Durum o kadar karisikki, ablalarim

Evlenmek için mi yattın?

Ayrıca kimse kimsenin namusu değildir. yani sen Sercanla yattın diye ailesinin namusu değilsin, sana daha da sahip çıkmak zorunda değiller.
Sen kendi namusundan sorumlusun..

Ayrıca annen hani mesajları okumuştu. Kadın ne ara sizin mesajlarını foto çekti de Sercana ailesine attı?

Dallas gibi mübarek..

Evlenmek için yattın ama eğlenilerek ortada kaldın o zaman.

Herkeste oluşan intibaa gibi bendede oluştu. Evlenmek için yattım'ı okudum. sonrası error :KK12: yattıysan yattın. kimse namusum diye sana illa sahip çıkacak değil, görmüş oldun bunu. Annen kızmakta haklı, ama aşırı derece küfürler gırla gittiyse biraz haksız. iki gün sonra ayrılırda erkek arkadaşın yüz çevirirse şaşırma, hayat böyle yavrucak. Büyüdükce anlarsın. Şu saatten sonrada sen herkesin yüzüne nasıl bakarsın bilemedim.

Bikere yatmak ne cirkin bi tabirdir ya birlikte olduk de bari....resmen sercan sennle evlensin diye kendini garantiye almak istemissin...ailesinin boyle bi mecburiyeti yol canm.kaldiki o kadar hakarete bu saatten sonra istememeleri normal.sercaninda bu duruma ne kadar dayanicani bilemiyrm sonucta ailesi istemiyosa

Canim once sakin olmaya caliş.tatli dil yilani deliginden cikarir.once işe anneni yumusatmakla basla.
Eger mumkunse karsi tarafin gonlunu almaya calisin annenini sinirledirecek bisey yapma suyuna git
Cunku ortaligi birbirine katmis kızınca.güclu dur ayrilirsan da dunyanin sonu degil.herkes hata yapar

Evlenmek için mi yattın?

Ayrıca kimse kimsenin namusu değildir. yani sen Sercanla yattın diye ailesinin namusu değilsin, sana daha da sahip çıkmak zorunda değiller.
Sen kendi namusundan sorumlusun..

Ayrıca annen hani mesajları okumuştu. Kadın ne ara sizin mesajlarını foto çekti de Sercana ailesine attı?

Dallas gibi mübarek..

Evlenmek için yattın ama eğlenilerek ortada kaldın o zaman.
Önce düzgün konuş kimsin sen yok Eğlenilecek felan ! Evlenme derken ! Zevkine yatmadim ben onunla namusum hakkımda tek laf diyemessin sen benim kimin sen

Çoluk çocuk evlenmek için yatarsa böyle olur..

Ne demeli ki sana saçma sapan bişeye bulaşmıssın..

Annenin yaptığı ayrı Bi tuhaf..

İşin sonu belli zaten..kimse sizi evlendırmez..oyle yattığınızla kalır..baska dunyalara akarsınız..

Önce düzgün konuş kimsin sen yok Eğlenilecek felan ! Evlenme derken ! Zevkine yatmadim ben onunla namusum hakkımda tek laf diyemessin sen benim kimin sen

Kendi isteğin ve arzunla değil de sırf sonu evlilik olur umuduyla birlikte oldu isen daha kötü değil mi ? Karşındaki insanla kendi isteğinle beraberlik yaşamadı isen bir ömür aynı hayatı paylaşmayı neden istiyorsun ?

Zevkine yatmadınız mı? O daha kötü.

Kimseyi suçlama veya kimseden beklenti içinde olma hakkınız yok. Kendi kararınızı verdiniz, şimdi de başınızın çaresine bakmalısınız. Ya anneninizi ikna edeceksiniz -ki diğer ailenin bu kadar rezillik karşısında onay vermeme ihtimali var- ya da bu şekilde devam edeceksiniz hayatınıza.

Eski Türk filmlerini izleyip izleyip sonra hayatınızı zehir ediyorsunuz işte böyle. Ablacım kalmadı artık - senin artık namusunum benimle evlenmek zorunasın diyip başına silah dayamalar. Tercihinle, bile isteye birlikte olmuşsun hayatta herşey olabilir evlenmek zorunda değilsiniz. Namusta sadece zar değil.

Bekaretimi verdim, onların namusuyum sanıyorsun galiba?
Sanmaya devam et..

Kimse kimsenin namusundan sorumlu değildir, anne ve baban da dahil. Kimse seni sırf birlikte oldunuz diye sahiplenmek zorunda değil. Ben olsam böyle sorunlu bir aile ve gelin ben de istemezdim, yalan söylemeye gerek yok, hele ki evlenmek için yattım diyen biri olursa bu. Ben istemezdim oğlum evlenirse evlenirdi, önüne taş koymazdım.
Sana edebileceğim tek yardım, oku kendi ayakların üzerinde dur nasihatı olabilir. Üzülmeye mahkum bir zihniyetin var çünkü. Değiştirmen gerekli.

zevkine yatmadın, evlenmek için yattın...çocuğu kafeslerim filan diye mi düşündün? evlenmeden cinsel ilişkiye karşı değilim ama şu zihniyete karşıyım. mal mıyız biz sevişince adama kendimizi mi tapuluyoruz? ya da adamın tapusunu mu alıyoruz? istedim seviştim de, böyle desen kimseyi ilgilendirmez.
sorununa gelince aileler çok yanlış bir şekilde yüz göz olmuş, hakaretler vs havada uçuşmuş umarım toparlarsınız.

Annenin yaptıkları ve senin mentaliten bana anasına bak kızını al lafını hatırlattı.

Kusura bakma da çocuğun ailesi haklı yani seni yargılamak kimseye düşmez ama burada böyle bir konu açıp böyle alenen yanlış düşünceleri normalmiş ve etikmiş gibi savunursan bu sözleri duyarsın. Zevkimden değil zorunlu yattım demek... neyse yorum yok...

Oğlan anneleri oğlunun her yattığının namusuna sahip çıkmak zorunda da değil. Bence çok mükemmel insanlarmış ki senin mücadele etmişler bir süre bile olsa...

X