- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
Komik bir durum.. Yaşlarınız kaç?Kadın ona asılmış, sevgilim değil ve bana kadın yok burda demişti sorunda tam olarak bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komik bir durum.. Yaşlarınız kaç?Kadın ona asılmış, sevgilim değil ve bana kadın yok burda demişti sorunda tam olarak bu
Köy kahvesi ve maden ocağı çalışanlarını tercih etmenizi öneririm. Köy kahveleri nde bazen kadın çalışan oluyor gerçi ama 19. yy dan beri maden ocaklarına kadin çalışan alınmıyor . ( Madenlerde çok fazla kadın kaybı yaşandığı için) bu sektörler dışında maalesef! her yerde sizi rahatsız edecek kadar onurlu ve kadın olan çalışanlarla karşılaşırsınızÇalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Fiziksel olarak mümkün olsa bazı kadınlar eşime sevgilime kadın zorla tecavüz etti derler o istemiyodu da derlerVay be bu durumda da kadın suçluymuş bak sen ya. Sanki kadın tek başına uygunsuz davranmış. Şeytan bu kadınlar erkekleri baştan çıkarıyor hep. Adamlar masum masum oturuyor oysa ki
Köydeki olaylar daha sansasyonel benceKöy kahvesi ve maden ocağı çalışanlarını tercih etmenizi öneririm. Köy kahveleri nde bazen kadın çalışan oluyor gerçi ama 19. yy dan beri maden ocaklarına kadin çalışan alınmıyor . ( Madenlerde çok fazla kadın kaybı yaşandığı için) bu sektörler dışında maalesef! her yerde sizi rahatsız edecek kadar onurlu ve kadın olan çalışanlarla karşılaşırsınız
bu normal mi ya? ben çoğu kadın değilmişim demek ki, iş yerinde çalışan kadınlar ne sanılıyor acaba?iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum
Orada da dayılar var, sevgilisine yürürseEn güzeli bir erkek berberi bulmak. Veya kıraathane işleten biri. Kafanız rahat olur.
Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
bu yürümek mi?Direk "bana yürüdü" demedi zaten, sosyal medya hesabını, numarasını istemiş, beraber yemege çıkmayı teklif etmiş falan ben biraz sinirle yazdığım için detay vermedim. Zaten burada ilk sorum Bu kadar yanlış anlaşılabileceğini bilsem daha detaylı sorardım
Ne gerek var bu kadar çabaya. Adamı kafese kapatıp kendisi çalışsın evlenince. Kafasıda rahat ederKöy kahvesi ve maden ocağı çalışanlarını tercih etmenizi öneririm. Köy kahveleri nde bazen kadın çalışan oluyor gerçi ama 19. yy dan beri maden ocaklarına kadin çalışan alınmıyor . ( Madenlerde çok fazla kadın kaybı yaşandığı için) bu sektörler dışında maalesef! her yerde sizi rahatsız edecek kadar onurlu ve kadın olan çalışanlarla karşılaşırsınız
çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum.
Yoo bilmiyorum ben, hiçte sormadım .Herkes konu sahibine fazla yüklenmiş de hangi kadın olsa sevgilisi/eşi bir işe ilk başladığında laf arasında sorar kaç kişisiniz, kadın var mı diye. Ne yani siz şimdi bilmiyor musunuz sevgilinizin iş yerinin adı ne, insanlar kaç yaşında, erkekler kadınlar dağılım olarak sayı olarak nasıllar vesaire. Bilmiyorum diyen yalan söyler yani illa ki akşamları iş yeri muhabbeti döner…
Sevgiliniz kadın yok demesine rağmen aradan zaman geçip kadın için bana yürüyordu demiş, valla bence ilgi hoşuna gitti adamın ve sizi de işkillendirmek istemedi. Sonra kadın işten ayrılınca da nasılsa bir gün duyulur eder ben şimdiden kız arkadaşıma söyleyeyim mantığıyla itiraf etmiş. Siz yalanına kızınca da zeytinyağı gibi üste çıkmış hatasını ört bas etmek için.
Valla bence büyük bir yalan bu, ben olsam güvenemezdim bir daha.
Ya bir de olay sevgiliyi nimet sanıp sanmak değil, bir iş yerinde laubali hareketler yapan ona buna gereksiz cıvıklıklar yapan erkekler olduğu kadar kadınlar da olabilir, bu cinsiyetten bağımsız olarak karakter meselesidir. Yakışıklı olmayan erkeğe de yürüyen çoktur, siz aldatan erkeklerin hepsi Kıvanç Tatlıtuğ mu zannediyorsunuz Allah aşkına çoğu göbekli, gömlek altından atlet giyen kıllı tipler
Arada fıstık atarNe gerek var bu kadar çabaya. Adamı kafese kapatıp kendisi çalışsın evlenince. Kafasıda rahat eder