2 ay bile gözümde çok büyüyor ama bekliyorumKızlar ben de ameliyattan sonra en az 5.6 ay kadar diyordum ama çok beklemekten vazgeçtim. 3 ay bekleyecem sanrm.
Ailemizde yok ama ben de çok isterim ikiz olmasını...ikiz olmasa da arka arkaya bebeklerimiz olsun ikiz gibi büyüyüp gitsinler inşallah... benim arkadaşım oyle, 1 yaş var kardeşiyle arasında, ikiz gibilerİnsanın bekleyesi gelmiyo ki. Sanki boşuna beklicekmişim gibi geliyor bana. Ama sen tabi 3 ay bekle yinede. Kızlar sabrın sonu selametmiş.Ve unutmayın ki güzel şeyler olmadan önce işler hep ters gider ben ikiz bebek çok istiyordum belki de rabbim bana bu sefer ikiz nasip etcek. Sabır umut ve dua
Mecburen 45 güne kadar bekliceksin o zaman. İnşallah gelir bi kaç gün içersindeyok canım normalde 1 hafta önceden benim göğüslerim ağrır şişer adet olurum hepsi geçer. kürtajdan sonra 40 güne kadar adet olunur yazıyor doktora mesaj attım bazen 45 güne kadar uzayabilir dedi
bakalım canım. yarın sorarım doktoraMecburen 45 güne kadar bekliceksin o zaman. İnşallah gelir bi kaç gün içersinde
Tamam canım bizede söylersin. Her gelişmeyi aktarın burayabakalım canım. yarın sorarım doktora
Amin canım. Allah razı olsun inşallah hepimizn öyle olur.Allahım ikisininde yerini dolduracak sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tüm acıların geride kalsın.çok geçmiş olsun
Merhaba adet durumu ne alemde? Doktor ne dedi?Kızlar merhaba hayırlı kandiller. Hastaneden geldim beta 1.80'e düşmüş 40 gün oldu. Sizlerde arada gidin kan verin takip edin durumunuzu tavsiyemdir.
Ne güzel düşmüş tamamen. İnş bir dahakine sağlıklı gebeliklerimiz olurKızlar merhaba hayırlı kandiller. Hastaneden geldim beta 1.80'e düşmüş 40 gün oldu. Sizlerde arada gidin kan verin takip edin durumunuzu tavsiyemdir.
Bazılarının daha çabuk sıfırlanıyor sanırım bebeğin büyüklüğüyle alakalıKızlar merhaba hayırlı kandiller. Hastaneden geldim beta 1.80'e düşmüş 40 gün oldu. Sizlerde arada gidin kan verin takip edin durumunuzu tavsiyemdir.
Kürtajdan ne kadar sonra olmuş oluyor. Amiin canım inşallahBen de kürtajdan sonra ilk defa betaya baktırdım bugün 1.24 çıktı adetime bir hafta var gebelik testi yaparım beni yanıltmasın diye baktırdım, inşallah hepimiz bu süreci çabuk atlatıp bebişlerimizi konuşuruz artık
inşallah yaaaaBen de kürtajdan sonra ilk defa betaya baktırdım bugün 1.24 çıktı adetime bir hafta var gebelik testi yaparım beni yanıltmasın diye baktırdım, inşallah hepimiz bu süreci çabuk atlatıp bebişlerimizi konuşuruz artık
Görmeyebilirler..Internette sonuc çıkmıyor muKızlar benim pataloji sonucum çıkmış fakat eğitim araştırma hastanesinde ben ordan gidip alıp devlette doktora mı göstercem yoksa direkt devlete doktora gitsem onlae görürler mi sonucu?
Görmeyebilirler..Internette sonuc çıkmıyor mu
barkod no felan istiyorlarGörmeyebilirler..Internette sonuc çıkmıyor mu
E Nabizda çıkar mı acaba? Patoloji sonucu çıkıyor mu hiç bilmiyorum.. E nabızda da sorun var galiba, 2 gündür girmeye çalışıyorum giremiyorum..barkod no felan istiyorlar
Benimde e nabız hesabım yok işte. Senin çıkmışmıydı patoloji sonucunE Nabizda çıkar mı acaba? Patoloji sonucu çıkıyor mu hiç bilmiyorum.. E nabızda da sorun var galiba, 2 gündür girmeye çalışıyorum giremiyorum..
Onlar çabuk çıkıyormuş çıktı benim de, sıkıntı yoktuBenimde e nabız hesabım yok işte. Senin çıkmışmıydı patoloji sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?