Durum o kadar karisikki, ablalarim

Yoo. Sırf evlenmek için oğlumla yatan kıza ben sahip çıkmam muhtemelen.

Edit: Yazdım da içime sinmedi sonradan, çok sert girmişim.

Olan olduğu için artık geçmişe diyecek bir şey yok. Sevgilinizin ailesinden beklentiniz olmasın, olmamalı zaten. Naptıysanız siz yaptınız. Sizin kendi annenizi ikna etmeniz lazım bir şekilde.
Anne baba icin kiz cocugu cok farklidir. Bence şoka girdiler ve bu yuzden sacma sapan seyler yaptilar yada annen yapti desek daha dogru olur. Ikinizde tekrar dan ailenle konusmayi deneseniz biz yaptik ama nisan takalim neden iyice olayi körüklüyorsunuz diyin. Ailenizin yerinde olsam ki (insallah benim evladimin basina boyle bisey gelmez) nisan takar uzatmazdim konuyu cunku yoksa herkes duyar. Istedikleri kimseye duyurmamak degil resmen ilan etmek istemisler millete. Buda bence şokta olduklari icin

Şimdi bu genç kızımızın 5 senelik ilişkisi varsaaaaaa yaşı muhtemelen 15(anlatım tarzından yola çıkarak vardım bu kanıya)
Yattım nedir yaa ?

Al anasını vur kızına.
Kızım 15 yaşında evlenmek için yatılırmı ? Öldünmü anam ?
Bak işler şeye sarmış. Az ortalığı yumuşat sonra Türkçedeki o naif kelimeleri kullanmaya başla ohoooo herşey çok iyi olur.
Ama yattım olmaz. Yattım ayıppppp

Bir totoyla evlilik olsaydi ohoooooo
Genelde senin gibi dusunenler ortada kalir canim
Evlilik disi iliskiye asla karsi degilim ama sevdigin adamla sevdim diye yaparsan ve sonuclarina her turlu katlanacak gucun varsa karsi degilim
Evlenmek icin yattim diyene saygi bile duymaz kimse
Bu yasta bu dusunceler bu laflar pes yani
İnsallah adam seni almadiginda salya sumuk gelip bir konu daha acmazsin

Önce düzgün konuş kimsin sen yok Eğlenilecek felan ! Evlenme derken ! Zevkine yatmadim ben onunla namusum hakkımda tek laf diyemessin sen benim kimin sen

Zevkine yatmadinmi?
Ne icin yattin peki? Ha evet evlenebilmek icindi dimi. Kendi kendime "Sercan pekte hos bi cocuk degil, yakisiklida degl ya icim hic kaynamiyor ama napiyim. Evlenmek istiyorum acilen. Mecburen yatmam gerek boyle bi kisilikle' mi dedin?
Hic zevkle alakasi yok yani diyosun?
Hadi tamda bu sebepten yaptin diyelim, zevkle hiiic alakasi yok diyelim.
Sormazlarmi adama senin kafa yerindemi diye??

Ben kimseye bisy deme hakkim yok, kimisine gore normal kimisine gore degil. O herkesin kendi bilicegi is. Ama ne icin yaptigini burda savunuyosunya. O savunma dedigin seye biz cahillik derjz.

X