• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki düşüğün olduğunu soylesen . Bence yaptır erkenden daha sonra hamile kalıp yine Allah korusun birşey olursa aynı acıyı tekrar yaşama sen tedbirini al önceden canım naçizane fikrim . Rabbim seninle olsun 💙
Evet detay sorarlarsa diye düşünüyorum da sağol canım benim ❣️

Benimde ilk düşüğüm 1.5 yıl önce olmuştu ben ikinci düşük demiştim öyle yapmışlardı kayıtlardan çıkmaz çünkü genelde hep ozellere gidiyoruz

Kromozomda birşey çıkmadı dr pıhtılaşma testi istemedi benden aspirin kullandım ama yetmemiş olabilir diye düşünüyor ayrıca kromozom analizinde çıkmayan başka bir sıkıntı da olabilir dedi.Aidin Salih kitabında sağlıklı rahim hasta bebeği tutmaz hasta rahim de sağlıkla bebeği atar diyor demek ki siz sağlıklısınız üzülmeyin düşüklerden sonra hamile kalmanin kolay olduğunu söylemişti dr'um inşAllah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalır kucağıniza alırsınız bebeğinizi
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz sağlıklı gebeliklere 🤲

Merhaba eşi dna hasar testi yaptıran var mı? 1000 tl gibi bir fiyatı var. Dna hasarının düşüğe sebep olma ihtimali cok yüksek ama test sonucu negatif ise antioksidan kullanma dısına tedavi yok sanırım. Bilginiz var mı bu konuda.

Back