• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Magarada da kadin olabilir, heryeri kontrol etmek lazim giriste😐

Herkes konu sahibine fazla yüklenmiş de hangi kadın olsa sevgilisi/eşi bir işe ilk başladığında laf arasında sorar kaç kişisiniz, kadın var mı diye. Ne yani siz şimdi bilmiyor musunuz sevgilinizin iş yerinin adı ne, insanlar kaç yaşında, erkekler kadınlar dağılım olarak sayı olarak nasıllar vesaire. Bilmiyorum diyen yalan söyler yani illa ki akşamları iş yeri muhabbeti döner…
Eşim 3 hafta önce iş değiştirdi. İlk akşam bana evde kadın erkek dağılımı, bekar evli erkek, kadın grafiği, son 5 yılın kadın çalışan sayısı, sarışın kadınların esmer kadınlara oranı ile ilgili evde sunum yaptı takım elbisesiyle

Aksini diyen yalan söyler

Sevgilin hakli.
Asiri kontrolcu bir tip oldugun ve muhtemelen sorun cikaracagin icin yalana mecbur birakmissin.
Biraz rahat ol

Biz normal kadınlar bunu yapmıyoruz yalnız.

Bu arada böyle olayların altından genelde adamın yürümesi, diğer kadının yüz vermemesi sonucu hırs yapıp çamur atması çıkıyor. Kürkçü dükkanına dönen adam da egosunu tatmin etmek için hali hazırda cepteki sevgiliye "başka taliplerim de oldu, üzülürsün diye demedim" ayağı yapıyor.

Sizdeki bu mıdır bilemem.
Hiiiç sanmıyorum zaten böyle bir şüphem olsa bu anlamda sorarım😂 Size bilemiyorum ama kıskanç bi kadın sorar. Şimdi hepiniz burda dünyanın en medeni kadınları kesilmişsiniz ama kendinden daha güzel bir kadın ortama girince bile yüz ifadesi değişen, kocasını kıskanan tonla kadın tanıyorum.

Fiziksel olarak mümkün olsa bazı kadınlar eşime sevgilime kadın zorla tecavüz etti derler o istemiyodu da derler
hatta bi programda bir erkek demişti sanırım
Sevgilimden en ufak şüphem olsa terk ederim. Şurda gördüğüm saçmalıklara bak ya. Samimi bir ortam olduğunu düşünüp fazla önemsememiştim sorarken. O bahsettiğiniz kadınlardan değilim "Kemalim yapmaz!" manyaklarından hiç bir zaman da olmadım. Fakat benim fark ettiyseniz sorunum kadın değil. Bu konuda sevgilime güveniyorum öyle bir tip değil yaparsa poposuna tekmeyi yer. Sorunum BANA YALAN SÖYLENMİŞ OLMASIYDI onuda hallettim.

Sevgilimden en ufak şüphem olsa terk ederim. Şurda gördüğüm saçmalıklara bak ya. Samimi bir ortam olduğunu düşünüp fazla önemsememiştim sorarken. O bahsettiğiniz kadınlardan değilim "Kemalim yapmaz!" manyaklarından hiç bir zaman da olmadım. Fakat benim fark ettiyseniz sorunum kadın değil. Bu konuda sevgilime güveniyorum öyle bir tip değil yaparsa poposuna tekmeyi yer. Sorunum BANA YALAN SÖYLENMİŞ OLMASIYDI onuda hallettim.
sizin sorununuz erkeklerle kadınların aynı yerde çalışması değil mi ??
kadın olursa hoşlanmazmışsınız
bi de inanmışsınız kızın sizin sevgilinize asıldığına
millet de sizin sevgilinizi görünce koşup asılıyorlar hemen
ayrıca yorumu size mi yapmışım tekrar okuyun

Herkes konu sahibine fazla yüklenmiş de hangi kadın olsa sevgilisi/eşi bir işe ilk başladığında laf arasında sorar kaç kişisiniz, kadın var mı diye. Ne yani siz şimdi bilmiyor musunuz sevgilinizin iş yerinin adı ne, insanlar kaç yaşında, erkekler kadınlar dağılım olarak sayı olarak nasıllar vesaire. Bilmiyorum diyen yalan söyler yani illa ki akşamları iş yeri muhabbeti döner…

Sevgiliniz kadın yok demesine rağmen aradan zaman geçip kadın için bana yürüyordu demiş, valla bence ilgi hoşuna gitti adamın ve sizi de işkillendirmek istemedi. Sonra kadın işten ayrılınca da nasılsa bir gün duyulur eder ben şimdiden kız arkadaşıma söyleyeyim mantığıyla itiraf etmiş. Siz yalanına kızınca da zeytinyağı gibi üste çıkmış hatasını ört bas etmek için.

Valla bence büyük bir yalan bu, ben olsam güvenemezdim bir daha.

Ya bir de olay sevgiliyi nimet sanıp sanmak değil, bir iş yerinde laubali hareketler yapan ona buna gereksiz cıvıklıklar yapan erkekler olduğu kadar kadınlar da olabilir, bu cinsiyetten bağımsız olarak karakter meselesidir. Yakışıklı olmayan erkeğe de yürüyen çoktur, siz aldatan erkeklerin hepsi Kıvanç Tatlıtuğ mu zannediyorsunuz Allah aşkına çoğu göbekli, gömlek altından atlet giyen kıllı tipler 😂
İşte bunu anlamıyorlar. Ya da ben mi yanlış anlatıyorum anlamıyorum, böyle bir sorudan bu kadar üstüme gelinmesine çok şaşırdım. Çok teşekkür ederim

Mesela siz mi:KK51:insanın kendini bilmesi güzel şey
Bu konuda çeken biri olarak söylüyorum 40 yaşındaki kadınlar bile 20-22 yaşındaki kızlardan eşlerini kıskanıyor ve en ufak hareketinizde siz hatalı oluyorsunuz. Bu yaptığınız karşınızdakini tanımadan linçlemek. Gercekten hiç samimi bir ortam değilmiş.

ahaha bunun feministlikle alakası yok
bunu insanlar 1900 lü yıllarda aştı sen baya geriden geliyorsun
modern yaşamda kadınlar ve erkekler çalışıyorlar :))
dağ evinde miydin haberleşme kaynağın mı yoktu nedir :KK70:
ÇALIŞMASIN MI DİYORUM? KADIN VARSA İŞİ BIRAKSIN MI DİYORUM? KISKANIRDIM TABİKİ DİYE İTİRAF EDİYORUM

Bu konuda çeken biri olarak söylüyorum 40 yaşındaki kadınlar bile 20-22 yaşındaki kızlardan eşlerini kıskanıyor ve en ufak hareketinizde siz hatalı oluyorsunuz. Bu yaptığınız karşınızdakini tanımadan linçlemek. Gercekten hiç samimi bir ortam değilmiş.
Bence siz kendiniz aşırı kıskanç olduğunuz için herkesin sizi kıskandığını zannediyorsunuz. Kişi kendinden bilir işi demişler.

ÇALIŞMASIN MI DİYORUM? KADIN VARSA İŞİ BIRAKSIN MI DİYORUM? KISKANIRDIM TABİKİ DİYE İTİRAF EDİYORUM
ciddi olarak tedavi olmalısın bende sana bunu söylüyorum sen çalışmamışsın belli ki evden dışarı atmışsın dış dünyadan uzaksın ya da ciddi olarak kıskançlık artık hastalık derecesine gelmiş

ciddi olarak tedavi olmalısın bende sana bunu söylüyorum sen çalışmamışsın belli ki evden dışarı atmışsın dış dünyadan uzaksın ya da ciddi olarak kıskançlık artık hastalık derecesine gelmiş
Aman aman kıskanç biri değilim ki normal kıskanırım sevgilimi. Sizleri anlamıyorum bi anda kıskanç, ruh hastası falan ilan ettiniz. Çok sahte geliyorsunuz bana.

Aman aman kıskanç biri değilim ki normal kıskanırım sevgilimi. Sizleri anlamıyorum bi anda kıskanç, ruh hastası falan ilan ettiniz. Çok sahte geliyorsunuz bana.
hanımefendi ben mühendisim 100 erkeğe 1 kız düşüyordu okurken çalıştığım fabrikada tek mühendisim ve tek kadın personelim ne sahteliği :))
erkeklerle sürekli bir aradayım bir kere taciz edilmedim kimseye de asılmadım onlar nasıl personelse bende öyleyim
kadınların çok olduğu zamanlarda da çalıştım kimse kimseye yürümedi
anlıyacağınız o hoşlantılar asılmalar falan karşılıklı olur

hanımefendi ben mühendisim 100 erkeğe 1 kız düşüyordu okurken çalıştığım fabrikada tek mühendisim ve tek kadın personelim ne sahteliği :))
erkeklerle sürekli bir aradayım bir kere taciz edilmedim kimseye de asılmadım onlar nasıl personelse bende öyleyim
kadınların çok olduğu zamanlarda da çalıştım kimse kimseye yürümedi
anlıyacağınız o hoşlantılar asılmalar falan karşılıklı olur
Oluyor, gerçekten oluyor. Erkekleri zaten çoğumuz biliyoruz ama kadınlarda da var bu. 21 yaşındayım ve bir çok kez gördüm hatta bazıları sevgilisi olsa bile kalede kaleci var diye golde mi atmayalım kafasında olabiliyor. Ve inanın öyle manyak bir tip değilim, tamam kızardım ama anlık bi kıskandığım için zaten farkındaysanız ben yalan meselesini sorun ettim

Oluyor, gerçekten oluyor. Erkekleri zaten çoğumuz biliyoruz ama kadınlarda da var bu. 21 yaşındayım ve bir çok kez gördüm hatta bazıları sevgilisi olsa bile kalede kaleci var diye golde mi atmayalım kafasında olabiliyor. Ve inanın öyle manyak bir tip değilim, tamam kızardım ama anlık bi kıskandığım için zaten farkındaysanız ben yalan meselesini sorun ettim
tamam ablacım daha çok küçükmüşsün sen :)
bunlar senin deli çağların
kaleci var gol atmayalım mı falan çok değişik kafalar
sen bir erkeği seviyorsan ve güveniyorsan o da seni seviyor ve sana güveniyorsa tek önemli şey budur
tabi ki insanız kıskanabiliriz ama o böyle birşey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back