Kaçıncı günündesin sen şuan?ben hala beklemedeyim geleceği yok sanki
38 oldu bugünKaçıncı günündesin sen şuan?
Sen yolun yarısını bile geçmişsin38 oldu bugün
geçtikte hala gelen giden yok. ilk kürtajda ne güzel 25. gün adet olmuştum. bunda uzadıkça uzadı. Hayırlısı olsun olsun canım bekleyelim bakalımSen yolun yarısını bile geçmişsinama 45 güne kadar beklemek gerekiyormuş. Beklemek çok yorucu değil mi? Ben daha 18.gündeyim. Önceden regl gelmesin diye beklerdik
40 güne kadar normal diye biliyorum canm.38 oldu bugün
Hormonlarımız vücudumuzun dengesi alt üst oluyogeçtikte hala gelen giden yok. ilk kürtajda ne güzel 25. gün adet olmuştum. bunda uzadıkça uzadı. Hayırlısı olsun olsun canım bekleyelim bakalım
İnsanın bekleyesi gelmiyo ki. Sanki boşuna beklicekmişim gibi geliyor bana. Ama sen tabi 3 ay bekle yinede. Kızlar sabrın sonu selametmiş.Kızlar ben de ameliyattan sonra en az 5.6 ay kadar diyordum ama çok beklemekten vazgeçtim. 3 ay bekleyecem sanrm.
streste yok aslında ama niye böyle oldu anlamadımHormonlarımız vücudumuzun dengesi alt üst oluyoçok stres yapıyosan ondan da gecikebilir
40 gün normalse kaldı 2 gün o zaman40 güne kadar normal diye biliyorum canm.
Ben de hep ikizi sterdm. Nasip ve hayırlısı tabi ki. Benim babam ikiz. Genlerde de var:)İnsanın bekleyesi gelmiyo ki. Sanki boşuna beklicekmişim gibi geliyor bana. Ama sen tabi 3 ay bekle yinede. Kızlar sabrın sonu selametmiş.Ve unutmayın ki güzel şeyler olmadan önce işler hep ters gider ben ikiz bebek çok istiyordum belki de rabbim bana bu sefer ikiz nasip etcek. Sabır umut ve dua
Bi kaç gün daha bekle bakalım noluyor. Olmadı doktora gidersin zaten adet söktürücü veriyorlarmışstreste yok aslında ama niye böyle oldu anlamadım
yarın başka bir sıkıntım için gidicem hastaneye onuda sorucamBi kaç gün daha bekle bakalım noluyor. Olmadı doktora gidersin zaten adet söktürücü veriyorlarmış
Ya inşallah nasip olur. Rabbim bi tane aldı 2 tane 3 tane verir inşallahBen de hep ikizi sterdm. Nasip ve hayırlısı tabi ki. Benim babam ikiz. Genlerde de var:)
Sor bakalım bizede haber veryarın başka bir sıkıntım için gidicem hastaneye onuda sorucam
Ciddi misin yaBenim bir tanığın bekarken n hep ikiz isterdi. Evlendi ikizi oldu. Bikaç sene sonra Bi daha oldu. İki defa ikiz. Önceden de Bi kızı vardı. 5 çocuğu var şimdi.
yok canım olmaz heralde eşimde yok diyor çünki.Sor bakalım bizede haber verhamilelik durumu olmaz değil mi şüpheleniyo musun kendinden
40 45 gün içinde geliyor diyorlar ya gelir belkide. Adet belirtilerin var mıyok canım olmaz heralde eşimde yok diyor çünki.
yok canım normalde 1 hafta önceden benim göğüslerim ağrır şişer adet olurum hepsi geçer. kürtajdan sonra 40 güne kadar adet olunur yazıyor doktora mesaj attım bazen 45 güne kadar uzayabilir dedi40 45 gün içinde geliyor diyorlar ya gelir belkide. Adet belirtilerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?