Herkes konu sahibine fazla yüklenmiş de hangi kadın olsa sevgilisi/eşi bir işe ilk başladığında laf arasında sorar kaç kişisiniz, kadın var mı diye. Ne yani siz şimdi bilmiyor musunuz sevgilinizin iş yerinin adı ne, insanlar kaç yaşında, erkekler kadınlar dağılım olarak sayı olarak nasıllar vesaire. Bilmiyorum diyen yalan söyler yani illa ki akşamları iş yeri muhabbeti döner…
Sevgiliniz kadın yok demesine rağmen aradan zaman geçip kadın için bana yürüyordu demiş, valla bence ilgi hoşuna gitti adamın ve sizi de işkillendirmek istemedi. Sonra kadın işten ayrılınca da nasılsa bir gün duyulur eder ben şimdiden kız arkadaşıma söyleyeyim mantığıyla itiraf etmiş. Siz yalanına kızınca da zeytinyağı gibi üste çıkmış hatasını ört bas etmek için.
Valla bence büyük bir yalan bu, ben olsam güvenemezdim bir daha.
Ya bir de olay sevgiliyi nimet sanıp sanmak değil, bir iş yerinde laubali hareketler yapan ona buna gereksiz cıvıklıklar yapan erkekler olduğu kadar kadınlar da olabilir, bu cinsiyetten bağımsız olarak karakter meselesidir. Yakışıklı olmayan erkeğe de yürüyen çoktur, siz aldatan erkeklerin hepsi Kıvanç Tatlıtuğ mu zannediyorsunuz Allah aşkına çoğu göbekli, gömlek altından atlet giyen kıllı tipler