Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımızın her alanında karşı cins olacak, buna iş hayatı da dahil. Kadın varsa ne oluyor ? Karşınızdakinin karakteri sağlamsa sınır koyup çizgisini belli ediyorsa isterse 10 tane kadınla aynı yerde çalışsın. Kaldı ki herkes kendisine asılacak diye bir şey de yok. Yalan söylemesi kötü evet ama sizde fazla baskıcısınız.

biricik sevgiliniz yeni işe girdi kadın başka bir erkekle yakalandı ve biricik sevgilinize yürüdü
ve tabi bunu işten atılınca yaptı sanırım.

Vay be bu durumda da kadın suçluymuş bak sen ya. Sanki kadın tek başına uygunsuz davranmış. Şeytan bu kadınlar erkekleri baştan çıkarıyor hep. Adamlar masum masum oturuyor oysa ki

Gene sevgilisine toz kondurmayan ,aslinda kararı zaten vermiş olan bir üye ve neden sorulduğu belli olmayan bir soru

Kadın işten ayrılınca anlatması çok manidar değil mi? uygunsuz yakalandığı sevgiliniz olmasın sakın

Yapan erkek erkeğe de yapar ya da müşteriyle falan

Kesin öyledir.

Eşim defalarca kez iş değiştirdi normal hayatımda haremlik selamlığa dikkat eden biri olmama rağmen kadın var mı diye hiç sormadım aklıma gelmedi. İş sonuçta evet kadın var derse ne dicem.
Sevgiliniz de başta söylememiş madem sorun çıkacak diye sonradan neden söylüyor o da ayrı saçmalık

Yalan ilişkiyi mahveder. Başında sizin tutumunuz da yanlış tabi iş yerinde kadın da olur erkekte bunun sorgulanması saçma. Bu adam hem yalan söylemiş hem de yürüdüğünü iddia etmiş mide bulandırıcı bir hareket.

Yahu işyerinde kadın olsa ne olur, paranoyaksınız resmen ..

Benim eşimin iş yerinde de kadınlar var, hiç eşime böyle bir soru sormaya ihtiyaç duymadım.
İlerde çalışacağınız zaman ( çalışmadığınızı varsayıyorum) sizin iş yerinizde de erkekler olacak sevgiliniz de neden erkek var mı diye soracak.

Erkek veya kadın kendine ve ilişkisine güveniyorsa böyle bir sorun asla olmaz.

Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışıyorsanız iş yerinizdeki erkekler için bir tehdit unsuru musunuz? Ben iş yerinde kadın var mı diye sormanın mantıklı bir yönünü göremiyorum. Bu kıskançlık değil, hastalık.

Bu ilişki yürümez. İki tarafta da güven yok. Dünya nufusunun %50si erkek, %50si kadınsa, işyerinde de her türlü ortamda da kadın olacaktır. Kadın asılırsa sevgiliniz de gereken tepkiyi verecektir. Siz buna güvenmiyorsanız baştan ayrılın. Siz bu kadar güvensiz, kıskanç ve sorgucu iseniz adam yalan söylemeye başlar, ki başlamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…