Onaylanmaya ihtiyaç duymuyorum. Anneme annem olduğu için saygı duyuyorum ama o her seferinde beni çocuk azarlar gibi azarlıyor defalarca ona yaptığı yorumların moralimi düşürdüğünü vs. Anlattım güzel güzel ama benimle 1 ay konuşmadığı oldu beni çok kolay bir şekilde hayatından çıkarabiliyor ama ben çıkarsam ya da en ufak bir tepki göstersem annesine kardeşine dedikodumu yapıyor bizim kız bana böyle yaptı şöyle dedi vs. Gibi.
Madem istediği olmayınca triplere giriyor oralı olmayın tek yolu oralı olmamak ay anlatsın 7 sülalene anlatsın ne diyecek klima aldı kocasıyla konsere gitti yurtdışına kayınailesine ziyarete gitti nasıl gider mi diyecek :)
Anneniz sizi yönetmek üstünüzde hakimiyet kurmak hayatınızda ve evliliğinizde söz sahibi olmak istiyor ama böyle bi dünya yok hem eşinizde bu durumu farketmesin farkederse sorun haline gelebilir.
benim annemde böyle hiç bir şekilde mutlu olmuyor bişey alsam sinirleri bozulur gezmeye gitsem morali bozulur iki de bir bana rahat hayat yaşıyosun kocanı alıp kahve içmeye gidebiliyosun diyo,işten çıkıp 1 yıl çalışmamayı düşünüyorum 15 gün dur hemen iş bak diyo.
kendileri bunları yaşamadığı için eşleride baskın karakter olmadığı için dişil enerjide bi hayat süremememişler şimdi ister istemez bizimde aynı olmamızı istiyolar.
Eşimin ailesiyle olan yada eşimle küçük bi tartışamamı anlatsam olayı dağ kadar bütüyüyor öylesine anlattığım şeyleri bile hem boşanırım da evine dönerim diye ödü kopuyo hem birileriyle iyi olsam kaldıramıyor.
Mesela geçen eşimin ailesi bize geldi çok sık gelmezler senede 1 2 kendi ailemi de çağırdım güzelce ağırladım herkesi.
Sonradan bana diyor ki çok politikacısın sevmiyorum diyosun ama 4 4 lük ağırlıyosun yok davet ediyosun bilmem ne değişik değişik imalı imalı konuşuyor.Halbuki çağırmadım ama orası da tek benim evim değil.
yani anlayacağınız bana kendi kendine küsüp kendi kendine barıştığı çok oluyor boşverin oralı olmayın:)