baya dolmusun bellı ama sabret esını dusun :hulya:
Sabrinizdan dolayi sizi tebrik ediyorum...ben hic bu kadarina dayanamazdim herhalde...sizin yerinizde olsam hic beklemez herseyimi halleder ve samsuna giderdim...orda kalmaya devam ederseniz esinizlede kötü olursunuz...ne ugrasiyosunuz dengesiz insanlarla...
Ben Samsundayım,gelin buraya birlikte görüşürüz sizinle.Ben sizi rahatlatırım valla;deliliğe vururum güldürürüm sizi
Samsunda rahat edersiniz gerçekten yürüyerek heryere gidebileceğiniz bir memleket.Modern,hoş ve sahil kıyısı.Deniz tam karşınızda.
Sizin oturacağınız yer neresi semt olarak?
Bence hemen tayin isteyin ve gelin;erkeğe iş imkanı da kolay buralarda neticede sanayi bölgesi ve bir sürü büyük firma var.Aza kanaat ederseniz eşinizde işin ucundan tutarsa çok mutlu olursunuz.
Ben böyle yazmıştım ama okumadınız sanırım:gitme:
Ben de hepsini okudum, gerçekten çok zor bir durum, Allah sabır versin. Eşinin abisinin kesinlikle ciddi psikolojik sorunları var ama bunu etraafındaki insanlara yansıtmaya hiç hakkı yok. Ne demeye senin kalbini kırıyor böyle saçma bir sebepten, inanılır gibi değil. Ben daha önce sanırım bir yerde "Samsun'a gitme, küçük bir şehir alışkın değilsen zorlanırsın" demiştim, öyle hatırlıyorum. Bunları okuduktan sonra fikrim değişti, bence oraya yerleşmeniz en hayırlı. Bırakın Samsun'u, küçük bir köy bile olsaydı sanırım daha iyi olurdu. Sonuçta kendi eviniz olacak, eşinle evliliğinizi doğru dürüst yaşama fırsatınız olacak. Geçici bir süre gidersiniz belki, sonra tekrar farklı bir yere gidersiniz. Sonuçta bir kere o evden çıkın, gerisi gelir. Ondan sonra zaten bir daha öyle hep beraber oturmak zorunda kalmazsınız. Yeter ki, o evden bir an önce uzaklaşın.
Neden susuyorsun ki?
İnsan neden bunların altında kalır...
Öğretmenmişsin sen de lafını koysana...
Samsuna gitme konusunda yorum yapıcam sadece...
maddi olarak rahat edeceksin
eşin işsizmiş orda işi hazır olacak
kira vermeyeceksin
eşinin psikopat abisinden kurtulacaksın
muhtemelen kayınvalidende kurtulacaksın
hiç düşünmezdim ben olsam giderdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?