- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
İnşallah hayaliniz gerçek olur canımAy içim parçalandı bu mesajınagerçekten öyle. Geçende eşimle hayal kurduk yine çok istiyoruz Rabbim nasip et
İnşallah tertemiz olur hiç sorun yaşamazsıninşallah canım. Bende baya yoğun oluyorum şuanda küçük küçük parçalar geliyor. Rahim kendini güzelce temizliyor muhtemelen
inşallah canım. Sonrada hayırlısıyla başlasın hazırlıklar :)İnşallah tertemiz olur hiç sorun yaşamazsın
Sagolun allah razı olsun. Ben de yeni tahlil verdim araştırılması icin 1.5 ay sonra çıkacakAllah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermi
Sevindim sizin adınızaAllah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermi
ben de düşünüyorum daha ama sadece ona söylerim muhtemelenBende eşime diyorum bidaha hamile olursam sanada söylemicemama eşime söylerim sanırım her zaman yanımda olan o bi sorunum sıkıntım olduğunda da. Ama başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Sevincimizi paylaşmak istedik bize hüzün kaldı geriye
Sadece iğne mi kullandınız, aspirin gibi hap da vermediler mi?Allah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermi
Coraspin folikasit vermişlerdi fakat doğuma kadar kustum sadece 7 kilo almıştım oda bebek ve vs.ydi claxen 6000 hergün ve lohusalıktada 40 gün vurdu eşim .ben de düşünüyorum daha ama sadece ona söylerim muhtemelenAh gelsin de o günler, düşünmesi kalsın geriye sadece
Sadece iğne mi kullandınız, aspirin gibi hap da vermediler mi?
14 günde çıkar canımKızlaaar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben kan ilacı kullanıyorum kürtajdan sonra kullanmaya başladım ve 9 tane hapım kaldı. İlacım bittikten sonra kan değerlerime baktırmak istiyorum.Şüpheli ilişkinin üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor. Eğer gebelik varsa çıkar mı yoksa biraz daha bekleyip mi gitsem?
Bazen geç döllenme de olabiliyor ya. Folik asite başlıcam ilaç bitince zaten. Tabi bu planları adet olmazsam üzerine yapıyorum14 günde çıkar canım
sen yumurtlamandan eminsen uzerine 14 gun koyman yeter tahlil için,Bazen geç döllenme de olabiliyor ya. Folik asite başlıcam ilaç bitince zaten. Tabi bu planları adet olmazsam üzerine yapıyorum
Valla eminim,tekrar aynı akıntı gelmezse o gün yumurtlama oldu diye düşünüyorum. Bana düşen yalnızca beklemeksen yumurtlamandan eminsen uzerine 14 gun koyman yeter tahlil için,
eğer emin değilsen geç döllenme ihtimaline karşı gün aşırı baktırmaya devam edersinben yaşadım geç döllenme ama yumurtlama günümü bilmiyordum
Doktorun mu vermişti kan ilacını canımKızlaaar fikirlerinize ihtiyacım var. Ben kan ilacı kullanıyorum kürtajdan sonra kullanmaya başladım ve 9 tane hapım kaldı. İlacım bittikten sonra kan değerlerime baktırmak istiyorum.Şüpheli ilişkinin üzerinden de 14 gün geçmiş oluyor. Eğer gebelik varsa çıkar mı yoksa biraz daha bekleyip mi gitsem?
Martın 8 gibi adet olmam gerekiyor o zamnymurtalmanın üstüne 14 gün koyunca adet olursun canım
Evet kürtajdan sonra verdiler hamileyken de kanım düşüktü zatenDoktorun mu vermişti kan ilacını canım
yumurtlama gününü hesapladıysan eğerki eminsen 14 gün sonra adet olursun ama inşallah olmazsın :)Martın 8 gibi adet olmam gerekiyor o zamn
Ya gerçekten miyumurtlama gününü hesapladıysan eğerki eminsen 14 gün sonra adet olursun ama inşallah olmazsın :)
genelde adetten 14 gün sonra yumurtlama yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir ama adet döngüne bağlıdır bu eğer 30 günde adet oluyorsan 15 15 dir. hamile değilsende rahmin hazır değildir kendini hep iyiye odaklama amaYa gerçekten miyani ben ovulasyonla takip etmiyorum,hiç etmedim zaten fakat gelen akıntımdan anlıyorum hamile olduğum ay da anlamıştım inşallah hamileyimdir
Kürtajdan sonra döngüm değişmiştir diye düşünüyordum. 29 günde bir oluyordum normalde. Kötü düşünmek istemiyorum canım ondan böyleyim ama hazırım herşeye de olmazsa üzülürüm ama en azından bi adet gördüm derim o da iyi yanı.genelde adetten 14 gün sonra yumurtlama yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir ama adet döngüne bağlıdır bu eğer 30 günde adet oluyorsan 15 15 dir. hamile değilsende rahmin hazır değildir kendini hep iyiye odaklama ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?