üfffffff diyorum
Allah yardımcınız olsun diyorum ve cevap veriyorum,
git git git kayınvaliden ile bir problemin yoksa , bu adam peşinizden kesin gelmeyecekse bir dakika durma git
Kovsana neyden korkuyorsun cekilir mi valla agzımdan esirgemem saygısızlıkmıs ona öyle bir saygı gösteririm ki hastaneden cıkamaz. ama suc sizde acın agzınızı esin de sana kızarsa eyvallah buyursun elınden gelenı ardına koymasın.
çok sessiz davranıyorsun ben olsam açık açık bağırır kovarım adamı. ona ne senin ne tür kitaplar okuduğundan
canım işte benim karakterimde öyle hiç şey yok ben bile bazen kendime kızarım bırakın aile kavgasını arkadaş arasındaki tartışmaları dahi sevmem
konuşamam bile o durumda laflar ağzıma tıkılır sünger gibi yumuşar sanki ben suçluymuşum gibi kıpkırmızı olurum sonrada sinirden ağlarım
bilmem varmıdır be gibi olanlar
isterdim gerçekten öyle baskın bir karakter olmayı
eşim bana bağırmaya bile kıyamaz
:) bi dişimi geçirebildiğim eşim zaten
bazen tartışırken gülerek söyler şu aban ettiğin lafları başkalarınada ettiğini bi gün görebilecekmiyim diye..
pasifmiyim aslında hayır girişkenim ama
olumsuz bir durum olduğunda kanım çekiliyor
hayır demesini bilirim ama tartışmasını kavga etmesini hayır
ben ailemde hiç kavga görmedim
50 yaşında babam eve güllerle gelirdir
annem babam sabah kahvaltıyı hazırlayıp severek uyandırırlardı hadi çay hazır gel kahvaltı yapalım diye..
burda çektiğim sıkıntıları görseler ne kadar üzülür ailem
bi kez kızmamışlardır bana:gitme:
Aynı durumda olsaydım eşime derdim ben artık dayanamıyorum böyle giderse bu evlilik bitecek azıcık agzını acta konus benimle muhattap olmasın derdim..
Bende kavgayı sevmem fakat her insanın bir sınırı var bir noktadan sonra patlıyorsun valla bu gidişle sinir hastası olan sen olursun.
wallaha bıkmadan sonuna kadar okudum ama eşin artık saygıdır abidir bıraksın ona bir güzel çıkışsın ne demek ya sizin ablanız veya abiniz eşinize bunları yapsa hoş olur mu
Oturdugum yerde sınır oldum.
Sızın kabahatınız yok, masallah cokta sabrınız varmıs ..... Yasına gore hareket etmeyen, olgunlasmamıs bırıyle malesef yakın akrabalıgınız var....
Evet uzaklasmak co'zum olabılır, fakat sevmedıgınız bır yerde ne kadar mutlu olabılırsınız ,onuda dusunun.
Gercı kalırsanızda muhtemelen can sıkıcı tavırlarının devamı gelecektır .
Allah yardımcınız olsun, esınız sıze destek oldugu muddetce fazla uzmeyın kendınız dıyecegım. Oda olmasaydı ısınız dahada zor olurdu tabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?