Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende kimyasal gebelik yaşadım henüz kanamam gelmedi. Normalde de düzensiz adet gördüğüm için adet zamanımı bilmiyorum aşağa yukarı ne öğrendikten ne zaman sonra kanamanız geldi , bu süreç de eşinizle ilişkiye girdiniz mi ?
Kist mı var acaba o mu etkı yapıyor utrsoyana görun bence kist varsa o Agrı yapabılır ama ciddi birsey olmuyor da ağrısı oluyor adet zamanlarında agrı hıssedıyormusun eger varsa benımde tahmınım o yönde cok cok geçmiş olsun
Kist mı var acaba o mu etkı yapıyor utrsoyana görun bence kist varsa o Agrı yapabılır ama ciddi birsey olmuyor da ağrısı oluyor adet zamanlarında agrı hıssedıyormusun eger varsa benımde tahmınım o yönde cok cok geçmiş olsun
Teşekkür ederim Doktor kist demişti ama önemsiz olduğunu söyledi yaklaşık 1 hafta oluyor kanama biteli sancı gün geçtikçe hafifliyor iyileşme süreci galba, betam sıfırlandı dış gebelik yada dakşı bi durum olsa beta sıfırlanmaz diye düşünüyorum önümüzdeki hafta kontrole gidicem
Teşekkür ederim Doktor kist demişti ama önemsiz olduğunu söyledi yaklaşık 1 hafta oluyor kanama biteli sancı gün geçtikçe hafifliyor iyileşme süreci galba, betam sıfırlandı dış gebelik yada dakşı bi durum olsa beta sıfırlanmaz diye düşünüyorum önümüzdeki hafta kontrole gidicem
Benim de kanamam adet gecikmesinin tam 10. Gününde başladı. Biraz uzun sürdü ve böylelikle sonlandı.. biraz da ağrılıydı ancak üzüntüm daha ağır basıyordu ondan iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama bu sefer de 6 haftalıkken embriyonun kalbi durmuş.. psikolojik olarak çökmüş durumdayım...
Aynı durumlardayiz benim boş gebeliğim oldu ama doktor yolk saç kese var di dediki gelişimi durmus kendi kendini yok etmiş dedi sonrasında yani 10 ay gectikten sonra bu olayın üstünden adetimde tam 10 gün gecikti geç döllenme olmuş ve değerim 1200 deyken kanamam başladı böylece bende sizin gibi çökmüş bunundum 3 kaybim var genetige gitmenizi tavsiye ederim
Geçmiş olsun sizede, sizin değerleriniz nasıl regl gününüz geçeli kaç gün oldu benim tam bir hafta oldu bugün çok az bi kanama geldi zaman zaman ağrım oluyor,doktor herhangibir ilacı olmadığını söylüyor…