Dünyanın En Çirkin Kızıyım

Çok kıskanıldığını hissettim. Merak ettim açılcası seni. Seni çekemiyorlar kesin ve net.

Hanımlar arkadaşımız özelden fotosunu attı bana. Kendisi gayet güzel bir genç kız. Hatta gördüğüm birçok kızdan daha güzel. Buradaki çoğu arkadaşın tahmin ettiği gibi etrafındaki insanlar tarafından özgüveni sömürülmüş ve bu yüzden kendisi hakkında böyle düşünüyor. Zorbalığın insanları yok yere nasıl hissettirdiğini görmek gerçekten üzücü.

Ne igrenc insanlar var. Insanliktan nasibini alamamis, seviyesiz oksijen israfi canlilar bunlar tam olarak. Guzellik gorecelidir ama bende kimsenin cirkin olabilecegini dusunmuyorum. Insanlari guzel cirkin diye kategorize eden kesim genelde psikolojik sorunlari olan kendni gelistrememis bos insanlar oluyor. Bi sekilde cevrenizi degistirmelisiniz ve bu gibi insanlara hayatiniz boyunca prim vermemelisinz. Dusman basina bu nedir ablanin ettigi laflara bakin. Hic normal insanlar degil onemsemeyin ve kendinize guveninizi asla yitirmeyin.

Eksiksiz kusursuz yaradan Allah'ın gücüne gider muhakkak bir güzelliğiniz vardır görmüyorsunuzdur çok şükür sagliklisiniz aklınız başınizda iradeniz var kilo vermek spor saç makyaj sizin elinizde ruh güzelliği iç güzelliği sizin elinizde etrafınızda sizin çirkin olduğunuzu söyleyenlere hiçç paye vermeyin kime göre neye göre güzellik görecelidir

Konu sahte sandım. Size ayı gibi dedi ve siz çirkinim diye uzuldunuz öyle mi? Eğer gerçekse yorum yapayım:
O çocuğa şöyle diyecektiniz: "senin gibi orangutan olmaktan iyidir diyecegim ama onlar zeki hayvanlar"
Yok olmadı pardon, öyle demeyin. Allah kötülüğe kötülükle karşılık vermeyin, birbirinize adalet ve sabri tavsiye edin diyor.
Siz en iyisi şöyle yapin: kalitesiz insanlarla görüşmeyi kesin. Aklı, kalbi, vicdani temiz insanlarla yakınlık kurun. Bir de diyet+spora baslayin. Hem sağlıklı olursunuz hem özgüven kazanirsiniz

Canım öncelikle dünyada çirkin insan yok sadece çirkin söz ve kırıcı sözler vardır .Allah her insanı güzel yaratmıştır .Sana böyle diyenlere bakma her insan güzeldir sen kendine çirkin dersen kendini sevmezsin sen önce kendini sev kimseye beğendirmeye çalışma ❤

Kimi akıllıdır, kimi çok güzeldir, kimi sadece çekicidir, kimi hoştur, kimisi de boştur. Bizim bir arkadaşımız vardı gayet ortalama güzellikteydi. Ama güzelim, güzelim diye diye en sonunda" bu kız ne kadar güzelmiş te farkedememisiz " olduk , çevrede herkesi de bu şekilde etkilemişti ilginç bir sekilde.Ortalama güzelliğinin üzerinde güzelliği olduğuna inandırdı bizi sonundaAhahah resmen algimizla oynadı. Kız halen bana çok güzel gelirYani aslında güzelde , cirkinde bak bak bir süre sonra aynı gelmeye başlıyor insana. O değil de bence şu cevrendeki boş kafaları at önce çevrende n. Zekana, aklına kıymet ver. Kimse sonsuz çirkin değildir. Mesela bende öyle çok guzel bir kadın değilim. Ama hiç sevgilisiz kalmadım ve çokca da sevenim oldu zamanında. O yüzden takılma milletin boş sözlerine, kendine kıymet ver, senden bir tane var.

Başka bir şeyde iyi ol bence
Alımlı ya da fiziki olarak istediğin durumda olmayabilirsin. Ama sohbetin güzeldir mesela, ya da bilgin fazladır, ya da ne bileyim mutfakta beceriklisindir bu güçlü olduğun şeyleri bulup onları ön plana çıkar derim.
30 yaşına gelmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki güzellik gerçekten boş bir şey geliyor insana.
Sağlık, zeka, samimiyet, iyi insan olmak bunlar değer kazanıyor yaşın büyüdükçe.
Çevremdeki insanların hiç kaşına gözüne bakmıyorum artık. İyi ya da kötü olmaları önemli mesela. Yoksa burun dediğin nefes almak için, göz dediğin görmek için işte.
Ama bakım mühim. İnsan saçına cildine kilosuna dikkat edince kendini iyi hissediyor bu da enerjisine yansıyor. Bence bu konulara yoğunlaş

Canım benim ya Daha çok gençsin toysun ve duygusalsın... Zamanla insanların ne kadar kötü olabileceğini göre göre buna alışacaksın ve güçlü olmayı öğreneceksin... Sana tavsiyem öncelikle o antidepresanları bırak uyku ve uyuşukluk yapıyorlar. Depresyonu kendi kendine de yenebilirsin.İkinci olarak da çevreni değiştir. Üzüleceğini bile bile bunları yapan kişiler dostun olamaz. İlk günler belki biraz üzülürsün ama sonradan iyiki hayatımdan çıkarmışım diyeceksin Bende son günlerde kilo aldım iş nedeniyle de yorgunluktan spor yapamıyorum ama yakın yerlere yürüyerek gidiyorum yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum sende bunlara dikkat edebilirsin spor salonuna gidecek paran yoksa çık yürüyüş yap hem temiz hava alırsın Benimde burnum kırıktı ameliyat oldum biraz da estetik yaptırdım sende kendi paranı kazandığında yaptırırsın birazda kendine bakarsan ve boş konuşan gereksiz insanlardan kurtulursan kendine büyük bir iyilik etmiş olursun. Senin değerini onlar belirleyemez hadlerini bildir. Sevgiler...

Ayrıca Gülseren Budayıcıoğlunun hayata dön kitabını okumanı tavsiye ederim yada kırmızı oda dizisinde de aynı karakter işleniyor şuan onu da izleyebilirsin kızın adı dizide Arya kitapta Ala.

Evet buna inanıyorum kesinlikle enerji diye bişey var ama ben küçüklüğümden beri hep çirkin laflarıyla yada imalarıyla büyüdüm orta okul lise sosyal hayatta o kadar çok anım varki çirkin yerine konulduğum burda çok az anlattım hani özgüvenim de yok bu kadar rahat çirkinsin diyebiliyorlar

Lütfen ama lütfen böyle insanları cevrenizden uzak tutun . Gerçekten güzel olmak zorunda da değiliz ayrıca, bu kadınlara bu kadar yüklenme nedir bu konuda anlamıyorum. Temiz olun, sağlıklı olun, pozitif olun, gülümseyin, hayata sizi bağlayacak şeylerle meşgul olun. Kendinizi geliştirecek kitaplar okuyun, kendinize yatırım yapın kısaca. Birgün hepimiz buruş buruş bir ihtiyar olacagiz. Kendinizi bu konuda yipratmayin. En onemlisi pozitif ve iyi niyetli insanlarla yakınlık kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…