- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 26
-
- Konu Sahibi mavihayall
Çok teşekkür ederim ben yapı gereği çok suskunum cevap veremem nasıl güçlü özgüvenli olabilirim?Kendi değerinizi başkalarının belirlemesine izin verirseniz çirkin hissedersiniz tabii. Ben hayatımda çirkin bir insan görmedim. Sizin de çirkin olmadığınıza adım gibi eminim. Güzel bakan gözler güzel görür. Eğer kendinizi daha iyi hissedicekseniz önce kendiniz için kilo verebilirsiniz. Sağlıklı beslenip kendinize bakabilirsiniz. Ayrıca bana mesaj atabilirsiniz size meditasyon önerebilirim
Teşekkürler fakat orta okuldada bana çok çirkinsin derlerdi lisedede sınıfımdakiler dünyanın en çirkin kızı sensin demişlerdi büyüdüm 22 oldum hala aynı değişen bişey yokBana atabilirsin resim bakalim dunyanin en.cirkin kizina ?
Kuzum yuz guzelligine takili insanlar kendi guzellik algisindan baskasina guzel demez misal ablan ,o bahsettingin iki erkekten biri olan ayi ya girmiyorum.bile...oturup kalkma boyle insanlarla bu tarz insanlar senin kendinle ilgili algini bozmus ,cook umursamaz insanlar disinda herkes hakarete ugradiginda kendini cirkin.hisseder ama her konusulani gercekmis gibi algilama dunya deliyle.dolu misal cevren
Ozguven videolari izle (beyhan budak mesela)boyle sacmalikla karsilasinca kirmadan.cevabini ver ezilip buzulme ,baskasinin.yuzune gozune yorum yapan begenmeyen insanlarin kendiyle sorunu var seninle alakali degil gereksiz beyinlerini etrafa sacmaya bayiliyorlar ama zekice verilen.cevapla haddleri bildirilmeli
Mesele ne biliyor musun?onlar öyle dedikçe sen üzülüyorsun, onlar da senin üzüntünü görüp daha çok üstüne geliyorlar. .umursamazsan bir süre sonra onlar seni üzemediklerini görüp susacaklar...aileni atamazsın ama arkadaş çevreni değiştirebilirsin.Teşekkürler fakat orta okuldada bana çok çirkinsin derlerdi lisedede sınıfımdakiler dünyanın en çirkin kızı sensin demişlerdi büyüdüm 22 oldum hala aynı değişen bişey yok
ben konudan sızın cırkın oldugunuzu degılİyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
Ah kuzum yaşın daha çok genç ama benim anlamadığım çevrenin bu denli densiz olması nasıl olurda bu insanlarla bu kadar muhattap olabiliyorsun bende tam dün gece kendimi çirkin bulduğum ile ilgili konu açacaktım hatta fotoğrafımı bile çekmiştim isteyen olursa diye sonra kendimi ifşa etme fikri çok sıcak gelmedi. Bütün özelimi burda paylaştığım için.İyi günler herkese. Son zamanlarda beni çok üzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve küçüklüğümden beri herkes bana çok çirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var çok güzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya düştüm boyum 165 yüz olarak esmerim burnum kırık göz altlarım mosmor dudaklarım incecik özelden foto isteyen olursa atarım geçen ablamlarla öseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi söyledim ablamda sen güzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya büyük o sebeple dikkat çektiğin için veriyorlar dedi. Bende yüzüne bakılmayacak kız değilim dedim güldü he çok güzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca çok güzel olduğunu düşünür. 2.olay ise bahsettiğim güzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi güzel kız diyecem ama beni bu çirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip çirkin değersiz hissediyorum hal böyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat küçüklükten beri çirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hiç bilmiyorum ki
nıye herkesle bır guzellık konusmanız oluyor nıye habıre guzellık konusuyorsunuz neden sıze boyle demelerıne ızın verıyorsunuzTeşekkürler fakat orta okuldada bana çok çirkinsin derlerdi lisedede sınıfımdakiler dünyanın en çirkin kızı sensin demişlerdi büyüdüm 22 oldum hala aynı değişen bişey yok