye ara vermenize gerek yoktur. Ancak aradabir çekiyorsanız bu esmayı veya bir gün ara verseniz bile ilk açık gün tarihini bekleyip o açık günde niyetinizi edip tekrar başlamanız gerekir..
Birde en önemlisi takıntı haline getirmeyin lütfen bu konuyu.. kapalı gündü ben unuttum okuma yaptım duam tersinemi dönecek sarpamı saracak falan diye düşünüp evham yapmayın.. bu daha çok duanıza zarar verecektir.. bu günleri para ile satan kişiler bu konuyu haddinden fazla abartıp insanları korkutup bu günleri almaya mecbur bırakmak için böyle bir algı yapmışlardır insanlar üzerinde.. Amaç insanlara bu günleri tarihleri almak zorundasınız yoksa dualarınız kabul olmaz duanız tersteper mesajı vererek insanları para karşılığı bu tarihleri almaya mecbur bırakmaktır. Allah ıslah etsin..
Açık günlerin tarihlerini her ay siteden miladi takvime göre ayarlayıp yayınlıyorum.
2016 OCAK AYINA AİT AÇIK GÜNLERİN TARİHLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR
2016 yılı Ocak Ayının ( Miladi Takvime Göre Tüm Ocak ayının ) Açık Günleri :
Ocak 1 – 2
– 6 – 7 – 8 – 9 – 10 – 12- 14- 16- 17- 18 – 19- 20- 22- 24 – 27- 28- 29- 30-31
Yukarıda kırmızı ile belirtilen ocak ayının 6. günü hicri ayın son çarşambasına , 9 . gün ise hicri ayın son cumartesi gününe denk gelmektedir.. Özellikle sevgi, muhabbet, için esma okuma çalışması yapacak olan arkadaşlar bu günlerde ara verirlerse iyi olur..
Açık günler konusunda belirtmek istediğim farklı bir konuda.. Her zaman sorulan ve karışıklığa yol açan
Hicri ayın son çarşambası ve cumartesi günleri. Bu tarihler bazı aylarda açık olarak görülse dahi.. hayırlı işler ve dualar için mutlaka ara verilmesi gereken günlerdir.. Bu günleri daha çok sihirbazlar, büyücüler, cinler ile iş yapan medyumlar şer işler için özellikte takip edip beklerler .. Çünkü ciddi nasıh yani şerli günlerdir.. Şer işler için uygundur.. Halk arasındaki çıkmaz ayın son çarşambası bu sebeple dilegelmiştir.. Bilindiğinden çok bilinmeyen sırlar ile dolu bu konular.. çok kurcalamadan ihtiyacınız olanını öğrenseniz kafidir. Dönmeyen çarşamba olarak yorumlanır.. Aynı şey Son Cumartesi içinde geçerlidir.. Ancak bunu bazen karıştırabiliyorsunuz.. ÜZERİNE BASA BASA SÖYLÜYORUM HİCRİ AYIN.. BİZİM KULLANDIĞIMIZ MİLADİ AYIN SON ÇARŞAMBASI VS. DEĞİL..Ben zaten tarihlerini kırmızı ile belirtiyorum açık günleri verirken uyarıyorum.. siz yinede yapraklı hicri takvimi gösteren takvimlerden hicri ay kısmına bakarak o ayın son çarşambası ve cumartesi günü hangi tarihe geliyorsa notunuzu alıp işaretleyin.. ve mümkün olduğunca o gün esmalar ile yaptığınız çalışmalara ara verin.. Bu işler ile ilgilenecekseniz de mutlaka hicri takvim nedir miladi takvimle farklı nedir gibi konuları iyice araştırıp öğrenin.. o gün bol bol dualarınızın kabulü için salavat okuyun , kuran okuyun ibadet edin ve o günlerde mümkün olduğunca şerli insanların şerrinden korunmak ve kazalar belalardan korunmak için Ayetel Kürsü , Felak, Nas surelerini okuyunuz..