- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Bakalım kuzum inşallah öyledir ve bu sefer sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alırım. Rabbim çok bekletmesin bizleriO zaman inşallah hamilesindir canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım kuzum inşallah öyledir ve bu sefer sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alırım. Rabbim çok bekletmesin bizleriO zaman inşallah hamilesindir canım![]()
Ah melindam bizim bazı duygularımız yarım kaldıBurdaki herkes beklemeden hamile kalır inşallahBu duyguyu hissettikten sonra beklemek çok daha zor, aklımda hep bu var, zaman geçmek bilmiyor
Valla ben de çok inanırım nazaraİnşallah ya![]()
nazar boncuğuda koyuyorum şuraya nazara çok inanıyorum artık
![]()
Aminnnnnn canım aminnnnBakalım kuzum inşallah öyledir ve bu sefer sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alırım. Rabbim çok bekletmesin bizleri
Bende herkese söyledim. Sonra dediler bidaha kimseye söyleme herkes iyi niyetli değil isteyen var istemeyen var. Bende karar verdim doğurana kadar söylemicemValla ben de çok inanırım nazara
Hamileliğimi iş yerindekilere mecbur dedim dosya alıp indirdiğimiz için ama bu sefer hiç dememeyi planlıyorum dosyada indirip kaldıramayacam![]()
benimde 1 gün bile sürmedi kanamam bitti hemen. ben ara ara acilde kan verip takip ettim betayı kürtajdan 10 gün sonra 196 çıkmıştı dün yine kan vermiştim 1.80 çıktı akşamına adet oldum. beta düşmeden adet olunmazmış zaten.Benim bir gün kanamam oldu. Kürtaj oldum kendimde düşürmediğim için gidip baktırmadım betaya. Çok canım sıkılmaya başladı. 45 gün dolunca olmazsam doktora gideyim diyorum
Bir de söylediklerin gidip başkasına diyor hayırlı olsun deyince şok olmuştumBende herkese söyledim. Sonra dediler bidaha kimseye söyleme herkes iyi niyetli değil isteyen var istemeyen var. Bende karar verdim doğurana kadar söylemicem![]()
O zaman test mi yaptırsam kürtaj olunca gerek olmaz sandımbenimde 1 gün bile sürmedi kanamam bitti hemen. ben ara ara acilde kan verip takip ettim betayı kürtajdan 10 gün sonra 196 çıkmıştı dün yine kan vermiştim 1.80 çıktı akşamına adet oldum. beta düşmeden adet olunmazmış zaten.
Bu bize ders olsun. Benim hiçbişeyim yoktu birden oldu çünkü. Mebur kalmazsam kendi aileme bile 2 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum.Bir de söylediklerin gidip başkasına diyor hayırlı olsun deyince şok olmuştum![]()
Ben de aileme bile soylemeyecegim, hatta eşime bile söylemesem mi acaba diyorum en azindan 8-10haftaBu bize ders olsun. Benim hiçbişeyim yoktu birden oldu çünkü. Mebur kalmazsam kendi aileme bile 2 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
canım sen bilirsin ama en azından ne durumda onu öğrenmiş olursun. geçen hafta verdiğim kanda 4.77 çıkmıştı. dün doktora gittim adet olmadığımı söyledim hemen betaya bakalım ya parça kalmıştır yada hamilesindir dedi hamilelik olmaz zaten emindim. betada 1.80 çıkınca düşmüş bugün yarın adet olursun dedi akşam oldum zatenO zaman test mi yaptırsam kürtaj olunca gerek olmaz sandım![]()
Bende eşime diyorum bidaha hamile olursam sanada söylemicemBen de aileme bile soylemeyecegim, hatta eşime bile söylemesem mi acaba diyorum en azindan 8-10hafta
Yok aileme demeyeceğim ben kürtaj olurken evladıma ağladım onlar kendi evladına. Babam gelemem kızımı o halde görmeye dayanamam dedi gelmedi uzun bir süre demeyeceğim olursa şayetBu bize ders olsun. Benim hiçbişeyim yoktu birden oldu çünkü. Mebur kalmazsam kendi aileme bile 2 3 aylık olana kadar söylemeyi düşünmüyorum.
Hımmm o zaman ptesi kan vereyim. Umarım o zamana kadar olurum. Hiç sanmazdım adeti dört gözle bekleyeceğimicanım sen bilirsin ama en azından ne durumda onu öğrenmiş olursun. geçen hafta verdiğim kanda 4.77 çıkmıştı. dün doktora gittim adet olmadığımı söyledim hemen betaya bakalım ya parça kalmıştır yada hamilesindir dedi hamilelik olmaz zaten emindim. betada 1.80 çıkınca düşmüş bugün yarın adet olursun dedi akşam oldum zaten
Ay içim parçalandı bu mesajınaYok aileme demeyeceğim ben kürtaj olurken evladıma ağladım onlar kendi evladına. Babam gelemem kızımı o halde görmeye dayanamam dedi gelmedi uzun bir süre demeyeceğim olursa şayet
44. gun gellmıstı benım . stres yapma. gecıkebılır zaten ılk adet. :s17 ocakta kürtaj oldum. 41 gün oldu![]()
inşallah canım. Bende baya yoğun oluyorum şuanda küçük küçük parçalar geliyor. Rahim kendini güzelce temizliyor muhtemelenHımmm o zaman ptesi kan vereyim. Umarım o zamana kadar olurum. Hiç sanmazdım adeti dört gözle bekleyeceğimi![]()
Allah sabır ve sağlık versin çok üzüldüm benimde 2 düşük var 9.10.haflarda kalbi duruyordu kan cıvıltıcı iğne verdiler bana sağlıklı doğum yapabildim size tedavi önermedilermiMerhabalar. Benim 4 buçuk yaşında bir çocuğum var. 2 yaşındaykenden beri istedik kardeşi olsun diye ama 3 kere düşük yaptım maalesef. 3 düşük arka arkaya olduğu için kontrol ve araştırma gerekiyor. Cuma günü muayeneye gideceğim. Bir yanım istiyor ama bir yanım da Rabbim vermiyorsa zorlama diyor. Ama hep hayalimizdi eşimle çok çocuklu bir aile kurmak. Biraz da açıkçası 4 seneden sonra zor geliyor kendimde o cesareti bulamıyorum çok karışık kafam açıkçası. Tekrar üzülmekten korkuyorum.
Inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklıca bekletmeden nasip etsin.
45 gün beklemeyi planlıyordum ptesi yinede beta baktırim diyorum44. gun gellmıstı benım . stres yapma. gecıkebılır zaten ılk adet. :s