• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yanlış mı düşünüyorum?

Bir arkadaşım var. Aynı zaman da eskiden eltimdi bu kişi neredeyse şuan ayrı şehirlerde olsak da 15 yıldan fazla birbirimizi tanıyoruz. Ben eşimden ayrılsam da o aramızdaki samimiyet bitmedi görüşmeye devam ettik. Bana 1 ay önce biz sana geleceğiz ama günü ayarlayamadık demişti. Dün de gece 2.30 gibi telefonum çaldı açtım eski kayınvalidem. Ne yapıyorsun uyuyor muydun dedi bende evet uyuyordum ama sorun değil hayırdır inşallah dedim oda biz az önce konuştuk yarın sana gelecektik dedi bende işe gideceğimi ve müsait olmadığımı söyleyip haftaya beklerim tabiki dedim. Biraz bozuldu ve kapattık. Daha sonra 3 gibi ise eski eltim olan arkadaşım aradı bizi neden kabul etmedin dedi annem seni aramıştı dedi bende ben sizi bilmiyordum ama onunla ilgisi yok ben kamu da çalışıyorum öyle rapor almadan kafama göre ben bugün işe gelmiyorum diyemem dedim baktım telefon hoparlör de telefon eski kaynım konuşmaya başladı. Annem sorun değil belki onu istemeyebilirsin hakkındır ama biz seni ve çocuğu görmeye gelecektik hemde gezecektik dedi annemde torununu özlemiş sevecekti dedi. İşine saygı duyuyorum ama bende senin için 2 bin tl ayırmıştım yol için ama sorun değil Antep deki arkadaşımı aradım 7 bin tl verip oraya gidicem hiç sorun değil vs dedi kapattık telefonu. Ben tabi sabah kusura bakmayın diye tekrar mesaj olarak izah ettim. Çünkü benim için arkadaşım değerliydi onu kırmak geri çevirmek istmezdim. Ama gece 2 de arayıp eşinin öyle demesi çok görgüsüzce geldi arkadaşımın ise hiçbir şey dememesi biraz zoruma gitti. Üstelik ben ailemle yaşıyorum bir anda onları eve davet edemezdim de. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Gece ikide misafirlik haberi mi verilir çalışan insana nerden baksan görgüsüzlük. Üstelik sen işte iken ne yapacaklar ki? Salla üzülme de para muhabbetleri ucuz işler saygısızlık. Hem suçlular hem güçlüler. Gündüzler torbaya mı girmiş hiç değilse bir iki gün önce haber eder insan baskın yapar gibi gelinir mi?

Bana arka fonda başka bir olay dönmüş gibi geldi eltin kaynın kv den gece saat 3 te uyanık olup bu konuyu o saatte konuşmaları seni aramaları filan bi tuhaf.
Ayrıca senin kamuda çalıştığını da aile evinde kaldığını da bilmiyorlar mı biliyorlar.
Bana hiç normal bir durum gibi gelmedi bence konunun üstüne hiç düşme oralı olma darılacak bi durum yok.
Bınun altından başka bişe çıkar başına kim bilir ne çorap öreceklerde o saatte uyku tutmadı bunları gecenin 2 sinde yolculuk kararı alıyorlar

Sizi görmeye geldikleri yok. Gezecekler ya da bi işleri var kendilerine kapi aramişlar niye takiyorsunuz ki? Ona 7bin verecegiz demesinden belli zaten amacin sizi gormek olmadigi.
Kimse ziyaret edecegi insani gecenin 2sinde aramaz boyle israr etmez sacma sapan bisey var ben olsam almam eve

Anne babamı akşam dokuzdan sonra -zorunluluk olmadıkça- aramıyorum. Bir de kabul edemediğiniz için gerilmişler.

İnsanlar ne hadsiz ya. Hiçbiriyle görüşmem ben olsam.

Gece arayıp sana geleceğiz demek ne demek ya günler çuvala mi girdi. Gece telefon çalsa kalbim pırpır açarım bide açıklama yapmisiniz muhatap olmayin

Bir arkadaşım var. Aynı zaman da eskiden eltimdi bu kişi neredeyse şuan ayrı şehirlerde olsak da 15 yıldan fazla birbirimizi tanıyoruz. Ben eşimden ayrılsam da o aramızdaki samimiyet bitmedi görüşmeye devam ettik. Bana 1 ay önce biz sana geleceğiz ama günü ayarlayamadık demişti. Dün de gece 2.30 gibi telefonum çaldı açtım eski kayınvalidem. Ne yapıyorsun uyuyor muydun dedi bende evet uyuyordum ama sorun değil hayırdır inşallah dedim oda biz az önce konuştuk yarın sana gelecektik dedi bende işe gideceğimi ve müsait olmadığımı söyleyip haftaya beklerim tabiki dedim. Biraz bozuldu ve kapattık. Daha sonra 3 gibi ise eski eltim olan arkadaşım aradı bizi neden kabul etmedin dedi annem seni aramıştı dedi bende ben sizi bilmiyordum ama onunla ilgisi yok ben kamu da çalışıyorum öyle rapor almadan kafama göre ben bugün işe gelmiyorum diyemem dedim baktım telefon hoparlör de telefon eski kaynım konuşmaya başladı. Annem sorun değil belki onu istemeyebilirsin hakkındır ama biz seni ve çocuğu görmeye gelecektik hemde gezecektik dedi annemde torununu özlemiş sevecekti dedi. İşine saygı duyuyorum ama bende senin için 2 bin tl ayırmıştım yol için ama sorun değil Antep deki arkadaşımı aradım 7 bin tl verip oraya gidicem hiç sorun değil vs dedi kapattık telefonu. Ben tabi sabah kusura bakmayın diye tekrar mesaj olarak izah ettim. Çünkü benim için arkadaşım değerliydi onu kırmak geri çevirmek istmezdim. Ama gece 2 de arayıp eşinin öyle demesi çok görgüsüzce geldi arkadaşımın ise hiçbir şey dememesi biraz zoruma gitti. Üstelik ben ailemle yaşıyorum bir anda onları eve davet edemezdim de. Sizce yanlış mı düşünüyorum?
Bu insanlar hala sizin kayın aileniz gibi davranıyorlar, en zoru başarıp kocayı başınızdan atmışsınız bunları ne diye konuşturuyorsunuz?

Görgüsüzlük hafif kalır. Gece 2 de 3 te sana geleceğiz ne demek? Gezmeye gelecekmiş sizide aradan çıkartmak istemişler. Boşverin isabet olmuş

Back