Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kendinizi savunma isteğinizi anlıyorum. Ancak her mesajınızda yeni bir hikaye çıkıyor ortaya.

Dayısının yeriyse en başta yazardınız diye düşünüyorum.

İşyeri hakkında ser verip sır vermeyen sevgilinizin dili bir anda çözülmüş , maşallah.

İşyerinde çalışan kadınlara bakış açısı çok çirkin. Başkasının lafıyla siz de kimsenin günahını almayın.

Siz çalışıyor musunuz ?

Ay delireceğim sorum bununla alakalı olmadığı için bilgi vermedim. Sorunum da bu değil ve tekrar ediyorum söylediğim herşey harfi harfine doğru. Dönem dönem çalıştığı bir mekan ve evet dayısına ait. İş yeri hakkında ser verip sır vermeyen biri de değil. 4 yıldır beraberiz ve tabiki genel olarak biliyorum. Mutfakta genelde bizden daha olgun bi kaç abla ve iki tane adam çalışıyor. Bizim yaşlarımızda bi kızın çalıştığını bilmiyordum ve sorunum da kızın asılması/asılmaması değil bana yalan söylemiş olması. Bir kadın olarak kadınları savunmanızı anlayabiliyorum fakat durum bu. Ne eksik ne fazla bu. Dayısının işyeri olduğunu da daha önceki cevabımda belirtmiştim zaten. Son olarak evet çalışıyorum.

gözünüzle bizzat kadının yaptıklarına şahit değilseniz ve o kadın masumsa siz de şuan iftiraya ortak oluyorsunuz.

gözünüzle bizzat kadının yaptıklarına şahit değilseniz ve o kadın masumsa siz de şuan iftiraya ortak oluyorsunuz.
Hadi diyelim ki yanlış anladı asılmadı bu beni gerçekten alakadar etmiyor. Bir kadının ona asılıp asılmaması gerçekten beni ilgilendirmiyor. O karşılık verirse biter zaten o da bunu çok iyi biliyor. Benim sorunum bana yalan söylenmiş olması. Bu arada evet kıskanç bi insanım açık konuşmak gerekirse. Fakat yine de doğru söylemeliydi. Tüm sorunum bu. Aslında soruyu yanlış soran benim sanırım. Bu yalanından ders almasını istiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ha bu arada demin uzunca bir mesajla özrünü de diledi ama şuan buda bana yeterli gelmiyor. İlişkimiz de ilk kez böyle bir yalanına şahit oluyorum

Son düzenleme:
Her kadın gibi demissiniz ama isyerinde kadın var mı?diye soran kadın hastadır.
Yani üzgünüm her kadın bunu sormuyor.
Sevgiliniz de ayrı degisik.
Hee hemen kadın ona yürümüstür
Dünyada tek erkek o cünkü

Yine konunun detayları yorumlara göre geliyordu

Ablacım konuyu öyle bi actınki,biz üst düzey yönetici olarak girdi bi holdinge sandık
Adam ascı kız garsonmus.
Bit kadar mutfakta(hadi büyük olsun mutfak)sirketin cari acıklarını mı konusacaklar?
Yani ortam zaten samimiyet gerektirir.
Sevgiliniz kız bana yürüyo derken ne düsünmüs acaba?
Yemege gidelim demesi kadar norml bisey yok(aksm yemegi dememistir herhdle)
Özetle sevgilin avam bi tip ablacım.
Gelip sana bunları anlatıyorsa.(kızın gecmisteki olayını falan)

Ne diye kavga ederdiniz? İş yerinde kadıb var diye nasıl kavga çıkardı merak ediyorum

Yorumumu duzenliyorum yanlis anlamisim, size sonradan bana asildi vs demesi bence sizi kiskandirmak icin yapiyor. Oldukca cocukca bir davranis

Kadınlar da bı tek sizin sevgilinizi görünce çıldıriyordur kesin erkekkk diye üstüne atlamislardir siz çalışıyor musunuz ya gidin bı iş bulun bence

Her kadın gibi demişsiniz bir kere bile sormadım eşime. İş yerleri karışık ortam. Orda kadınlar ve erkekler değil insanlar var. Çalışıp para kazanıyolar. Bnce ciddi baskı yapıyorsunuz gereksiz yere. Yalan asla mantıklı birşey değil. O da ayrı bir sorun.

Belli ki bir şeyler yaşanmış ve bitmiş. Şimdi kadın size ulaşıp durumu anlatırsa diye önceden önlem alıyor sevgiliniz.

Yooo biz ruh sağlığı normal kadınlar olarak bunu sormuyoruz
Adı lazım değil bir banka var orada çalışsın sevgilisi. Haremlik selamlık çalışıyorlar. Şubelerinde bir tane kadın personel görmedim. Çaycıları bile erkek. Ama gel gör ki müşterilerden kadın olan olabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…