- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
AnaaaAdı lazım değil bir banka var orada çalışsın sevgilisi. Haremlik selamlık çalışıyorlar. Şubelerinde bir tane kadın personel görmedim. Çaycıları bile erkek. Ama gel gör ki müşterilerden kadın olan olabiliyor
Tercihli bir banka kendisiAnaaaBen denk gelmedim hic.
Hesabim yok zaar o bankada.
Bu ilişkiden bi cacık olmazHemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
İs arkadaşının ona asildigini söylemesi zaten düpedüz yalan belli yok yerenneden suphelendirsin ki erkekler gizli gizli yapar neden sorun yaşasın amaç kıskandırmak sizde duşmuşsunuz benim eşim 7 kadının içinde çalışıyor hepside birbirinden güzeller napalim şimdi işten mi çıkartalım adami bir insanın içinde varsa her yerde her koşulda yapacağını yapar kimse kimseyi kandıramaz arz talep meselesi
kesinlikle bir insan şu bana yürüdü bu bana asıldı diyorsa sevgilisine, kesin yalan. asla inanmam. ki yalan olduğunu da kanıtladım bu zamana dek kendi deneyimlerimde. benim ex de iki kez yaptı bunu. neymiş bir tanesini arkadaşı tanıştırmış, kızla önce zıtlaşmışlar sonra iyi anlaşmışlar kız çok sevmiş bayaaaağı bi yürümüş, görüşelim diye mesaj atmış bilmem ne. bizimki istememişmiş zaten kimseyi istemiyormuş. doğum gününe çağırmış cart curt. diğerinde de en yakın arkadaşının akrabası çok beğenmiş hatta evlenmek istiyormuş, arkadaşı da çok övmüş demiş bak çok düzgün kız, ciddi görüşmek istiyor hem çok güvenilir bilmem neBu ilişkiden bi cacık olmazİkiniz de hatalısınız. "Kadın var mı" diye sormanız başlıbaşına saçmalık ve varsa zaten adama hayatı dar edeceğinizin habercisi. O da zaten ilişkiyi sürdürebilmek için yalan söyleyecek kadar basit, sonrasında da "kadın vardı bana yürüdü" diyebilecek kadar pervasız/patavatsız. Özür dileseniz noluuuurrrr dilemeseniz nolur ikiniz de
Kadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim
Öfff sizinki de baya salakmış yaaakesinlikle bir insan şu bana yürüdü bu bana asıldı diyorsa sevgilisine, kesin yalan. asla inanmam. ki yalan olduğunu da kanıtladım bu zamana dek kendi deneyimlerimde. benim ex de iki kez yaptı bunu. neymiş bir tanesini arkadaşı tanıştırmış, kızla önce zıtlaşmışlar sonra iyi anlaşmışlar kız çok sevmiş bayaaaağı bi yürümüş, görüşelim diye mesaj atmış bilmem ne. bizimki istememişmiş zaten kimseyi istemiyormuş. doğum gününe çağırmış cart curt. diğerinde de en yakın arkadaşının akrabası çok beğenmiş hatta evlenmek istiyormuş, arkadaşı da çok övmüş demiş bak çok düzgün kız, ciddi görüşmek istiyor hem çok güvenilir bilmem neben sevmeden nasıl evleneyim falan diyor bir de bana. ne tesadüf ki ikisini de anlattığı dönemlerde biz ayrıydık ama yine de konuşuyorduk. kıskandırmak için yaptı çünkü ikisinin de tamamen yalan olduğunu ortaya çıkardım. gerçekten asılan olamaz mı tabii olabilir ama bu neden sevgiliye ya da flörte söylenir ki? bundan daha saçma bişey var mı. ben de bana sahiden asılanları söyleyeyim de gitsin olay çıkarsın başını derde soksun o zaman. neden bunun olmasını ister bir insan?
bende eşime hiç mi hiç sormadım mesela :)""Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. ""
Hangi çoğu kadın ya o?
belki de bana zarf attı ama ben de kendisiyle çok ciddi düşünmediğim için zarf yere düştüÖfff sizinki de baya salakmış yaaaBu numaralar bayatlamadı mı hala Sevmeden nasıl evlenecekmiş Sen sevsen de evlenemezsin hödük
Çoğu kadın gibi herhangi bir kadın olup olmadığını mı sordunuzHemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Çalışan kadınlar kadar kafanıza taş düşsün diyesim var konu sahibi gibilere. Sanki biz çok hayrandık sizin kıllı, ter kokan, konuşmayı bilmeyen, kadın görse ağzının içine düşen sevgililerine, eslerinize . Hoşuma gitmezdi yazmis birde, o zaman sevgiliniz evde beklesin siz gidin çalışınHosuna gitmezmismis bak sen ya allah razi olsun lutfettin sorun etmezdim diyerek. Magarada yasayanlar kadin erkek bir aradaydi bence onlara hakaret etmeyin.
Bence siz abartiyorsunuz sonuçta adamın ilgisi yok ve bunu da size soyluo kadının yürüdüğünü bence sakin olun ve ilişkinizi bu şekilde öldürmeyin.Hemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
O zaman daha çoook beklersin o özürü.Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Sizin gibi kadınlardan nefret ediyorum. B*ku eşinize, nişanlınıza atamıyorsunuz, masum, kendi halinde çalışan kızlarımıza atıyorsunuz. Bıktım sizin zihniyetinizden.Kadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?