Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sürmezse sürmesin ne olursa olsun bana yalan söylendi ve aptal yerine konmak istemiyorum. Kıskanma meselesinde kendimi dizginleyeceğim ama şuan aklıma bir kere soktunuz ya aptal yerine konuluyorsam fikrini.

Hata edersiniz. Boşuna konuşmuş oluruz burada.
Ben o anlattığım evli çiftteki kadına üzülürdüm mesela. Sanki yabancı bir evrende yaşamış. Ona ne anlatıldıysa doğru bilmiş kendi doğruları olamamış. Okumamış, eğitilmemiş.
Erkekler zayıftır, benim sevdiğim erkeği herkes isteyebilir, başka kadın baştan çıkarır, erkek gider, karısı ortada kalır hikayelerine inanmış.

Bakın ben size büyüğünüz olarak bir tavsiye vereyim. Kıskançlık bir huy olabilir amenna. Herşeyi kıskanıyor da olabilirsiniz..
Şu anda eğitim durumunuzu, sosyal çevrenizi bilmiyorum. Ama okuyun, kendinizi geliştirecek yayınları edinin, sosyal medyada uzmanları takip edin. Kafanızı faydalı şeylerle meşgul edin.

Öğrenciyim. Zaten okuyorum, araştırıyorum, özellike psikolojiye ilgim var. Fakaaat sizin düşündüğüniz gibi bir kız değilim. Her şeyde karşımdaki kadını suçlayan. Kadın gerçekten asılıyorsa bile (ki sorunum bu değil) ben karşımdaki adama bakarım. Erkeklerin hiçte masum olduğunu düşünmüyorum bir kadın olarak.

Hemen ayrılma konusunu açması bana pek normal gelmedi açıkçası. Ben bu süreçte onun da bunu düşündüğü çıkarımındayım. Yürümenin de bin türlüsü var, acaba kadın ne yaptı da sevgilin yürümek olarak adlandırdı?

Ayrılma konusunu açan benim. Oda "bunun için mi benden ayrılacaksın?" diyip kızdı. Sosyal medya hesaplarını, numarasını sormuş. Sonra iş çıkışı beraber yemek yemeyi teklif etmiş.

Kadın olması hoşunuza mı gitmezdi? Şaka mı bu konu?

Nirden biliyorsun e bacım nirden. Daha kadını bugün duydun. Mikemmel erkek arkadaşın mi dedi anlatti

Evet sizinle alakalı değil hatta aslında erkekler bu yürünme konumunda kalmak zorunda bile değil. Her erkek bunu isterse nasıl önleyebileceğini bilir. Bilir ama yapmaz. Sonradan size bu şekilde anlatılıyorsa ben hiç ama hiç güvenemem. Çünkü size anlatırken sorun yaşamamak için kadını aşağılamaya çalıştığı ortada.

Öyle her inşaat da olmaz ama, şehir içi, sokak üstü bir inşaatta işçiler çalışırken sokaktan kadın geçmesi suretiyle sadakatlerini kaybetmeleri ihtimali doğar allah mahfaza, o yüzden şöyle dagbaşı bir TOKİ şantiyesi daha uygun olur kanaatindeyim

Kadın varsa kavga ederdik dediniz ya
Ne için kavga ederdiniz?
Sandığınız gibi bir manyak değilim dediniz diye soruyorum

Kadın varsa kavga ederdik dediniz ya
Ne için kavga ederdiniz?
Sandığınız gibi bir manyak değilim dediniz diye soruyorum
Hiç tartışasım gercekten yok. Sorunumu da hallettim zaten. Çok merak ediyorsanız söyleyeyim bana bunu söyleseydi büyük ihtimalle "sen naptın da kız bu cesareti buldu." Diyerek kızardım. Kadın olması benim için problem değil max ufak tefek kıskançlık olur o kadar. Zaten konumda da mesele bu değil. Sizlerdeki en doğru benim kafasını da anlamıyorum. Hayır bir de "kafanızdaki beni" değerlendiriyorsunuz iyice sinirlerim geriliyor. Şu konuyu yoruma kapatmak istiyorum sadece şuan

Sürmezse sürmesin ne olursa olsun bana yalan söylendi ve aptal yerine konmak istemiyorum. Kıskanma meselesinde kendimi dizginleyeceğim ama şuan aklıma bir kere soktunuz ya aptal yerine konuluyorsam fikrini.

size sizin tepkileriniz yuzunden yalan soylendigi ortada. anneniz de aynisini soylemis. ki yalan da denemez. ilk mesajimda yazdim zaten, cikismaniza gerek yok.

Benim sorum bu değildi ki.
Anlamamışsınız.
"Kafanızdaki soruyu" cevaplamışsınız.
İyice sinirleri geriyorsunuz.
Sizdeki en doğru benim kafası nereden geliyor? Anlamıyorum.
Adamı yalana siz sürüklemişsiniz.
Sizi tanımış ki böyle bir yola başvurmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…