- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi gizemsercan35
PekiBöyle derseniz hemfikir oluruz : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PekiBöyle derseniz hemfikir oluruz : )
Papua Yeni Gine'liyse demekki (tamam tamam vurmayin igrencti biliyorum)bu arada ısrarla yine yerine gine demişsin
hayatda herseyden once oku-oku-oku
kendını kurtar
gine ne ya
Papua Yeni Gine'liyse demekki (tamam tamam vurmayin igrencti biliyorum)
Sercan in ailesinin yerinde olsam ölü taklidi yapardım.
Anne baba icin kiz cocugu cok farklidir. Bence şoka girdiler ve bu yuzden sacma sapan seyler yaptilar yada annen yapti desek daha dogru olur. Ikinizde tekrar dan ailenle konusmayi deneseniz biz yaptik ama nisan takalim neden iyice olayi körüklüyorsunuz diyin. Ailenizin yerinde olsam ki (insallah benim evladimin basina boyle bisey gelmez) nisan takar uzatmazdim konuyu cunku yoksa herkes duyar. Istedikleri kimseye duyurmamak degil resmen ilan etmek istemisler millete. Buda bence şokta olduklari icinYoo. Sırf evlenmek için oğlumla yatan kıza ben sahip çıkmam muhtemelen.
Edit: Yazdım da içime sinmedi sonradan, çok sert girmişim.
Olan olduğu için artık geçmişe diyecek bir şey yok. Sevgilinizin ailesinden beklentiniz olmasın, olmamalı zaten. Naptıysanız siz yaptınız. Sizin kendi annenizi ikna etmeniz lazım bir şekilde.
Papua Yeni Gine'liyse demekki (tamam tamam vurmayin igrencti biliyorum)
Sercan in ailesinin yerinde olsam ölü taklidi yapardım.
Önce düzgün konuş kimsin sen yok Eğlenilecek felan ! Evlenme derken ! Zevkine yatmadim ben onunla namusum hakkımda tek laf diyemessin sen benim kimin sen