Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burdaki herkes beklemeden hamile kalır inşallah Bu duyguyu hissettikten sonra beklemek çok daha zor, aklımda hep bu var, zaman geçmek bilmiyor
Ah melindam bizim bazı duygularımız yarım kaldızaman hiç bu kadar yavaşlamamıştı. Rabbim sabrımızın mükafatını versin.

İnşallah ya nazar boncuğuda koyuyorum şuraya nazara çok inanıyorum artık
Valla ben de çok inanırım nazara
Hamileliğimi iş yerindekilere mecbur dedim dosya alıp indirdiğimiz için ama bu sefer hiç dememeyi planlıyorum dosyada indirip kaldıramayacam

Valla ben de çok inanırım nazara
Hamileliğimi iş yerindekilere mecbur dedim dosya alıp indirdiğimiz için ama bu sefer hiç dememeyi planlıyorum dosyada indirip kaldıramayacam
Bende herkese söyledim. Sonra dediler bidaha kimseye söyleme herkes iyi niyetli değil isteyen var istemeyen var. Bende karar verdim doğurana kadar söylemicem

Benim bir gün kanamam oldu. Kürtaj oldum kendimde düşürmediğim için gidip baktırmadım betaya. Çok canım sıkılmaya başladı. 45 gün dolunca olmazsam doktora gideyim diyorum
benimde 1 gün bile sürmedi kanamam bitti hemen. ben ara ara acilde kan verip takip ettim betayı kürtajdan 10 gün sonra 196 çıkmıştı dün yine kan vermiştim 1.80 çıktı akşamına adet oldum. beta düşmeden adet olunmazmış zaten.

O zaman test mi yaptırsam kürtaj olunca gerek olmaz sandım

Bir de söylediklerin gidip başkasına diyor hayırlı olsun deyince şok olmuştum
Bu bize ders olsun. Benim hiçbişeyim yoktu birden oldu çünkü. Mebur kalmazsam kendi aileme bile 2 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum.

Bu bize ders olsun. Benim hiçbişeyim yoktu birden oldu çünkü. Mebur kalmazsam kendi aileme bile 2 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Ben de aileme bile soylemeyecegim, hatta eşime bile söylemesem mi acaba diyorum en azindan 8-10hafta

O zaman test mi yaptırsam kürtaj olunca gerek olmaz sandım
canım sen bilirsin ama en azından ne durumda onu öğrenmiş olursun. geçen hafta verdiğim kanda 4.77 çıkmıştı. dün doktora gittim adet olmadığımı söyledim hemen betaya bakalım ya parça kalmıştır yada hamilesindir dedi hamilelik olmaz zaten emindim. betada 1.80 çıkınca düşmüş bugün yarın adet olursun dedi akşam oldum zaten

Ben de aileme bile soylemeyecegim, hatta eşime bile söylemesem mi acaba diyorum en azindan 8-10hafta
Bende eşime diyorum bidaha hamile olursam sanada söylemicem ama eşime söylerim sanırım her zaman yanımda olan o bi sorunum sıkıntım olduğunda da. Ama başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Sevincimizi paylaşmak istedik bize hüzün kaldı geriye

Yok aileme demeyeceğim ben kürtaj olurken evladıma ağladım onlar kendi evladına. Babam gelemem kızımı o halde görmeye dayanamam dedi gelmedi uzun bir süre demeyeceğim olursa şayet

Hımmm o zaman ptesi kan vereyim. Umarım o zamana kadar olurum. Hiç sanmazdım adeti dört gözle bekleyeceğimi

Yok aileme demeyeceğim ben kürtaj olurken evladıma ağladım onlar kendi evladına. Babam gelemem kızımı o halde görmeye dayanamam dedi gelmedi uzun bir süre demeyeceğim olursa şayet
Ay içim parçalandı bu mesajına gerçekten öyle. Geçende eşimle hayal kurduk yine çok istiyoruz Rabbim nasip et

Hımmm o zaman ptesi kan vereyim. Umarım o zamana kadar olurum. Hiç sanmazdım adeti dört gözle bekleyeceğimi
inşallah canım. Bende baya yoğun oluyorum şuanda küçük küçük parçalar geliyor. Rahim kendini güzelce temizliyor muhtemelen

Allah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…