• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumu ben mi abartıyorum? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalıştığı iş yerinde kadın olup olmadığını defalarca kez sormama rağmen yalan söylemesinden ve üstünden zaman geçtikten sonra anlatmasından dolayı özür dilemesini istiyorum. Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Köy kahvesi ve maden ocağı çalışanlarını tercih etmenizi öneririm. Köy kahveleri nde bazen kadın çalışan oluyor gerçi ama 19. yy dan beri maden ocaklarına kadin çalışan alınmıyor . ( Madenlerde çok fazla kadın kaybı yaşandığı için) bu sektörler dışında maalesef! her yerde sizi rahatsız edecek kadar onurlu ve kadın olan çalışanlarla karşılaşırsınız :işsiz:

Vay be bu durumda da kadın suçluymuş bak sen ya. Sanki kadın tek başına uygunsuz davranmış. Şeytan bu kadınlar erkekleri baştan çıkarıyor hep. Adamlar masum masum oturuyor oysa ki
Fiziksel olarak mümkün olsa bazı kadınlar eşime sevgilime kadın zorla tecavüz etti derler o istemiyodu da derler
hatta bi programda bir erkek demişti sanırım

Köy kahvesi ve maden ocağı çalışanlarını tercih etmenizi öneririm. Köy kahveleri nde bazen kadın çalışan oluyor gerçi ama 19. yy dan beri maden ocaklarına kadin çalışan alınmıyor . ( Madenlerde çok fazla kadın kaybı yaşandığı için) bu sektörler dışında maalesef! her yerde sizi rahatsız edecek kadar onurlu ve kadın olan çalışanlarla karşılaşırsınız :işsiz:
Köydeki olaylar daha sansasyonel bence :KK48:

iş yerinde çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum
bu normal mi ya? ben çoğu kadın değilmişim demek ki, iş yerinde çalışan kadınlar ne sanılıyor acaba?

ben aksine eşimin iş yerinde kadın çalışma arkadaşları olsun isterim, kadın olursa medeniyet olur.

Muhtemelen daha önce bu tarz konularda çok sorun çıkardığınız için yalan söyleme gereği duymuş. Zaten sizde mesajınız da defalarca kadın çalışıyor mu diye sordum demişsiniz. Sevgiliniz camide imam değilse veya sanayide oto kaporta işi yapmıyorsa tabi ki çalıştığı yerde kadın personel vardır. Siz neden bu kadar çalıştığı yerde kadın olmasından rahatsızlık duyuyorsunuz asıl sorun bu bence

Çalıştığı yerde kadın olmasını sorun etmezdim. Evet hoşuma gitmezdi ama sorunda etmezdim mağarada yaşamıyoruz
Direk "bana yürüdü" demedi zaten, sosyal medya hesabını, numarasını istemiş, beraber yemege çıkmayı teklif etmiş falan ben biraz sinirle yazdığım için detay vermedim. Zaten burada ilk sorum🥺 Bu kadar yanlış anlaşılabileceğini bilsem daha detaylı sorardım
bu yürümek mi?
bunun nesi yürümek?
senin sevgilin 10 kaplan gücünde kıvanç tatlıtuğ mu ki millet yürüsün?
ne sanıyorsunuz şu g.tü boklu sevgililerinizi bilmem. yok iş yerinde kadın olmasından hoşlanmam, yok kadın yürümüş... bacım git biraz kendine güvenmeyi öğren sonra da sana yalan söyleyen, o yürüdü bu yürüdü diye ergen ergen konuşup kendini bi halt sanan şu sevgilini sepetle. çünkü bu tarz söylemleri kendine güvenen kadınlara yapamazlar. sen de bu kadar buldumcuk olmazsın.

Herkes konu sahibine fazla yüklenmiş de hangi kadın olsa sevgilisi/eşi bir işe ilk başladığında laf arasında sorar kaç kişisiniz, kadın var mı diye. Ne yani siz şimdi bilmiyor musunuz sevgilinizin iş yerinin adı ne, insanlar kaç yaşında, erkekler kadınlar dağılım olarak sayı olarak nasıllar vesaire. Bilmiyorum diyen yalan söyler yani illa ki akşamları iş yeri muhabbeti döner…

Sevgiliniz kadın yok demesine rağmen aradan zaman geçip kadın için bana yürüyordu demiş, valla bence ilgi hoşuna gitti adamın ve sizi de işkillendirmek istemedi. Sonra kadın işten ayrılınca da nasılsa bir gün duyulur eder ben şimdiden kız arkadaşıma söyleyeyim mantığıyla itiraf etmiş. Siz yalanına kızınca da zeytinyağı gibi üste çıkmış hatasını ört bas etmek için.

Valla bence büyük bir yalan bu, ben olsam güvenemezdim bir daha.

Ya bir de olay sevgiliyi nimet sanıp sanmak değil, bir iş yerinde laubali hareketler yapan ona buna gereksiz cıvıklıklar yapan erkekler olduğu kadar kadınlar da olabilir, bu cinsiyetten bağımsız olarak karakter meselesidir. Yakışıklı olmayan erkeğe de yürüyen çoktur, siz aldatan erkeklerin hepsi Kıvanç Tatlıtuğ mu zannediyorsunuz Allah aşkına çoğu göbekli, gömlek altından atlet giyen kıllı tipler 😂

Son düzenleme:
Her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi, kıskançlığın fazlası daha çok zarar. Kendi kendini yer bitirir, şizofren olur bir kenarda oturursun. Emin ol sevgilin manken de olsa, kadınlar şuna versek diye sıraya geçmezler! Kendine yazık eder, sevgilin olan/olacak erkeklerin elinde bu zaafından dolayı oyuncak olursun. Yapma!

Sevgilinizin doğruyu söylediğini farzedelim; zar zor işe girdi, orada da bir kadın var, sizin sorun edeceğinizi düşünüp söylemedi. Bu kadın da sevgilinize ilgi gösterdi. Sevgiliniz yine aranız bozulmasın diye bunu sizden sakladı. E peki şimdi niye söylüyor?

Sektör ne bilmiyorum ama genel itibariyle kadın erkek beraber çalışılıyor. Sanayide, benzin istasyonunda bile artık kadınlar oluyor.
Her birbiriyle konuşan da asılmıyor, flörtöz yaklaşmıyor yani...
Sizdeki kıskanma potansiyelini bildiği için sizinle oyun oynamaya kalkışmış bence.

Ne gerek var bu kadar çabaya. Adamı kafese kapatıp kendisi çalışsın evlenince. Kafasıda rahat eder🤷‍♀️

Ne kendine ne de karsindakine bunu yapma..
Guvenmeyi dene..
Hakli haksiz kismina girmeyecegim..
Baska bir pencereden bakmayi dene..
Cocugun is yerinde komik bir olay olsa anlatamayacak hale getirmeyin ..
Yeni bir ortam,ortama alisma sureci,birbirlerini tanima sureci.

çoğu kadın gibi herhangi bi kadın olup olmadığını sordum.

Biz normal kadınlar bunu yapmıyoruz yalnız.

Bu arada böyle olayların altından genelde adamın yürümesi, diğer kadının yüz vermemesi sonucu hırs yapıp çamur atması çıkıyor. Kürkçü dükkanına dönen adam da egosunu tatmin etmek için hali hazırda cepteki sevgiliye "başka taliplerim de oldu, üzülürsün diye demedim" ayağı yapıyor.

Sizdeki bu mıdır bilemem.

Herkes konu sahibine fazla yüklenmiş de hangi kadın olsa sevgilisi/eşi bir işe ilk başladığında laf arasında sorar kaç kişisiniz, kadın var mı diye. Ne yani siz şimdi bilmiyor musunuz sevgilinizin iş yerinin adı ne, insanlar kaç yaşında, erkekler kadınlar dağılım olarak sayı olarak nasıllar vesaire. Bilmiyorum diyen yalan söyler yani illa ki akşamları iş yeri muhabbeti döner…

Sevgiliniz kadın yok demesine rağmen aradan zaman geçip kadın için bana yürüyordu demiş, valla bence ilgi hoşuna gitti adamın ve sizi de işkillendirmek istemedi. Sonra kadın işten ayrılınca da nasılsa bir gün duyulur eder ben şimdiden kız arkadaşıma söyleyeyim mantığıyla itiraf etmiş. Siz yalanına kızınca da zeytinyağı gibi üste çıkmış hatasını ört bas etmek için.

Valla bence büyük bir yalan bu, ben olsam güvenemezdim bir daha.

Ya bir de olay sevgiliyi nimet sanıp sanmak değil, bir iş yerinde laubali hareketler yapan ona buna gereksiz cıvıklıklar yapan erkekler olduğu kadar kadınlar da olabilir, bu cinsiyetten bağımsız olarak karakter meselesidir. Yakışıklı olmayan erkeğe de yürüyen çoktur, siz aldatan erkeklerin hepsi Kıvanç Tatlıtuğ mu zannediyorsunuz Allah aşkına çoğu göbekli, gömlek altından atlet giyen kıllı tipler 😂
Yoo bilmiyorum ben, hiçte sormadım .

Bir insan yalan söylemek zorunda olduğu birine neden katlanır
Manyak mı bu insanlar
Yalan söylemek zorunda kalıyorsan o ilişkiden bir halt olmaz
Yalancı korkak bir adam kıskanç kaprisli bir kadın
Evlenipte herşey daha çıplaklaşınca hayatın gerçekleriyle yüzleşince nerede hata yaptık diye düşünürler
Olum hata sizsiniz zaten

Evet erkek arkadaşınızın size yalan söylemesi önemli bir sorun.
Ama zaten ilişkiniz de yanlış giden şeyler var hali hazırda.
Birbirinize uyguladığınız bu karşı cins öcü baskısı, hep sorun olarak çıkacaktır önünüze.
Bu konuda bakış açınızı kesinlikle değiştirmelisiniz, yoksa çok kavgalar çıkar karşılıklı yıpranırsınız.
Teşbihte hata olmaz, sizinkine zorla eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak derler.

Eşim kurumsal firmalarda çalıştığı için kadın arkadaşları olur.
Hatta eski çalıştığı firmalardan bile halen irtibatta oldukları var içlerinde.
Kimiyle tanışırım kiminin adını bilirim sadece.
Benim de okullardan yada çalıştığım yerden irtibatta olduğum erkek arkadaşlarım var.
Ama eş olarak birbirimizi seçtiğimiz sürece o karşı cinslerin hemcinslerimizden farkı yok hayatlarımızda.
Ha bir gün olursa diye kasmam kendimi, çünkü zaten içinde varsa her ortamda yapar.
Benimle yaşanmışlıklarını yeni heyecanlar için yok sayacaksa hayatımda da olmasın zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back