Durum o kadar karisikki, ablalarim

Namuslarıyım derken sercanın ailesinden mi bahsediyosun kendi ailenden mi ?
Hoş gerçi namus kavramını farklı da algılıyorsun herhalde.
Boşver sercanı ananı babanı milleti de önce büyü canım. Biraz olgunlaş.
Kafandaki düşünce yapını bi değiştir.
Bu süreç içinde başka hatalar yapma (!)
Başladıysan ve kendini tutmazsan devamı gelir, yapma.

Hayatında bol şans.

Annen de sen de bir tuhafsınız valla.
Yatabilirsiniz kalkabilirsiniz, erkek arkadaşın seni bırakıp başkasıyla da çıkabilir senle yattı diye seninle evlenme zorunluluğu yok.
Sende 18 yaşını geçmişsin hür iradenle birlikte olmuşsun, silah zoruyla değil.
Bu arada genelde erkek aileleri bir şey demez oğullarının bir şeyler yapmasına, kız aileleri daha titiz olur bu konuda namus gitti vs diye
Yani sen bence o ailenin " o bizim namusumuz git evlen" demesini bekleme, çoğu Türk erkek annesi gibiyse aslan oğlumun elinin kiri eğlenmiş der geçer giderler.
Annene de söyle bi hata yapmışsın ama 7 sülaleye duyurup daha fazla rezil etmesin seni

Evlenmek için mi bunu yaptın ? Ablalarım dediğine göre de yaşında geç. Yazık... Hata yapmışsın güzelim artık mantıklı düşün öyle karar ver. Neticede annen senin düşmanın değil ve kötülüğünü istemez.

Ah nasıl da üzüldüm ablam ya,, kadersiz yavrum
Resmen '' Evlenmek İçin Yatmışsın '' ve onlar namuslarına sahip çıkmamışlar
Büyük ayıp , oysa oğlan artık senin tapulu malın oldu senin de sahibin di mi ama:KK8::KK8:

Ne günlere kalmışız yahu.

Oğlan senide istemez yakında ailemin istemediğini ben niye isteyeyim üstelik annenin yapmadığı kalmamış o insanlara..

Yazık...

Bak ablacım seversin aşık olursun görüşürsün herşeyin bi dozu vardır zaten anneyle baba da ayrılar nedemek yattım erk arkdaşımla annemde msjları yakaladı madem erk arkadaşın çok seviyo seni en başından dürüstçe gelip annenle tanışıp niyetinin ciddi oldugunu belirtseymiş sen nasıl böyle bişeye cesaret edersin kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaptıgın affedilir değil bi anne için çok acı verici bir durum ne zorluklarda büyütmüştür seni o özel anı bir tek eşinle paylaşmalıydın ileride evlendiğnde belkide erk arkadaşın alacagını almış zaten tekmeyi basacaklar sana sanki resmi nikahlı karısımısın erkeklerin zaten 5 dklik zevkleri önplandadır herzaman ben anneciğine üzüldüm

Sevdigi icin yatmis anladigim kadariyla ama ilerde evleniriz diye dusunmus.. Bence bi araci bul ailenle diger aileyi baristirsin. Boyle yapmakla annen sana zarar veriyor.. Hepten ayrilsaniz daha cok kizar yattigin adamla evlenmedin diye onu dusunemiyor mu? Sen ailenin evinden cikma baska yerde yatma, kacma. Birlikteliginizi devam ettirin sevgilinde kendi ailesini yumusatmaya calissin ortak bi yerde bulusun

Ablalarim , durum o kadar çok karışıkkı, lütfen cevap yazın yorum yazın, fikirlerinizi okadar ihtiyacım var ki. Erkek arkadaşımla 5 senedir bir ilişkimiz var , gayet herkesin bildiği ailelerin bildiği. Ben salak gibi mesajları silmemistim annem okumuş mesajlarını , yattigimizi öğrenmiş, okadar berbat haldeyim ki 3 gündür yemek yemiyorum. Ben pişmanlık olarak görmüyorum ben sevdim, cok sevdim. 1 gün goremesem Kahroldum! Annem söyledi böyle böyle diye sustum cevap vermedim kafamı tooluycam konuşuruz dedi. Tamam dedim. , erkek arkadaşım ailesi ben çesmeye gittik o gün daha onceden planlanmisti erkek arkadasima annem mesajlar atmış neler neler saydirmis, tamam dedi erkek arkadaşım nisanlanak im. Ben tamam dedim, ondan sonra akşam dönerken babasını aradı ablasi, hem babam hem annem ablasına ağır küfürler etmiş, hem de çok. Öldürmekle tehdit ablalarim ben baba yüzü görmedim. Bir kere öpmedi sadece kütükte babam. Görsem hatırlamam asla , annem sürekli hakaretler o gün eve gittin kovdu beni almadi , dışarı çıktım. Erkek arkadasima gittim ailesi biz de kal dedi. Kalmadim arkadaşımızın evine gittik ama annem kız da kaldım diye biliyor , sabah Gine aradı küfürler etti , erkek arkadaşım dayanamadi seninde allah belanı versin dedi ama ne laflar etti tahmin edebilyorsunuzdur, konuştum annemle tamam dedi, susucam dedi. Zaman geçsin dedi. Konuşuruz dedi. Dün Gine ablasına bizim konuşmalarımizin resmini atmış. Erkek arkadasimin ailesi artık beni istemiyor. Nasıl ailesi var diye haklı dir. Ama ablalarim ben yattım diye daha çok sahiplenmeleri gerek mezmi namus sonuçta. Namuslariyim, ve biz hala çıkıyoruz. Gizli yurutelim dedik, 2 hafta ben demiycem eve geç gidicem. En son sercanin beni zapt ettiğini anlayacak. Annem demiyor ki nisan takalim diye dünden raziyiz. Ben çok seviyorum onu , ben evlenmek için yattım. Yardım edin. Nolur.
Millet helaliyle vajinusmus yaşar baskasida gider yatar. Bu durumlar mide bulandirici.

Önce düzgün konuş kimsin sen yok Eğlenilecek felan ! Evlenme derken ! Zevkine yatmadim ben onunla namusum hakkımda tek laf diyemessin sen benim kimin sen

Zevkine yatmadıysan niye yattın? Çıkarın mı vardı? Ben genelde zevkine yatıyorum. Diğeri daha ahlaksızca değil mi? :KK53:

evlenmeden cinsel iliskiye (yatmaktan kasit bu diye dusunerek yaziyorum) ben de karsi degilim sonucta kadinlarin da hormonlari var ama evliligi garatilemek icin yatmak degil nikah, imza , evlilik cuzdani falan lazim.

Bana evlilik dışı beraberlikler hoş gelmiyor kardeşim benim görüşüm bu. Sana uyar uymaz.
Ben sizin görüşünüze bir şey demedim. Hoş gelmek, onaylamak zorunda da değilsiniz zaten.

Sadece bununla milletin vajinismus olması arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuzu merak ettim.

Yani şuraya baglayayim. Insan evlendiği halde bu tür durumlara karşı kendini tam adapte edemezken evlilik dışı onunla bununla birlikte olup sonra da aglayip zirlayan biri bana etik gelmiyor. Kız yazmış ki namusuna sahip çıkmadı e sen önce kendi namusuna sahip mi çıktın ki elalemden bekliyorsun

Yani şuraya baglayayim. Insan evlendiği halde bu tür durumlara karşı kendini tam adapte edemezken evlilik dışı onunla bununla birlikte olup sonra da aglayip zirlayan biri bana etik gelmiyor. Kız yazmış ki namusuna sahip çıkmadı e sen önce kendi namusuna sahip mi çıktın ki elalemden bekliyorsun

Böyle derseniz hemfikir oluruz : )

X