Kurtajda beta hcg takibine gerek yok sanırım..Gebelik ihtimali yoksa 45 günden sonra bence de git, ilac verir adet içinBenim bir gün kanamam oldu. Kürtaj oldum kendimde düşürmediğim için gidip baktırmadım betaya. Çok canım sıkılmaya başladı. 45 gün dolunca olmazsam doktora gideyim diyorum
Korkma canım eğer olmazsan doktora gidersin adet söktürücü verir. Benim arkadaşımda kürtaj olmuştu 3 sene önce felan o 2 ay sonra adet oldum dedi. Ama o kadar beklenmez yaniYok canım hamile değilimdir de farklı bir sorun çıkacak diye korkuyorum
Hep stres hep stres. O da etkileyebilir. Tekrar hamilelik düşünüyorum bir adet sonrası ama olamıyorumKurtajda beta hcg takibine gerek yok sanırım..Gebelik ihtimali yoksa 45 günden sonra bence de git, ilac verir adet için
Herşeyin başı stres maalesefHep stres hep stres. O da etkileyebilir. Tekrar hamilelik düşünüyorum bir adet sonrası ama olamıyorum
Gerçi ha 45 ha 60 ama yani ben anne olmak istiyorumKorkma canım eğer olmazsan doktora gidersin adet söktürücü verir. Benim arkadaşımda kürtaj olmuştu 3 sene önce felan o 2 ay sonra adet oldum dedi. Ama o kadar beklenmez yani
Akıntım vardı. Yumurtlama oldu ama işte tarihini hatırlamıyorum üzerinden kaç gün geçti hesaplayamıyorum. Her seferinde ped koymaktan bıktım. Ne olur ne olmaz diyeHerşeyin başı stres maalesefYumurtlama olmuş muydu hissetmiş miydin? Nasıl olacak hiç bilmiyorum ama düşünmemeye çalışmak lazım,inşallah 45 gunu bulmadan adet gelir sonrasında da bebek gelir
BendeeeGerçi ha 45 ha 60 ama yani ben anne olmak istiyorum
Mesala benim 15.günde oldu sanırım kürtajdan sonra. O sıralar akıntım da çok artmıştı ama şuan yok denilcek gibi acaba adet mi olcam ki diyorumAkıntım vardı. Yumurtlama oldu ama işte tarihini hatırlamıyorum üzerinden kaç gün geçti hesaplayamıyorum. Her seferinde ped koymaktan bıktım. Ne olur ne olmaz diye
Ay inşallah canım inşallahBendeeenolcak böyle halimiz bilmiyorum.Sizinle inşallah hamilelik serüvenlerimiz hakkında da konuşuruz sonra bebişlerimiz doğduktan sonradaa. O günleri görmek nasip olur inşallah
Banada komşum bakmıştı burda 4 tane bacak görüyorum ailenizde ikiz var mı felan diye sormuştu. Sizin bacağınızda olabilir demiştiAy inşallah canım inşallahkahve falı öylesine kapatırım hep şekilleri benzetmeye çalışırım hiçte benzetemezdim ama artık her falda bebek görüyorum
Ara ara bende halen akıntı geliyor ama hamilelikteki gibi ya da yumurtlama zamanında ki gibi değil canım yakında olurum diyorum ama gelmiyor olayım artık ya bazen diyorum bir adet beklemesemiydim. Sen bekleyecek miydinMesala benim 15.günde oldu sanırım kürtajdan sonra. O sıralar akıntım da çok artmıştı ama şuan yok denilcek gibi acaba adet mi olcam ki diyorum
Amin inşallahBendeeenolcak böyle halimiz bilmiyorum.Sizinle inşallah hamilelik serüvenlerimiz hakkında da konuşuruz sonra bebişlerimiz doğduktan sonradaa. O günleri görmek nasip olur inşallah
Canım ben korunmasız ilişkiye girdim bileAra ara bende halen akıntı geliyor ama hamilelikteki gibi ya da yumurtlama zamanında ki gibi değil canım yakında olurum diyorum ama gelmiyor olayım artık ya bazen diyorum bir adet beklemesemiydim. Sen bekleyecek miydin
Bak sana benzemiyor mu. Hala saklıyorum bu üç falıBanada komşum bakmıştı burda 4 tane bacak görüyorum ailenizde ikiz var mı felan diye sormuştu. Sizin bacağınızda olabilir demiştiondan sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama kürtaj olmak zorunda kaldım..
Ama ilk zamanlar acıyordu güvenemedim korunmasız olmasına iyileşmedi diye düşündümCanım ben korunmasız ilişkiye girdim bile5 gün oluyo ilk ilişki olalı Bakalım neler olcak normal de adet döngüm 29 gün eğer öyle adet görürsem 9 günüm kaldı ama aksayabiliyor bakalımm.
Ben bu kahve falından hiç anlamıyorum hiçbişe göremem yani sallayamam bileBak sana benzemiyor mu. Hala saklıyorum bu üç falı
Benim öyle olmadı. Acı felan. Bilmiyorum valla önümüzdeki günlerde neler olduğunu görceğiz. Ya adet olcam yada hamileAma ilk zamanlar acıyordu güvenemedim korunmasız olmasına iyileşmedi diye düşündüm
Gerçekte gözüksün inşallah her birimizinBen bu kahve falından hiç anlamıyorum hiçbişe göremem yani sallayamam bileama ilk 2 fotoğrafda gözüküyor bişeyler
O zaman inşallah hamilesindir canımBenim öyle olmadı. Acı felan. Bilmiyorum valla önümüzdeki günlerde neler olduğunu görceğiz. Ya adet olcam yada hamile
İnşallah yaGerçekte gözüksün inşallah her birimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?