• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük ve Kürtajdan sonra Hamileliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de ameliyattan sonra en az 5.6 ay kadar diyordum ama çok beklemekten vazgeçtim. 3 ay bekleyecem sanrm.
2 ay bile gözümde çok büyüyor ama bekliyorum 🙈
İnsanın bekleyesi gelmiyo ki. Sanki boşuna beklicekmişim gibi geliyor bana. Ama sen tabi 3 ay bekle yinede. Kızlar sabrın sonu selametmiş.:dua: Ve unutmayın ki güzel şeyler olmadan önce işler hep ters gider:KK52: ben ikiz bebek çok istiyordum belki de rabbim bana bu sefer ikiz nasip etcek. Sabır umut ve dua:KK19:
Ailemizde yok ama ben de çok isterim ikiz olmasını...ikiz olmasa da arka arkaya bebeklerimiz olsun ikiz gibi büyüyüp gitsinler inşallah... benim arkadaşım oyle, 1 yaş var kardeşiyle arasında, ikiz gibiler🤗

yok canım normalde 1 hafta önceden benim göğüslerim ağrır şişer adet olurum hepsi geçer. kürtajdan sonra 40 güne kadar adet olunur yazıyor doktora mesaj attım bazen 45 güne kadar uzayabilir dedi
Mecburen 45 güne kadar bekliceksin o zaman. İnşallah gelir bi kaç gün içersinde

Ailemizde yok ama ben de çok isterim ikiz olmasını...ikiz olmasa da arka arkaya bebeklerimiz olsun ikiz gibi büyüyüp gitsinler inşallah... benim arkadaşım oyle, 1 yaş var kardeşiyle arasında, ikiz gibiler🤗
[/QUOTE]
Çok farklı bi duygudur çoğul gebelik bence:KK5: yeterki olsunda uykusuz da kalırım yorulurum da enerjimde kalmaz ama olsun diyorum:21: Kendime bi söz verdim hatta hamile kalıp kucağıma bebeğimi alınca söylenmicem hiç uykusuzluktan,yorulmaktan yada lohusa depresyonundan :KK48: melinda- melinda-

Kızlar merhaba hayırlı kandiller. Hastaneden geldim beta 1.80'e düşmüş 40 gün oldu. Sizlerde arada gidin kan verin takip edin durumunuzu tavsiyemdir.

Kızlar merhaba hayırlı kandiller. Hastaneden geldim beta 1.80'e düşmüş 40 gün oldu. Sizlerde arada gidin kan verin takip edin durumunuzu tavsiyemdir.
Bazılarının daha çabuk sıfırlanıyor sanırım bebeğin büyüklüğüyle alakalı

Ben de kürtajdan sonra ilk defa betaya baktırdım bugün 1.24 çıktı adetime bir hafta var gebelik testi yaparım beni yanıltmasın diye baktırdım, inşallah hepimiz bu süreci çabuk atlatıp bebişlerimizi konuşuruz artık:KK68:

Ben de kürtajdan sonra ilk defa betaya baktırdım bugün 1.24 çıktı adetime bir hafta var gebelik testi yaparım beni yanıltmasın diye baktırdım, inşallah hepimiz bu süreci çabuk atlatıp bebişlerimizi konuşuruz artık:KK68:
Kürtajdan ne kadar sonra olmuş oluyor. Amiin canım inşallah

Kızlar benim pataloji sonucum çıkmış fakat eğitim araştırma hastanesinde ben ordan gidip alıp devlette doktora mı göstercem yoksa direkt devlete doktora gitsem onlae görürler mi sonucu?

inşallah yaaaa :KK200: başladı mı bebiş denemeleri :anne:

Kızlar benim pataloji sonucum çıkmış fakat eğitim araştırma hastanesinde ben ordan gidip alıp devlette doktora mı göstercem yoksa direkt devlete doktora gitsem onlae görürler mi sonucu?
Görmeyebilirler..Internette sonuc çıkmıyor mu

E Nabizda çıkar mı acaba? Patoloji sonucu çıkıyor mu hiç bilmiyorum.. E nabızda da sorun var galiba, 2 gündür girmeye çalışıyorum giremiyorum..
Benimde e nabız hesabım yok işte. Senin çıkmışmıydı patoloji sonucun

Back
X