- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Gerçekten mi?Adı lazım değil bir banka var orada çalışsın sevgilisi. Haremlik selamlık çalışıyorlar. Şubelerinde bir tane kadın personel görmedim. Çaycıları bile erkek. Ama gel gör ki müşterilerden kadın olan olabiliyor
Her gittiğimde şubeye diyorum neden burada kadın yok kahve mi burası diyeGerçekten mi?
Ben konumda iş arkadaşının işten çalıştığı yerdeki başka bi erkekle uygunsuz bi vaziyette yakalandığı için atıldığı detayını eklemedim, gerek duymadığım için. Yani bahsettiğiniz gibi bir tip değil. En bastaki söylediğiniz de haklısınız adamı öyle bir korkuttum ki, gerçekten söyleseydi büyük ihtimalle kavga ederdik
Vay be bu durumda da kadın suçluymuş bak sen ya. Sanki kadın tek başına uygunsuz davranmış. Şeytan bu kadınlar erkekleri baştan çıkarıyor hep. Adamlar masum masum oturuyor oysa kiBen konumda iş arkadaşının işten çalıştığı yerdeki başka bi erkekle uygunsuz bi vaziyette yakalandığı için atıldığı detayını eklemedim, gerek duymadığım için. Yani bahsettiğiniz gibi bir tip değil. En bastaki söylediğiniz de haklısınız adamı öyle bir korkuttum ki, gerçekten söyleseydi büyük ihtimalle kavga ederdik
Gene sevgilisine toz kondurmayan ,aslinda kararı zaten vermiş olan bir üye ve neden sorulduğu belli olmayan bir soruSevgilinizin çalıştığı iş yeri hakkında : konuyu açarken ; yeter miktarda bilginiz var mı anlaşılmıyordu. Bir an da çalışan kadını da kötü kadın diye etiketlediniz.
Sevgilinizin kötü üslubuna dikkat edin demiştim. Ancak anlaşılan siz de aynı görüştesiniz
Kadın işten ayrılınca anlatması çok manidar değil mi? uygunsuz yakalandığı sevgiliniz olmasın sakınSinirle bir an önce cevap almak için kısaca anlattım. Kadın şuan orada çalışmıyor ve ister inanın ister inanmayın gerçekten durum bu. Hatta başta insanları çok fazla konuşarak oyalıyor diye de uyarı almış. Şimdi sevgiliniz tüm bunları mı takip ediyor dersiniz diye söylüyorum iş yerinin sahibi sevgilimin dayısı ve haliyle biliyor
Yapan erkek erkeğe de yapar ya da müşteriyle falanAdı lazım değil bir banka var orada çalışsın sevgilisi. Haremlik selamlık çalışıyorlar. Şubelerinde bir tane kadın personel görmedim. Çaycıları bile erkek. Ama gel gör ki müşterilerden kadın olan olabiliyor
Kesin öyledir.Kadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim
Dur ortalık karışık zaten. Konu sahibinin aklına sokma böyle şeylerYapan erkek erkeğe de yapar ya da müşteriyle falan
Ben bu kısmı anlamadım; nasıl yani,beni aldatıyormusun diye mi sordun? biri sana asılıyor mu diye sordun?iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum
Yahu işyerinde kadın olsa ne olur, paranoyaksınız resmen ..Hemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?