evet canım sen öyle demiştin benimde zaten içim istemiyodu ayaklarım geri tepmişti
ama bu son olaydan sonra evde herkesin morali bozuk annesinin benim eşimin ve adam bu huysuzluğu kendisi yaptığı halde yine bugün eve geldi kimse konuşmadı onunla kafasına göre takıldı gitti yani.. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende artık cidden gitmeyi istiyorum istanbuluda çok sevmiştim ama zaten eşim bana şunuda diyor
gidelim güzel bir birikim yapalım büyütelim falan bende istanbula ileride geri dönmek istiyorum diyor yani ama işte bir düzen kurmak başlamak büyümek ve buraya yeniden gelecek duruma gelmek imkansız
gideceğimiz ev nasıl bir yer bilmiyorum ama eşim önce bii gidelim iyiysede kötüysede 1 yıl bi sabredelim kira vermden eşyaları faan alalım sonra bize uygun bir yere geçeeriz diyor bu dediğinden evin kötü olduğu izlenmi uyandı bende
açıkçası ben böyle bir hayatta ayakta kalabilirmiyim diye bazen korkuyorum ama sanırım hem burdan kurtulmak için hemde eşim için yapabilirim destekleriniz için gerçekten çok sağolun :))
ya canım ya valla görmemişim atlamışım cnımda sıkkındı cevap yazabildiğime yazmıştım
ay gerçekten güzelmi samsun
ben çok bilmiyorum samsunu ama gidişimzde eşimlerin dükkanı cumhuriyet meydanına yakındı
sahilede gitmiştik yürüyerek
biliyorum da
çarşısını falanda çok beğendim yalan yok istanbulda ankarada böyle hergün çarşı kültürü yok
bizde büyük alışveriş merkezleri kapalı yerler daha revaçta ama işte kültür olarak uyum sağlayamamaktan çok korktum yalan yok
hem ankarada hem istanbulda büyük yerdeyiz
istanbuldada oturduğumuz yer denize yakın aman cnaım denizzle doğmadım ya denizsiz yerde de yaşarım :)
aslen amasyalıyım zaten memleketimede yakın ama :)
annem falan duyarsa şok olacak
sen orada yapabilecekmisin falan diyecek
orda sadece 19 mayıs üniversitesi var oraya kabul edilme şansım burdan daha az çünkü tek yer orası
burda alternatif çok..
ama gerçekten sen şuanda benim içimi ısıttın yani
gelip sarılasım geldi valla
dediğim gibi eşimin dükkanları merkezde herhalde ben pek bilmiyorum ama cumhuriyet meydanına çok yakın yani
eşimin işi hazır oraya gidersek
benim çalışıp çalışmamam da bana bağlı ister kursa giderim ister çalışırım eşim birşey deez..
ama ankaradan istanbula geldiğimde arkadaşlık mevzusunda çok zorlandım yeni bir ortam üstelik evliyim arkadaşım çok yoktu ve üzülüyordum şimdi birde burdan kalkıp samsun derken yine arkadaşsız kalacağım diyede üzülüyordum :):kedi::kedi::1hug:
Eşek kadar adam beni evde sürekli korkutacak
Aynı zamanda ruh hastası olacak
Aynı zamanda evi, eşi olacak ama sürekli benim evimde bulunacak
Bana süslensene diyecek
Bu sorunlu adamla ortak yola çıkılıp, iş kurma hayalleri kurulacak ve bu süreçte iş teklifleri kaçacak
Beni azarlayacak
Ev ev üstüne kurulacak
Ve ben tüm bunlardan kaçmak için istemediğim bir yerde istemediğim bir hayatı seçeceğim
Ve tüm bunlar olurken benim eş diye hayatıma aldığım kişi "eveti haklısın, üzülme, bik bik" diyecek, ne abisinin karşısına çıkıp ses çıkarabilecek, ne beni mutlu ve huzurlu kılabilecek.
Eaah yeter ya ben okurken bunaldım.
Psikolojik sorunlar için doktorlar, hastaneler- birlikte mutlu ve en azından huzurlu yaşam için yapılacaklar var.İş var, ekmek var, belki soğan-ekmek yemek var ama gene bir çatı altında başka adamların ne benim okuduğuma ne de makyajıma karışma haklarının olmadığı evlilikler var, huzur var, aşk var , tutku var.Gerisi boşa geçmiş bir ömür ve çin işkencesi.
sarubocekin dedıgı gıbı samsun ınanılmaz guzel bır yerdır helekı bak atakum atakent sahılı cıftlık ınanılmazdır cıftlıkten gectım hadı atakum sahılı resmen plaj yaaa ben denıze gırdım orda bu sene,merkezeden 10 15 dk mınıbusle gıdebılırsın arabayla 10 dakıkada cumburlop denizdesinnnn :) sonra gecede atakumda ''caddeye renk geldı''dıye bır bar acıldı!!!Suan adını hatırlayamadıgım feminen bi cocuk sarkı soyluyor orda..kop kop kop...Eğlencelı bı yerdır samsun.Ayyy özledım bak :-(
kesinlikle katılyıorum eşim bu konuda abim haklı deseydi ben herhalde kafayı yerim
ama eşim allahtan düşmanı olsun dostu olsun haklıya haklı haksıza haksız der..
allaha bin kez şükrediyorum anlayışlı bir eşe düştüğüm için çok zor zamanları atlattık ve birbirimizin değerini anladık böyle saçma sebeplerden huzurumuz bozulsun istemiyorum
yaın evlilik yılönümümüz
be eşime lütfen yarın gelmesin dedim
ben yarın seninle başbaşa kalmak istiyorum dedim
evlilik yılönümümüz biliyorsun dedim biliyorum dedi
akşam konuşcam annemle dedi
buarada eşimin anneside çok üzüldü çünkü haksız eyre tatsızlık çıkardığı için
Eşek kadar adam beni evde sürekli korkutacak
Aynı zamanda ruh hastası olacak
Aynı zamanda evi, eşi olacak ama sürekli benim evimde bulunacak
Bana süslensene diyecek
Bu sorunlu adamla ortak yola çıkılıp, iş kurma hayalleri kurulacak ve bu süreçte iş teklifleri kaçacak
Beni azarlayacak
Ev ev üstüne kurulacak
Ve ben tüm bunlardan kaçmak için istemediğim bir yerde istemediğim bir hayatı seçeceğim
Ve tüm bunlar olurken benim eş diye hayatıma aldığım kişi "eveti haklısın, üzülme, bik bik" diyecek, ne abisinin karşısına çıkıp ses çıkarabilecek, ne beni mutlu ve huzurlu kılabilecek.
Eaah yeter ya ben okurken bunaldım.
Psikolojik sorunlar için doktorlar, hastaneler- birlikte mutlu ve en azından huzurlu yaşam için yapılacaklar var.İş var, ekmek var, belki soğan-ekmek yemek var ama gene bir çatı altında başka adamların ne benim okuduğuma ne de makyajıma karışma haklarının olmadığı evlilikler var, huzur var, aşk var , tutku var.Gerisi boşa geçmiş bir ömür ve çin işkencesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?