Sebebi nedir acaba araştırma yapıldımıAmin inşallah 3 tane dusuk yaptım acısı nasıl biliyorum her düşükte daha çok istedim bi türlü nasip olmadı malesef
Merhabalar. Benim 4 buçuk yaşında bir çocuğum var. 2 yaşındaykenden beri istedik kardeşi olsun diye ama 3 kere düşük yaptım maalesef. 3 düşük arka arkaya olduğu için kontrol ve araştırma gerekiyor. Cuma günü muayeneye gideceğim. Bir yanım istiyor ama bir yanım da Rabbim vermiyorsa zorlama diyor. Ama hep hayalimizdi eşimle çok çocuklu bir aile kurmak. Biraz da açıkçası 4 seneden sonra zor geliyor kendimde o cesareti bulamıyorum çok karışık kafam açıkçası. Tekrar üzülmekten korkuyorum.Merhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririzRabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah
Amin inşallah bizi ancak yaşayan anlar o yüzden destek olalım birbirimize güzel haberler verelim Rabbim in izniyle inşallahMerhaba hanımlar. Düşük ve kürtajdan sonra bir çoğumuz hemen tekrar hamile kalmak istiyoruz çünkü yaşadığımız o boşluğun ve acının yerini ancak böyle doldururuz diye düşünüyoruz. Burda birbirimize destek olalım,hamilelik sürecine hazırlanırken dertleşelim istiyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamıyor maalesef. Umarım burdan birbirimize hamilelik haberlerimizi de veririzRabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bizede tekrar bu yaşadıklarımı yaşatmasın inşaAllah
Ne kadarlıktı hamileliğiniz?Hepinize geçmiş olsun Rabbim bidaha kayıp yaşatmasın. Bende Ekim ayında kürtaj oldum kalbi durduğu için bebeğimin. İnşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
10 haftalıktıNe kadarlıktı hamileliğiniz?
10 haftalıktı
Saolun dr 2-3 ay demişti korunmayı ben bu ay bıraktım inşallah nasip olur tekrar hamilelik şükür ki bi oğlum var 4 yaşında o çok istiyor kardeşi olmasını nasip bakalımÇok geçmiş olsun. Siz isteyerek mi beklediniz yoksa doktor önerisi mi?
bir gun arayla yapmisizBende ilk gebeliğim 24 ocakta düşük yaptım. Boş keseydinormal adet dönüm 31 günde bir. Bir hafta kanamam oldu sonra leke tarzı 10 gün sürdü ve bitti. 3 gündür leke kahvemsi ve sancılarım var adet olcam die bekledim gelen yok henüz. Yumurtlama oldu 1 hafta önce takip ettim. Beta hcg en son 20 idi ondan mı acaba die kan verdim bugğn 0,10 çıktı sıfırlanmış şükür ki. Hepinize geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın. 3 gebelik olmadan pıhtılaşma genetik testler yapılmıyor bulunduğum yerde özel haatane yok birde maliyetli oluyor sanırım. Ama merakta etmiyor değilim korkuyorum açıkçası ya yine hamile kalıp sorun yaşarsam diye
Benimki 40 sonra geldi stres çok etkiliyor17 ocakta kürtaj oldum yaklaşık 34 gün oldu ve hala adet olmadımistemesem gelir istersem gelmez olur isem deneyeceğim tekrar
40 gün müBenimki 40 sonra geldi stres çok etkiliyor
Bişey kullanmadım hatta hiç belirti bile olmadı kasıklarım arada ağrıyordu ama adet sancısı değildi, ben de sizin gibi çok korkuyordum bişey mi oldu flan ama bişey çıkmadı siz de korkmayın olursunuz inşallah40 gün müHerhangi birşey kullandınız mı? Bende hiç belirti de yok. Ağrım sızım gerginliğim vs hiç birşey yok farklı bir sorun çıkacak diye korkuyorum
Günaydın...Bişey kullanmadım hatta hiç belirti bile olmadı kasıklarım arada ağrıyordu ama adet sancısı değildi, ben de sizin gibi çok korkuyordum bişey mi oldu flan ama bişey çıkmadı siz de korkmayın olursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?