Seni merak ettim bi bakayım dedim gorunce uzuldum ya simdi nasılsınız, umarım düzelmiştir aranız
Yazarı kim?kesinlikle doğru bununla ilgili bircok örneğım var ve ayrıca the secret kitabını okudunmu okumadıysan tavsiye ederim
Pardon yalnız pofu cevapla nın arasinda lütfen de vardı .tekrardan özür yoğun olduğunuzu belirttiğiniz için ısrarlı Rica da bulunmuştum sadece . dini sakınca olacağını da dusunemedim çünkü dine dair birşey sormadim aslında .E ebisa
konunun içeriği dini olduğu için ve bu konunun özü beni aştığı için cvp vermem doğru değil bu bir
ben burada ''dünyaevi olayları güzelleştirmek ''adına yardım etmeye çalışıyorum bu iki
''pofu cevapla'' diyerek emri vaki yapman ayrıca tuıhaf bu üç
dini konuların bu topiğe taşınması etik değil bu da dört
lütfen konunun içeriğini ve mantığını anlayıp ona göre sorular yöneltin
biz yaradan değiliz.
Pardon yalnız pofu cevapla nın arasinda lütfen de vardı .tekrardan özür yoğun olduğunuzu belirttiğiniz için ısrarlı Rica da bulunmuştum sadece . dini sakınca olacağını da dusunemedim çünkü dine dair birşey sormadim aslında .
işle ilgili olumlamalarınızı örnekleyebilir misiniz? Ben beceremedim bir türlüpofu selam cnm. bu topiği uzun zamandır takip ediyorum, hatta senle de daha önce paylaşımlarımız olmuştu. iş ve özel hayatla ilgili olumlamalar yaptım şuana kadar. işle ilgili olanlar gerçekleşti. fakat özel hayatla ilgili olanla ne yaparsam yapayım, ne kadar odaklanırsam odaklanıyım hiçbir sonuç alamıyorum. yani o kişiyle ilgili ufak tefek gelişmeler oluyo fakat sonuç sıfır. artık pes etmek üzereyim ama olur gibi olupta olmaması da beni sinir ediyor umutlanıyorum falan. çok zor bişey istiyorum sanırım
iş görüşmesine gitmiştim. Oradan cevap gelene kadar yaklaşık 3-4 gün falan olumlama yaptım. Yani şöyle "oradan beni görüşmemin olumlu geçtiğini, işe kabul edildiğimi söylemek için şu kişi arıyor." gibi cümleleri devamlı gün içerisinde tekrarladım.Bir yandan esmalardan da okudum ve o işe girdim:) şuan aklıma gelenler bunlar, baya oldu çünkü:) ama aşk olmuyo işte, odun kafalı gelmiyo bir türlü uyuzişle ilgili olumlamalarınızı örnekleyebilir misiniz? Ben beceremedim bir türlü
İnş Sevdiceğin konusunda da herşey gönlünce olur.iş görüşmesine gitmiştim. Oradan cevap gelene kadar yaklaşık 3-4 gün falan olumlama yaptım. Yani şöyle "oradan beni görüşmemin olumlu geçtiğini, işe kabul edildiğimi söylemek için şu kişi arıyor." gibi cümleleri devamlı gün içerisinde tekrarladım.Bir yandan esmalardan da okudum ve o işe girdim:) şuan aklıma gelenler bunlar, baya oldu çünkü:) ama aşk olmuyo işte, odun kafalı gelmiyo bir türlü uyuz
postu bugun gordum ve 15.ncı sayfaya kadar okudum notlar aldım bıraz ara vereyım dedım son sayfaya goz attım sızı gorunce yazmak ıstedımE ebisa
konunun içeriği dini olduğu için ve bu konunun özü beni aştığı için cvp vermem doğru değil bu bir
ben burada ''dünyaevi olayları güzelleştirmek ''adına yardım etmeye çalışıyorum bu iki
''pofu cevapla'' diyerek emri vaki yapman ayrıca tuıhaf bu üç
dini konuların bu topiğe taşınması etik değil bu da dört
lütfen konunun içeriğini ve mantığını anlayıp ona göre sorular yöneltin
biz yaradan değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?