28 aralıkta olmuştu benimki 6 şubatta ilk adetim oldu iki ay olmuş 60 gün oluyorKürtajdan ne kadar sonra olmuş oluyor. Amiin canım inşallah
Pek bişe çıkmıyo sanırım patolojidenOnlar çabuk çıkıyormuş çıktı benim de, sıkıntı yoktu
Evet canım değerlendirdik zaten yumurtlamayı hissetmiştiminşallah yaaaabaşladı mı bebiş denemeleri
Baya olmuş ilk adetinide görmüşsün zaten28 aralıkta olmuştu benimki 6 şubatta ilk adetim oldu iki ay olmuş 60 gün oluyor
Çıkmıyormuş kuzum, mol gebelik vs var mı diye bakıyorlarmış, Allah korusun öyle bir şüphemiz yoktu zatenPek bişe çıkmıyo sanırım patolojiden
Inşallah tutar, ne zaman belli olur? Kendim kadar meraklanıyorum hepiniz içinEvet canım değerlendirdik zaten yumurtlamayı hissetmiştim
Benimkin de iltihap çıktı ama doktar bişey değil dedi iltihap iğnesi vermiştiPek bişe çıkmıyo sanırım patolojiden
Çooook amin canım hepimiz yazacazBaya olmuş ilk adetinide görmüşsün zateninşallah buraya güzel haberlerini yazarsın
Çıkmıyormuş kuzum, mol gebelik vs var mı diye bakıyorlarmış, Allah korusun öyle bir şüphemiz yoktu zaten
Inşallah tutar, ne zaman belli olur? Kendim kadar meraklanıyorum hepiniz için
5 martta ben de heyecanlıyımÇıkmıyormuş kuzum, mol gebelik vs var mı diye bakıyorlarmış, Allah korusun öyle bir şüphemiz yoktu zaten
Inşallah tutar, ne zaman belli olur? Kendim kadar meraklanıyorum hepiniz için
Aa öyle mi. Geçmiş olsun tekrar. Bazen diyorum ki takma bişeyi o kadar inceleme akışına bırakBenimkin de iltihap çıktı ama doktar bişey değil dedi iltihap iğnesi vermişti
Hiç bişe kalmamış ilk güzel haberi senden alcaz inşallah5 martta ben de heyecanlıyım
Senin de o günlere yakın değil mi beklenen adet tarihinHiç bişe kalmamış ilk güzel haberi senden alcaz inşallah
Ne zaman adet olcam bilmiyorum ki normalde döngüm 29 gün ama belki hiç gelmezSenin de o günlere yakın değil mi beklenen adet tarihin
Kurtaj gununu 1. gün kabul edeceksin işteNe zaman adet olcam bilmiyorum ki normalde döngüm 29 gün ama belki hiç gelmez
Aslında öyle ne kadar takmassan o kadar güzel şeyler olur ama işte olmuyor ister istemez takıyor, senin de güzel haberlerini alırız inşallahAa öyle mi. Geçmiş olsun tekrar. Bazen diyorum ki takma bişeyi o kadar inceleme akışına bırak
O zaman 9 gün kaldıKurtaj gununu 1. gün kabul edeceksin işteinşallah gelmez
İnşallah canım bu mübarek günde bizim gibi bebek haberi bekleyen herkese Rabbim nasip etsinAslında öyle ne kadar takmassan o kadar güzel şeyler olur ama işte olmuyor ister istemez takıyor, senin de güzel haberlerini alırız inşallah
Valla bilmiyorum canımBazılarının daha çabuk sıfırlanıyor sanırım bebeğin büyüklüğüyle alakalı
İnşallah canım şu mubarek günlerde Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinNe güzel düşmüş tamamen. İnş bir dahakine sağlıklı gebeliklerimiz olur
Daha olmadım canım bekliyorum bakalım beta sıfırlanmadığı için ilaç vermedi. Bazen böyle olur rahim kendini düzenler dediMerhaba adet durumu ne alemde? Doktor ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?