- 3 Ekim 2009
- 1.652
- 8
baya dolmusun bellı ama sabret esını dusun :hulya:
evet gerçekten doldum ve zaten hani buraya yazdığımda bi akıl verin falan die yazmadım belki yaşadıklarımı görüp kendi yaşadıklarınıza şükredersiniz beterinde beteri var diye..
zaten teorik çözümü ürettik eşimde bende bu abisini artık görmek istemiyorum ama şaunda annesinin yanında oturduğumuz için bir süre mecburuz
abisi hem suçlu hem güçlü 3 yaşındaki çocuklar gibi surat yapıyor ben bu durumdayken abisinden özür bile beklemiyorum zaten
eşimde bende aile içi kavgalardan rahatsız oluyoruz
bizim eşimle huzurumuz yerinde o yüzden yakın zamanda ayrılıp bunlardan rahata ereceğiz..
bazı arkadaşlar eşimi eleştirmişler
ama benim eşimden bi şikayetim yok
bazen düşünüyorumda haklı yani tutup orda abi ne diyon sen diye araya girse kavga büyüse
ben suçsuzken iki kardeşin arasını bozan kişi olacam
kavga büyüse annesi fenalaşsa benim yüzümden bişey oldu olacak
nede olsa onlar kardeşler ama ben dışardan geldim..
annesi tansiyon ve kalp hastası
eşimin düşündüğü şeylere bakarmısınız abisinin ruh sağlığının annesini öldüreceğini düşünüyor artık okadar yani
açıkçası eşim en politik şekilde davrandı ve bende orda en doğru şekilde davrandım
ben orda tutsam bir laf söylesem sırf cevap için
ben eşimin gözündede annesinin gözündede haksız olacaktım
ama onların gözünde haklıyım ben sustum çünkü
anlaşamıyorsan bir fikirde susarsın
ama abisi ağzından çıkanları kulağı duymayan birisi olduğu için sadece beni haksız görüp herkese surat asıyor ve ben 24 yaşındayım kimseye surat asmıyorum dün akşam tatsızlık olmasına rağmen
40 yaşında adam surat asıyor :)) aramızdaki fark işte
ben kavgacı bir insan değilim arkadaşlar
eşimde öyle değil..
özelliklede ailesine karşı büyüklerine karşı çok saygılıdır herkes eşimi çok sever dün akşam eşim politik davrandı ortamın sağlığı için
diğer türlü davransa ottan bi sebepten tasızlık çıkacaktı
iki kardeş birbirine durcaktı anne rahatsızlanacaktı
eğer kavgadan sonra eşim abim haklı deseydi sizin dediğiniz gibi bende saydırırdım hatta çeker giderdim ama eşim abim haksız dedi bukadar basit