- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Hadi hayırlısı birer birer çift çizgi görü üz inş5 martta ben de heyecanlıyım
Amin amin bende bebek haberi bekleyen herkese dua ettim. İnşallah dualarımız kabul olur bu mubarek günün hürmetine. Güzel güzel bebek haberleri alalım artıkBu mübarek günde, dualarımız kabul olur kızlar İnşallah.
Bugün herkesi arayıp özellikle dua istedim :)
Allah bizlere özellikle sağlıklı gebelik nasip etsin .
Kucağımıza bebişlerimizi alalım
40.günde geldi değil miKızlar sonunda adet oldum çok şükür.
Amin canım dualarımız kabul olsunHadi hayırlısı birer birer çift çizgi görü üz inş
Sağol canım darısı sizlere40.günde geldi değil mihadi gözün aydın canımm
Kuzum benim bi fikrim yok ama adet geçiren arkadaşlarımız yazar. Herkesin yapısı farkı kimisi çok çok az oluyo mesala kahverengi leke şeklinde.Hanımlar merhabalar. 24 ocakta düşük yapmıştım. Adet dönüm 31 günde bir. 24 şubatta adet oldum bugün 4 gün ilk 2 gğn daha az ama son 2 gündür yoğun parçalı kanama yaşıyorum ve sancı tabiki. Sabah akşam ağrı kesici alıyorum bu akşam almadım ama kanamam gündüz azaldı son 2 saatte 5 pet değiştirdim. Normal mi bu yaşayan varmı böyle. Dr gitsem mi bilemedim en son betahcg sıfırlanmış tı oysa.
Kanaman biraz fazlaHanımlar merhabalar. 24 ocakta düşük yapmıştım. Adet dönüm 31 günde bir. 24 şubatta adet oldum bugün 4 gün ilk 2 gğn daha az ama son 2 gündür yoğun parçalı kanama yaşıyorum ve sancı tabiki. Sabah akşam ağrı kesici alıyorum bu akşam almadım ama kanamam gündüz azaldı son 2 saatte 5 pet değiştirdim. Normal mi bu yaşayan varmı böyle. Dr gitsem mi bilemedim en son betahcg sıfırlanmış tı oysa.
Ben hala olamadımKızlar sonunda adet oldum çok şükür.
kaç gün oldu canımBen hala olamadım
17 ocakta kürtaj oldum. 41 gün oldukaç gün oldu canım
45.güne kadar beklemek gerekiyomuş az kalmış ama inşallah gelir bugün yarın17 ocakta kürtaj oldum. 41 gün oldu
Suratımda sivilceler çıkmaya başladı ara sıra karnım ağrıyor başka belirtiler yok maalesef. farklı bir sorun çıkmasın da canım45.güne kadar beklemek gerekiyomuş az kalmış ama inşallah gelir bugün yarın
Belkide olcaksındır canım eğer hamilekik şüphen yoksaSuratımda sivilceler çıkmaya başladı ara sıra karnım ağrıyor başka belirtiler yok maalesef. farklı bir sorun çıkmasın da canım
benden 4 gün önce olmuşsun. betaya baktırdın mı hiç17 ocakta kürtaj oldum. 41 gün oldu
Benim bir gün kanamam oldu. Kürtaj oldum kendimde düşürmediğim için gidip baktırmadım betaya. Çok canım sıkılmaya başladı. 45 gün dolunca olmazsam doktora gideyim diyorumbenden 4 gün önce olmuşsun. betaya baktırdın mı hiç
Yok canım hamile değilimdir de farklı bir sorun çıkacak diye korkuyorumBelkide olcaksındır canım eğer hamilekik şüphen yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?