• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu mübarek günde, dualarımız kabul olur kızlar İnşallah.:dua:
Bugün herkesi arayıp özellikle dua istedim :)
Allah bizlere özellikle sağlıklı gebelik nasip etsin .:anneadayı:
Kucağımıza bebişlerimizi alalım:anne::KK200:
Amin amin bende bebek haberi bekleyen herkese dua ettim. İnşallah dualarımız kabul olur bu mubarek günün hürmetine. Güzel güzel bebek haberleri alalım artık :KK200: :emir_bebek:

Hanımlar merhabalar. 24 ocakta düşük yapmıştım. Adet dönüm 31 günde bir. 24 şubatta adet oldum bugün 4 gün ilk 2 gğn daha az ama son 2 gündür yoğun parçalı kanama yaşıyorum ve sancı tabiki. Sabah akşam ağrı kesici alıyorum bu akşam almadım ama kanamam gündüz azaldı son 2 saatte 5 pet değiştirdim. Normal mi bu yaşayan varmı böyle. Dr gitsem mi bilemedim en son betahcg sıfırlanmış tı oysa.

Hanımlar merhabalar. 24 ocakta düşük yapmıştım. Adet dönüm 31 günde bir. 24 şubatta adet oldum bugün 4 gün ilk 2 gğn daha az ama son 2 gündür yoğun parçalı kanama yaşıyorum ve sancı tabiki. Sabah akşam ağrı kesici alıyorum bu akşam almadım ama kanamam gündüz azaldı son 2 saatte 5 pet değiştirdim. Normal mi bu yaşayan varmı böyle. Dr gitsem mi bilemedim en son betahcg sıfırlanmış tı oysa.
Kuzum benim bi fikrim yok ama adet geçiren arkadaşlarımız yazar. Herkesin yapısı farkı kimisi çok çok az oluyo mesala kahverengi leke şeklinde.

Kanaman biraz fazla😥 dusuk ve kurtaj sonrasi eskiye göre farklı adetler duymuştum ama pıhtı diyince bilemedim..Ben olsam doktora giderdim..Su anda nasıl durumun?
Bu arada günaydın herkese...Kötü bir sabaha uyandık ama...İnşallah son olur bu şehit haberleri

Günaydın melinda- melinda- gerçekten öyle dün gece zar zor uyudum.Rabbim askerlerimizi ülkemizi korusun.

benden 4 gün önce olmuşsun. betaya baktırdın mı hiç
Benim bir gün kanamam oldu. Kürtaj oldum kendimde düşürmediğim için gidip baktırmadım betaya. Çok canım sıkılmaya başladı. 45 gün dolunca olmazsam doktora gideyim diyorum

Back
X