- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi mavihayall
-
Çok içime kapanık korkak özgüvensizim orta okul ve lisede güzellik konuşmazdım kızlar sıralama yaparlardı en çirkin hep ben olurdumnıye herkesle bır guzellık konusmanız oluyor nıye habıre guzellık konusuyorsunuz neden sıze boyle demelerıne ızın verıyorsunuz
dunyanın en cırkın kızı sensın dıyene bende beynın olmadan nasıl yasıyorsun merak edıyorum nıye demıyorsunuz ?
valla ablana şaşırdım kaldım. diğer arkadaşınla da görüşme bence. kilo verilir herkes alabilir. hem bazı insana kilo çok yakışır. aslında karşındakinin sana değer vermesini istiyorsan önce sen kendine vereceksin. sen kendini öyle bir anlatmışsın ki yani başkasının sana kötü bir şey demesine gerek yok. önce içinde kendinle barış canım. kendine ulaşabileceğin küçük hedefler koy mesela seni rahatsız ediyorsa kilon de ki 2 ayda 1 kilo ya da yarım kilo vercem deyip yürüyüşe ve beslenmeni ona göre tabi sağlıklı bir şekilde ayarla. hamur işi şeker çıkartılınca baya bir gider. ha bazen kilo veremezsin sayar yerinde geçmişte ben de almıştım bir dönem ama sağlıklı beslenme şekline geçip her gün 10000 adımı kendime hedef koydum ve verdim. bu sırada bana kötü söz söyleyen kişilerden de uzaklaştım valla. hiç gerek yok. bazı aylar 1 gr bile veremedim ama değiştirmedim de alışkanlığımı. ama tabi bunu yaparken sakın ulaşamayacağın uçuk hedefler koyma kimse 1-2 ayda zayıflayamaz. yüzünün şeklini mi beğenmiyorsun yüz yogasına başla. burnunun şekli dudakları değişen bu şekilde insanlar var. çok değil 30 dk ayıracaksın kendine bunun için. yani seni yoran insanlardan uzaklaşıp kendine odaklan canım. sen kendini sevdikçe insanlar da sana değer vermeye başlıyor göreceksin.İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Bence senin problemin çevren. Saygılı insanlarla arkadaşlık kur bak hayatın nasıl değişiyor. Ablan da olsa kim olursa olsun böyle davranmalarına izin verme. Eksiklerini söyleyen olursa sen de onlara söyle elbet vardır onlarında. Dalga geçenle dalga geç. Özenli temiz giyin, cildine saçlarına iyi bak. Güzel kok. Gerisi fasa fiso. Kilo dediğin alınır verilir, insanlık bununla ölçülmez. Kişisel gelişim videoları izlemeni tavsiye ederin ya da kitaplar okumanı.İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Kendinize güvenerek... Özgüven bir çok insanın sorunu. Ben mesela meditasyonlarla, olumlamalarla daha pozitif bakmaya başladım her şeye. Size de iyi gelir eminimÇok teşekkür ederim ben yapı gereği çok suskunum cevap veremem nasıl güçlü özgüvenli olabilirim?
Seni antidepresan kullanmanmaya sevk edecek herkesi hayatindan uzak tut. Kendi sagliginiz icin kilo vermeniz gerek.Ayrica burnunuz kiriksa da yine sağlığınız icin tedbirinizi alin. Hicbirimizin guzelligi kalici değil. Ayrica da kimler kimlerle... bakiyorsun adam yakışıklı ama 2 kelimeyi bir araya getirip cümle kuramiyor, şiddet bagimlisi, agzi bozuk yahut cok güzel bir kadının zekasi yerlerde, oturup sohbet edemeyecegin birisi bile degil... Güzellik görecelidir kimse kimseye cirkinsin ithamlarında bulunamaz. Kendinizi duydugunuz laflar yüzünden sevmemezlik yapmayin. Tüm uzuvlariniz yerinde, sagliklisiniz.... Kimse kimseye benzemek zorunda degil. Dogru bir makyaj herseyi degistirir. Size hakaret edip asagilayan tum insanlardan uzak durun. Milletin isi gücü yok vallahi ya ayni fabrika çıkışı gibi çoğu insan. Dolgulu dudaklar, estetikli, botokslu yüzler, kilo kilo makyaj... Kendiniz olun ama sagliginizi ihmal etmeden. Siz bu hayatta biriciksiniz ozguveninizi kendinizin yikmaniza bile izin vermeyinİyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?