Sürmezse sürmesin ne olursa olsun bana yalan söylendi ve aptal yerine konmak istemiyorum. Kıskanma meselesinde kendimi dizginleyeceğim ama şuan aklıma bir kere soktunuz ya aptal yerine konuluyorsam fikrini.bakın hala güvenimi kaybettiği için gidip bakacağım diyorsunuz, yani yanlışınızı sürdürmek için ısrar ediyorsunuz. gidip bakmanız gibi bir durum sevgilinizin size bu konudaki gibi değil ama gerçek manada yalanlar söylemesine sebep olacak ileride ya da sizinle olumlu, olumsuz her türlü paylaşımını azaltacak. bunları göze alıyorsanız buyrun gidin tabii ama ilişkiniz böyle sürmez bunu iyice düşünün.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi Lesia
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #ilişkiler #yalan
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 598
- 40
Bana şuan yalan söylüyorsa zaten bunu çok basit bir şekilde öğrenebilirim. Gider bakarım, orda çalışan ablaları, diğer iş arkadaşlarını tanıyorum. Dayısının mekanı ve daha önce de ihtiyaç olduğu dönemlerde çalıştığından biliyorum. Güvendiğimden ve sizlerin düşündüğünüz gibi bir manyak olmadığından gidip bakmadım. Yani benim gidemeyeceğim bir yer değil. Şuan güvenimi de kaybettiğinden, emin olmak için bir ara gideceğim bakalım.
Hata edersiniz. Boşuna konuşmuş oluruz burada.
Ben o anlattığım evli çiftteki kadına üzülürdüm mesela. Sanki yabancı bir evrende yaşamış. Ona ne anlatıldıysa doğru bilmiş kendi doğruları olamamış. Okumamış, eğitilmemiş.
Erkekler zayıftır, benim sevdiğim erkeği herkes isteyebilir, başka kadın baştan çıkarır, erkek gider, karısı ortada kalır hikayelerine inanmış.
Bakın ben size büyüğünüz olarak bir tavsiye vereyim. Kıskançlık bir huy olabilir amenna. Herşeyi kıskanıyor da olabilirsiniz..
Şu anda eğitim durumunuzu, sosyal çevrenizi bilmiyorum. Ama okuyun, kendinizi geliştirecek yayınları edinin, sosyal medyada uzmanları takip edin. Kafanızı faydalı şeylerle meşgul edin.
Öğrenciyim. Zaten okuyorum, araştırıyorum, özellike psikolojiye ilgim var. Fakaaat sizin düşündüğüniz gibi bir kız değilim. Her şeyde karşımdaki kadını suçlayan. Kadın gerçekten asılıyorsa bile (ki sorunum bu değil) ben karşımdaki adama bakarım. Erkeklerin hiçte masum olduğunu düşünmüyorum bir kadın olarak.Hata edersiniz. Boşuna konuşmuş oluruz burada.
Ben o anlattığım evli çiftteki kadına üzülürdüm mesela. Sanki yabancı bir evrende yaşamış. Ona ne anlatıldıysa doğru bilmiş kendi doğruları olamamış. Okumamış, eğitilmemiş.
Erkekler zayıftır, benim sevdiğim erkeği herkes isteyebilir, kadın baştan çıkarır, erkek gider, kadın ortada kalır hikayelerine inanmış.
Bakın ben size büyüğünüz olarak bir tavsiye vereyim. Kıskançlık bir huy olabilir amenna. Herşeyi kıskanıyor da olabilirsiniz..
Şu anda eğitim durumunuzu, sosyal çevrenizi bilmiyorum. Ama okuyun, kendinizi geliştirecek yayınları edinin, sosyal medyada uzmanları takip edin. Kafanızı faydalı şeylerle meşgul edin.
- 9 Haziran 2019
- 471
- 885
- 33
- 30
Hemen ayrılma konusunu açması bana pek normal gelmedi açıkçası. Ben bu süreçte onun da bunu düşündüğü çıkarımındayım. Yürümenin de bin türlüsü var, acaba kadın ne yaptı da sevgilin yürümek olarak adlandırdı?Hemen konuya girmek istiyorum, uzun süreli bir ilişkimiz, beni sevdiğine inandığım bir sevgilim var. Yeni çalışmaya başladığı iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Hatta defalarca kez sordum ve cevap hep aynıydı. Dün telefonda konuşurken işe ilk başladığında bi kadın olduğunu, kadının ona yürüdüğünü ama benim kıskançlık yapacağımı bildiğinden, tadımızı kaçırmamak için söylemediğini söyledi. Biraz soğuk davrandım ve en sonunda buna kızdığımı söyledim demin. Sanki hiç yalan söylememiş gibi "sana işte bu yüzden hiç birşey anlatmıyorum" , "bunun için mi benden ayrılacaksın?" vs. demeye başladı. Bu şekilde tepki vermek yerine doğru düzgün özür dileyip, tekrar olmayacağını söylemesini beklerken böyle tepki vermesi iyice sinirlerimi bozdu. Haksız mıyım, sizin tepkiniz ne olurdu?
Güncelleme: Demin bu konuyu annemle konuştuk. "Her iş yerinde kadın da, erkekte olur. Dırdırından korkmuştur senin. Bir daha ne olursa olsun doğruyu söylemesi konusunda konuş" dedi. Bunun ben de farkındayım. Cevap veren herkese bazılarınız biraz fazla kırıcı olsa da teşekkür ederim.
Ayrılma konusunu açan benim. Oda "bunun için mi benden ayrılacaksın?" diyip kızdı. Sosyal medya hesaplarını, numarasını sormuş. Sonra iş çıkışı beraber yemek yemeyi teklif etmiş.Hemen ayrılma konusunu açması bana pek normal gelmedi açıkçası. Ben bu süreçte onun da bunu düşündüğü çıkarımındayım. Yürümenin de bin türlüsü var, acaba kadın ne yaptı da sevgilin yürümek olarak adlandırdı?
- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
Kadın olması hoşunuza mı gitmezdi? Şaka mı bu konu?Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Hoşuma gitmezdiden kastım kıskanırdımKadın olması hoşunuza mı gitmezdi? Şaka mı bu konu?
- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
Herhangi bir kadın çalışandan sevgilinizi kıskanmanız hiç normal değil ama. Böyle takıntılı bi ruh haline bürünüyor musunuz?Hoşuma gitmezdiden kastım kıskanırdım
- 24 Mart 2019
- 2.977
- 4.149
- 133
- 38
Nirden biliyorsun e bacım nirden. Daha kadını bugün duydun. Mikemmel erkek arkadaşın mi dedi anlattiKadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim
- 9 Haziran 2019
- 471
- 885
- 33
- 30
Evet sizinle alakalı değil hatta aslında erkekler bu yürünme konumunda kalmak zorunda bile değil. Her erkek bunu isterse nasıl önleyebileceğini bilir. Bilir ama yapmaz. Sonradan size bu şekilde anlatılıyorsa ben hiç ama hiç güvenemem. Çünkü size anlatırken sorun yaşamamak için kadını aşağılamaya çalıştığı ortada.Kadın hiç sizin bahsettiğiniz gibi bir kadıncağız değil, işten atılma sebebi çalışan erkeklerle kibarca nasıl denir bilmiyorum uygunsuz bi durumda yakalanması. Konuyla benim için pek alakası olmadığından bu detayı vermedim
Öyle her inşaat da olmaz ama, şehir içi, sokak üstü bir inşaatta işçiler çalışırken sokaktan kadın geçmesi suretiyle sadakatlerini kaybetmeleri ihtimali doğar allah mahfaza, o yüzden şöyle dagbaşı bir TOKİ şantiyesi daha uygun olur kanaatindeyimİnşaatta çalışsın bence adam, günlük olarak, patron bazen parasını vermez ama olsun ya sonuçta konu sahibi evlenince "açız ama en azından eşimin yanında, yöresinde kadın yok, çok şükür ya Rabbi!"
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Kadın varsa kavga ederdik dediniz yaBana şuan yalan söylüyorsa zaten bunu çok basit bir şekilde öğrenebilirim. Gider bakarım, orda çalışan ablaları, diğer iş arkadaşlarını tanıyorum. Dayısının mekanı ve daha önce de ihtiyaç olduğu dönemlerde çalıştığından biliyorum. Güvendiğimden ve sizlerin düşündüğünüz gibi bir manyak olmadığından gidip bakmadım. Yani benim gidemeyeceğim bir yer değil. Şuan güvenimi de kaybettiğinden, emin olmak için bir ara gideceğim bakalım.
Ne için kavga ederdiniz?
Sandığınız gibi bir manyak değilim dediniz diye soruyorum
Hiç tartışasım gercekten yok. Sorunumu da hallettim zaten. Çok merak ediyorsanız söyleyeyim bana bunu söyleseydi büyük ihtimalle "sen naptın da kız bu cesareti buldu." Diyerek kızardım. Kadın olması benim için problem değil max ufak tefek kıskançlık olur o kadar. Zaten konumda da mesele bu değil. Sizlerdeki en doğru benim kafasını da anlamıyorum. Hayır bir de "kafanızdaki beni" değerlendiriyorsunuz iyice sinirlerim geriliyor. Şu konuyu yoruma kapatmak istiyorum sadece şuanKadın varsa kavga ederdik dediniz ya
Ne için kavga ederdiniz?
Sandığınız gibi bir manyak değilim dediniz diye soruyorum
Sürmezse sürmesin ne olursa olsun bana yalan söylendi ve aptal yerine konmak istemiyorum. Kıskanma meselesinde kendimi dizginleyeceğim ama şuan aklıma bir kere soktunuz ya aptal yerine konuluyorsam fikrini.
size sizin tepkileriniz yuzunden yalan soylendigi ortada. anneniz de aynisini soylemis. ki yalan da denemez. ilk mesajimda yazdim zaten, cikismaniza gerek yok.
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
Benim sorum bu değildi ki.Hiç tartışasım gercekten yok. Sorunumu da hallettim zaten. Çok merak ediyorsanız söyleyeyim bana bunu söyleseydi büyük ihtimalle "sen naptın da kız bu cesareti buldu." Diyerek kızardım. Kadın olması benim için problem değil max ufak tefek kıskançlık olur o kadar. Zaten konumda da mesele bu değil. Sizlerdeki en doğru benim kafasını da anlamıyorum. Hayır bir de "kafanızdaki beni" değerlendiriyorsunuz iyice sinirlerim geriliyor. Şu konuyu yoruma kapatmak istiyorum sadece şuan
Anlamamışsınız.
"Kafanızdaki soruyu" cevaplamışsınız.
İyice sinirleri geriyorsunuz.
Sizdeki en doğru benim kafası nereden geliyor? Anlamıyorum.
Adamı yalana siz sürüklemişsiniz.
Sizi tanımış ki böyle bir yola başvurmuş.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.